Αγαπητέ @Αντέρωτας και εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν έβλεπα την υπογραφή μου. Αλλά μόνο στο κινητό είχα εντοπίσει το θέμα. Από τον υπολογιστή ήταν κομπλε.
Και στο πάω και ένα κλικ πιο μακριά. Αν στο κινητό πατησεις πάνω δεξιά προβολή υπολογιστή, πάλι εμφανίζει την υπογραφή. Αν και είμαι λίγο άσχετος από αυτά, εντοπίζω το πρόβλημα στο app του περιηγητή του Chrome.
στο κινητο, στον υπολογιστη το εμφανιζει κανονικα.. Εν τω μεταξυ, στο edit δεν μπορω να βαλω χρωμα στα λογακια.. δεν μου εμφανιζει την παλετα χρωματων.
Γενικοτερα τα σαιτ σε mobile version ειναι πιο μινιμαλ απο τα κανονικα. Ειναι κυριως για αναγνωση και βασικο τσατ. Για να κανεις ολη τη δουλεια απο κινητο πρεπει να πατησεις τη σχετικη επιλογη για να δεις το πληρες σαιτ.
Δεν ξερω αν στο σχεδιασμο του mobile version υπαρχει η επιλογη για το Φαρο να ενεργοποιησει αυτα τα στοιχεια (αν αξιζει τον κοπο)
Εμένα συνεχίζει να με αποσυνδέει όταν είμαι σε κάποιο νήμα και πατάω πάνω αριστερά στη λέσχη τπυ βιβλίου (δίπλα από τις 3 γραμμούλες) από το κινητό. Δεν ξέρω αν είχατε πει κάτι σχετικά με αυτό.
Καλά δεν καταλαβαίνετε οτι ειναι ένα από τα έξυπνα χαρακτηριστικά του νέου φόρουμ να σας αποσυνδέει οταν περνάτε πολλές ώρες έδω για να μην μενετε κολλημενοι στην οθόνη και να διαβάσετε κανα βιβλίο;;;;
Όλα εγώ θα σας τα εξηγώ πχια;!
@Μπιατριξ Κιντο, κι εμένα υπάρχουν κάποιες λίγες φορές που με πετάει. Προσπάθησε να μην πατάς την επιλογή "Αρχική", εξάλλου δεν έχει πια (δεν ξέρω γιατί) σε αυτό το νέο λογισμικό - όλες οι άλλες επιλογές ισχύουν.