Προτάσεις για σειρές

Δεν βλέπω τηλεοπτικές σειρές εδώ και μήνες (μόνο βιβλία διαβάζω και τίποτα άλλο για ψυχαγωγία , song of Ice and Fire ειδικότερα ) ωστόσο θα προτείνω το Locke and Key, αν δεν το έχετε δει.

Έχω δει τις πρώτες δύο σεζόν και ενθουσιάστηκα. Θα προβληθεί και τρίτη.
 
@Λούνα Το βλέπω εγώ και άρχισε να μου αρέσει περισσότερο από το 6ο επεισόδιο και μετά. Η αρχή ήταν μουντή κάπως αλλά τελευταία άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον η ιστορία. Αυτό που λείπει τρομερά στη συγκεκριμένη σειρά είναι οι χαρακτήρες που είχε το Got. Εάν εξαιρέσεις τον Daemon ο οποίος πραγματικά κουβαλάει ολόκληρη τη σειρά στους ώμους του, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές μου φαίνονται λίγο χλιαροί. Όπως και να'χει όμως θα συνεχίσω να βλέπω τη σειρά γιατί η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε το Westeros παρά τη κρυάδα από τη τελευταία σεζόν του got. Επίσης, στο τεχνικό κομμάτι είναι άψογη η δουλειά που έχουν κάνει οι συντελεστές.
 
Μόνο εμένα δε με κάνει κέφι να το δω; Ούτε τρέιλερ δεν έχω δει...
Δεν είναι ότι δεν τη βλέπω λόγω πείσματος, για το απαράδεκτο τέλος του GoT, απλά πραγματικά δε με ενδιαφέρει
να δω τι έγινε πριν. Ίσως η ψυχρολουσία να μην έφυγε... τι να πω...
 
@Σελεφά Δεν είναι κακή η σειρά πάντως παρά τις όποιες αδυναμίες της. Αν δεν υπήρχαν οι πρώτες 4 σεζόν του Got που ομολογουμένως είναι από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης, και δεν υπήρχε η σύγκριση, σίγουρα θα μιλούσαμε για αξιοπρεπέστατη σειρά.
 
Η σειρά άρχισε να μπάζει από τη 5η σεζόν, διότι οι 4 πρώτες ήταν απλά ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε σειρά έβερ.

Άρχισαν οι εκπτώσεις, τα μπουρδουκλώματα μέχρι το φινάλε που ήταν εντελώς ξεκάρφωτο και κακογυρισμένο.
Μέχρι και τον Τζέιμι Λάννιστερ έβαλαν να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα πέρα από τη Σέρσει, έτσι για το μπούγιο.
 
Βασικά η HBO έδινε λεφτά και για άλλες σεαζον...
Οι D&D τους έλεγαν ότι δεν χρειάζεται γιατί ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν με τα επεισόδια που πέχτηκαν.
Οι ίδιοι το έχουν πει σε συνεντεύξεις τους
 

Έλλη Μ

Συντονιστής
Η σειρά άρχισε να μπάζει από τη 5η σεζόν, διότι οι 4 πρώτες ήταν απλά ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε σειρά έβερ.
Οντως. Μεχρι τον τεταρτο κυκλο θα ηταν η καλυτερη, αν δεν ειχε προηγηθει το breaking bad.:σαςευχαριστώ:
 
Ε! άλλο είδος το ένα άλλο το άλλο.
Το Breaking Bad ήθελε καλούς ηθοποιούς και σενάριο.
Το GoT ήθελε, ηθοποιούς, σενάριο, και εφέ, οπότε με τα εφε το budge 4πλασιαζόταν.
Όχι βέβαια ότι δεν τα έβγαλαν τα λεφτά τους.
Εδώ έβγαλαν λεφτά άλλοι και άλλοι με το στοπ πόρτας (που ακόμα το θέλω).
1190
 
Έβαλα να δω τα δαχτυλίδια της δύναμης.
Δεν μπορώ να πω ότι είναι άθλιο (το intro είναι). Έχει καλούς ηθοποιούς, σκηνικά και κάποιοι χαρακτήρες ξεχωρίζουν.
Η πλοκή δε με ξετρέλανε, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
Δεν υπάρχουν εξάλλου πολλές σειρές φαντασίας, που να περιέχουν διάφορα μαγικά όντα εκτός αυτό του ανθρώπου.

(Και πριν αρχίσει κανένας για το δε μοιάζει με τα βιβλία και σχετικά ή ακόμα χειρότερα γίνει τοξικός πάνω στο θέμα, να σας πω ότι δε με ενδιαφέρει αν μοιάζει ή όχι και ας έχω διαβάσει και μου έχουν αρέσει τα βιβλία). :))))

Κάποια στιγμή λέω να ξεκινήσω και το His dark materials. Είχα δει παλιότερα τα δυο πρώτα επεισόδια, αλλά δε μου άρεσε η πρωταγωνίστρια που έπαιζε τη Λύρα (από τον χαρακτήρα αυτόν εμπνεύστηκα το όνομα της μικρότερης γάτας μου). Πολύ τσαντίλας το παιδί :μουάχαχα:η ηθοποιός. Τη σειρά την είδε κανείς;

1193
Το κοριτσόγατό μου με την ελιά/μπάλα στο στόμα.
 
Λοιπόν τελείωσα χθες το rings of power και μου άρεσε πολύ. Είχε μια πολύ σωστά δομημένη κλιμάκωση, είδαμε κάποια γεγονότα ορόσημα που μόνο τα είχαμε ακούσει στις ταινίες. Νιώθω αρκετά γεμάτη απο την σειρά και φυσικά ήρθε η ωρα να πιάσω το έργο του Τολκιν πιο συγκεντρωτικα, μέχρι να σκάσει μύτη η επομενη σεζον. Ξαναφούντωσε η παλιά μου λατρεία.
 
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από τη σειρά;
Εμένα μου άρεσε πάαααρα ποολύ η Ντίσα, χαρακτήρας ο οποίος δημιουργήθηκε για τη σειρά.
1194
 
Top