Προτάσεις για σειρές

Και εγώ περιμένω season 2... αν και είναι Netflix, μπορεί πάντα να κόψει τη σειρά...

Κατάλαβα... θα ξενυχτήσω πάλι... πουφ με βασανίζεις...
🤪🤪

μμμ! μου άρεσε το promised neverland... κυρίως ο πρώτος κύκλος... διάβασα και τους 2 πρώτους τόμους (κάποια στιγμή θα πιάσω και τους υπόλοιπους 18). Έχω δει τόσα θρίλερ, ζόμπια, σατανάδες, βρικόλακες και όλα τα καλά αιμοβόρα τέρατα που υπάρχουν με αυτόν τον χαρακτήρα λίγο χέστηκα πάνω μου... τι να πω...

1034
😨😨😱😱

Και φυσικά θα ρωτήσω.... με ποια κόλλησες;;;
Άκουσα ότι και το hunter x hunter είναι καλό, αν και είναι -από ό,τι κατάλαβα- κάπως ανολοκλήρωτο (;) όπως και το manga.

Last edited:
Μεγάλο κόλλημα έφαγα με το Goblin Slayer. Μου αρέσει και το Kabaneri of the Iron Fortress. Βλέπω και το Baki Hanma και έχω ξαναπιάσει το Attack on Titan. Και το Dorohedoro είναι εξαιρετικό. Αν και θεοπάλαβο

Το Kingdom ήταν το καλύτερο από τα κορεάτικα που είδα τελευταία. Βέβαια μου αρέσει και η εποχή στην οποία διαδραματίζεται. Τώρα σειρά παίρνει το Strangers from hell.

και σε πρώτη ευκαιρία το special επεισόδιο του Kingdom, Ashin of the north

Καλά το kingdom το λάτρεψα... :γιούπι::γιούπι::γιούπι::γιούπι::γιούπι:
Και εγώ βλέπω το strangers from hell. Βασικά το τελειώνω....
Τα ΑμεΑ λίγο μου τη δίνουν, αλλά κατά τα άλλα το αποπνικτικό στοιχείο, η σταδιακή εξέλιξη του φόβου και της τρέλας είναι άπαιχτα.

Την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα το flower of evil.
Είναι αστυνομικό - έχω αγάπη στις αστυνομικές σειρές. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η αστυνομία φτάνει στην εξιχνίαση των γεγονότων με λογική ροή πληροφορίων κάτι που εμείς σαν θεατές τις βλέπουμε και δε μας παρουσιάζονται ξαφνικά από το πουθενά και αναρωτιόμαστε "πως σκατά το κατάλαβαν". Ισορροπεί πολύ καλά το κοινωνικό πλαίσιο, τη δράση, την αστυνομική έρευνα και το ρομαντικό στοιχείο (εκτός ίσως τα τελευταία επεισόδια). Φυσικά, έχει κάποια πράγματα που θα μου άρεσαν αλλιώς, αλλά οκ σιγά.

Είδα την σειρά "Επιθεωρητής Μεγκρέ", βασισμένη στα βιβλία του Ζωρζ Σιμενόν. Έχω διαβάσει βιβλία του (που δεν αφορούν τον Επιθεωρητή) και έχει γίνει αγαπημένος μου συγγραφέας. Βλέποντας την σειρά ένιωσα μια οικεία αίσθηση από τα βιβλία που έχω διαβάσει και οι ιστορίες μυστηρίου σου κεντρίζανε το ενδιαφέρον. Η σειρά είναι εποχής (Παρίσι του '50), ο πρωταγωνιστής είναι ο Ρ. Άτκινσον και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα σε μη κωμικό ρόλο και μου ταίριαξε πάρα πολύ στο ρόλο του Μεγκρέ.
Την παίζει στο ERTFLIX και είναι μόνο 4 επεισόδια, θα ήθελα να γυριστούν κι άλλα.

The Guest

Κορεάτικο κι αυτό

Ένας σαμάνος με κληρονομικό χάρισμα, ένας καθολικός εξορκιστής και μία νεαρή αστυνομικός μάχονται εναντίον ενός πανάρχαιου διαβολικού πνεύματος που ηγείται άλλων μικρότερων μοχθηρών πνευμάτων. Θα μπορούσε να είναι γελοίο αν δεν ήταν τόσο αριστοτεχνικά φτιαγμένο. Επιπλέον έχει και τον καλύτερα "χορογραφημένο" εξορκισμό που έχω δει ποτέ.

Παιδιά θα "σπάσω" λίγο τον κορεάτικο ενθουσιασμό με μια αναφορά στο Yellow Jackets. Πρωταγωνίστριες είναι οι μαθήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας ενός σχολείου όπου μετά από τη συντριβή του αεροπλάνου κάπου στα δάση του Καναδά προσπαθούν να επιβιώσουν. Παράλληλα βλέπουμε και κάποιες απ τις πρωταγωνίστριες 27 χρόνια μετά ενήλικες πλέον (που προφανώς επιβίωσαν) να αντιμετωπίζουν κάποιες "περίεργες" καταστάσεις .. Δεν περίμενα να με ενθουσιάσει η σειρά καθώς στο πρώτο επεισόδιο περίμενα να παρακολουθήσω κάτι που θα κέντριζε το ενδιαφέρον μόνο σε έφηβο. Παρ όλ αυτά οι ερμηνείες και των κοριτσιών και των αντίστοιχων ενήλικων εαυτών τους είναι πολύ καλές τα συνεχή flash back αντί να με κουράσουν μου κέντριζαν πιο πολύ το ενδιαφέρον και το ιδιότυπο χιούμορ της σειράς επίσης μου άρεσε. Αν κάποιος άλλος το έχει παρακολουθήσει περιμένω εντυπώσεις.

Χθες τελείωσα το Monster : The Jeffrey Dahmer Story και είμαι συγκλονισμένος, έχω να νιώσω τόσο άβολα βλέποντας σειρά από το when they see us. O δε ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντάμερ, ο Evan Peters , ήταν τρομακτικά καλός στην ερμηνεία του. Αν σας αρέσουν οι true crime σειρές σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εγώ είμαι στο 4ο επεισόδιο.
Επειδή γνωρίζω την ιστορία δε σοκάρομαι... αν κάποιος δεν τη γνωρίζει σίγουρα.

Ο Έβανς είναι πολύ καλός στο ρόλο.

Εγώ πάλι δεν την ήξερα καθόλου την ιστορία του Ντάμερ κι ένα σοκ το έπαθα.
@Σελεφά το 6ο επεισόδιο ήταν το τοπ της σειράς, μου έκανε το στομάχι άνω κάτω.

Κατάλαβα... όπως ήμουν εγώ την πρώτη φορά που διάβασα για την ιστορία.
Γενικά έχει πολλά ντοκιμαντέρ με δολοφονίες και αυτό που μου έκανε εντύπωση με τον Ντάμερ είναι ότι
ομολόγησε την ενοχή του και ό,τι έκανε σε αντίθεση με άλλους.
Πέραν αυτού όταν τον ρώτησαν αν τον άφηναν ελεύθερο τι θα έκανε,
απάντησε ότι δεν πρέπει να τον αφήσουν ποτέ ελεύθερο γιατί θα σκότωνε ξανά.
Έχεις δει καθόλου συνεντεύξεις που έδωσε;

@Σελεφά Εννοείται ότι είδα ό,τι σχετικό βίντεο υπάρχει στο YouTube και ακόμα πιο πολύ εκτιμώ την ερμηνεία του Πίτερς, έπαιξε τις κάλτσες του ο τύπος.
Όσον αφορά τον Ντάμερ με σοκάρει η νοσηρή νηφαλιότητα και η ειλικρίνεια που εκφράζει στις συνεντεύξεις του, δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του με κανέναν τρόπο.