Πρόβλημα

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εγω αυτη τη στιγμη βλεπω την υπογραφη της απο τον υπολογιστη
χτες απο το ταμπλετ οχι

Αγαπητέ @Αντέρωτας και εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν έβλεπα την υπογραφή μου. Αλλά μόνο στο κινητό είχα εντοπίσει το θέμα. Από τον υπολογιστή ήταν κομπλε.
Και στο πάω και ένα κλικ πιο μακριά. Αν στο κινητό πατησεις πάνω δεξιά προβολή υπολογιστή, πάλι εμφανίζει την υπογραφή. Αν και είμαι λίγο άσχετος από αυτά, εντοπίζω το πρόβλημα στο app του περιηγητή του Chrome.

στο κινητο, στον υπολογιστη το εμφανιζει κανονικα.. Εν τω μεταξυ, στο edit δεν μπορω να βαλω χρωμα στα λογακια.. δεν μου εμφανιζει την παλετα χρωματων.

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Γενικοτερα τα σαιτ σε mobile version ειναι πιο μινιμαλ απο τα κανονικα. Ειναι κυριως για αναγνωση και βασικο τσατ. Για να κανεις ολη τη δουλεια απο κινητο πρεπει να πατησεις τη σχετικη επιλογη για να δεις το πληρες σαιτ.

Δεν ξερω αν στο σχεδιασμο του mobile version υπαρχει η επιλογη για το Φαρο να ενεργοποιησει αυτα τα στοιχεια (αν αξιζει τον κοπο)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Λοιπόν, μάλλον λύθηκε το τεράστιο πρόβλημα με το μήνυμα σφάλματος όταν κάποιος έγραφε το λεσχη.gr δίχως τόνο.

Εάν συνεχίσετε να το βλέπετε, εάν διαγράψετε τα cookies θα πρέπει να εξαφανιστεί πια.

Ουφ, το είχα μεγάλο βάσανο αυτό το συγκεκριμένο.

Πάμε σε επόμενα τώρα. Τί θέλετε να κοιτάξω;

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εξήγησέ τις πως οι άντρες παίζουν τζόγο και τσιλιμπουρδίζουν και πως θα πρέπει να εκτιμήσει πως η δική σου αδυναμία είναι απλά να τρως συχνά πίτσα.

Επόμενος.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Παιδιά, μου το ξανάβγαλε το σφάλμα, σε πλοηγο (και δει chrome) με καθαρισμένα τα cookies.

Κανείς άλλος, σε ανώνυμη περιήγηση αν πατήσει αυτό: λεσχη.gr/forum

παίρνει σφάλμα ή όχι;

Οταν παταω επανω αριστερα στην σελιδα στο Λεσχη του Βιβλιου με βγαζει αυτο το μηνυμα

Continue to λεσχη.gr?
The site you just tried to visit looks fake. Attackers sometimes mimic sites by making small, hard-to-see changes to the URL.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πού εννοείς "πάνω αριστερα΄";

επίσης, μπορείς να διευκρινίσεις τα εξής:
κινητό/σταθερό?
λειτουργικό σύστημα: ?
πλοηγός: ?

Εμένα συνεχίζει να με αποσυνδέει όταν είμαι σε κάποιο νήμα και πατάω πάνω αριστερά στη λέσχη τπυ βιβλίου (δίπλα από τις 3 γραμμούλες) από το κινητό. Δεν ξέρω αν είχατε πει κάτι σχετικά με αυτό.

Πφφ δεν ειναι πρόβλημα αυτό, feature ειναι!

Καλά δεν καταλαβαίνετε οτι ειναι ένα από τα έξυπνα χαρακτηριστικά του νέου φόρουμ να σας αποσυνδέει οταν περνάτε πολλές ώρες έδω για να μην μενετε κολλημενοι στην οθόνη και να διαβάσετε κανα βιβλίο;;;;
Όλα εγώ θα σας τα εξηγώ πχια;!

#voteforhippo2020

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
@Μπιατριξ Κιντο, κι εμένα υπάρχουν κάποιες λίγες φορές που με πετάει. Προσπάθησε να μην πατάς την επιλογή "Αρχική", εξάλλου δεν έχει πια (δεν ξέρω γιατί) σε αυτό το νέο λογισμικό - όλες οι άλλες επιλογές ισχύουν. :ναι:

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Παιδιά, μου ξανάβγαλε το γνωστό θέμα "συνέχεια σε λεσχη.gr;" αυτήν την φορά στο κινητό.

Μπορείτε να μου πείτε εάν συνεχίζει να σας το βγάζει; (και αν ναι, παρακαλώ, αναφέρετε κινητό/σταθερό, καθώς και πλοηγό + έκδοση)

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Και σ' εμένα υπάρχει το θέμα στο πσ, από chrome (Έκδοση 83.0.4103.116)