Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

@Αλουκαρδ δυστυχώς είναι χρόνια εξαντλημένο.
Ρίχνε που και που καμιά ματιά στο metabook. Κατά καιρούς όλο και κάποιος θα το πουλάει (σε λογική τιμή)!
Μου το έβγαλε σε ένα σαιτ μόνο το βιβλιοτοπια ότι υπάρχει διαθέσιμο...ναι το ξέρω το metabook αλλα έχω τη παραξενιά να μην παίρνω απο δεύτερο χέρι βιβλία...

@Νικόλας Δε Κιντ θέλω να σε ρωτήσω για το "ο λόφος των ονείρων" αν είναι πολύ δύσκολο στην ανάγνωση του... Θα αναφέρω το παράδειγμα της "Θείας κωμωδίας" του Δάντη το οποίο για εμένα δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο στην ανάγνωση του... Ειναι κάτι ανάλογο;

Για τα δικά μου γούστα ήταν δύσκολο. Διάβαζα δέκα σελίδες την ημέρα μετ' δυσκολίας. Το τέλος του όμως έχει κάτι να σου πει.
Αν δεν το διαβάσεις όμως πως θα ξες αν σου αρέσει ή αν σου φάνηκε δύσκολο;

Προσυπογράφω όμως ότι μπαίνει δίπλα στα μεγάλα κλασικά και έχει μια επιβλητικότητα από μόνο του.

Για τα δικά μου γούστα ήταν δύσκολο. Διάβαζα δέκα σελίδες την ημέρα μετ' δυσκολίας. Το τέλος του όμως έχει κάτι να σου πει.
Αν δεν το διαβάσεις όμως πως θα ξες αν σου αρέσει ή αν σου φάνηκε δύσκολο;

Προσυπογράφω όμως ότι μπαίνει δίπλα στα μεγάλα κλασικά και έχει μια επιβλητικότητα από μόνο του.
Δεν το ξέρεις απλα καλό είναι να μαθαίνεις κάποια πράγματα απο κάποιον που το έχει διαβάσει ήδη...

@Έλλη Μ
ε ναι με αυτή αλλιώς δεν θα ήταν ο Λόφος, αλλά το Κουτσό! 🤦‍♂️
Κατσε γιατι δεν τα λες καλα. (Ωωω, τι σου' πεε!)

Το κουτσο εχει αρχη, μεση, τελος κι εναλλακτική σειρα αναγνωσης.

Παντως, οσοι εχετε αποριες αναφορικα με τον Λοφο, να τις συγκεντρωσετε. Μεχρι την 28/10 θα εχω προβει σε δηλωσεις. :Καλαμ:

Last edited:
@Χρυσόστομος, καπου περυσι τετοια εποχη σου προτεινα να διαβασεις το Επιχειρηση σφαγη. Θυμασαι; Φετος, λοιπόν, σου προτείνω να διαβασεις το Εξοντώστε ολα αυτα τα κτηνη. Νομιζω ειχαμε κα νει μια κουβεντα για το Κονγκο. Αν το παρεις, παρε αγκαλίτσα και το προκεχωρημενο φυλακιο της προοδου, του Κονραντ. Μικρο, φθημο, πανε αετ.

Πιθανολογω οτι του χρονου θα σου προτεινω το Γουέητζερ, αλλα ας αφήσουμε τον χρονο να κυλησει. :ευχαριστώ:

@Χρυσόστομος, καπου περυσι τετοια εποχη σου προτεινα να διαβασεις το Επιχειρηση σφαγη. Θυμασαι;
Καλώς το κορίτσι..που είσαι εσύ βρε παιδί και σε αναζητούσα τις προάλλες. Εννοείται και το θυμάμαι και ήταν από τα καλύτερα που διάβασα το περασμένο έτος. Πολύ ενδιαφέρον οι προτάσεις σου θα τις τιμήσω, ιδίως το πρώτο.
Το Γουέϊτζερ και εγώ το έχω, λίαν συντόμως θα το πιάσω.

Γνωρίζουμε βιβλία αναφερόμενα σε λαούς πέρσικης καταγωγής; Όχι αποκλειστικά για Ιρανούς. Πάσης φύσεως βιβλία.