Προτάσεις για σειρές

Βασικα ειναι πολυ καψιμο και να σαι καλα η ευχη επιασε και εσκισα ( ε εβαλα και γω το χερακι μου :ρ )

Αν σας αρέσουν τα εποχής, δείτε και Gran Hotel, πολύ καλό. Επίσης ξεκίνησα το The Shannara Chronicles και έπαθα πλάκα με το πρώτο επεισόδιο, εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι βασίζεται σε βιντεοπαιχνίδι του 1995 αλλά είναι φοβερό!

τα βιβλία κυκλοφόρησαν πολλά χρόνια μετά το παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με τον άντρα μου που το έπαιξε, απ'ότι μου είπε, το 1995

Αυτό το Shannara Chronicles το ακούω αρκετά συχνά τώρα τελευταία. Άρχισε κι ο φίλος μου να το βλέπει. Τόσο καλό είναι; Αν και δε με παίρνει για άλλες σειρές, βλέπω είδες υπέραρκετες! :ρ

Βάγγυ πολλές βλέπω κι εγώ είναι η αλήθεια αλλά άμα σου άρεσε ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, θα σου αρέσει κι αυτό

Το Pillars of Earth ειναι εξαιρετικο, το προτεινω και εγω. Ηταν τοσο καλο που το ειδα οταν το εβαζε στην τηλεοραση και δε μπορουσα να ξεκολλησω (και σκεψου δεν την μπορω πλεον την τηλεοραση λογω διαφημισεων)

τα βιβλία κυκλοφόρησαν πολλά χρόνια μετά το παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με τον άντρα μου που το έπαιξε, απ'ότι μου είπε, το 1995
Απο το λινκ που εδωσα πιο πανω...

"Η επική σειρά φαντασίας του Terry Brooks ξεκίνησε το ταξίδι της το 1977, όταν εκδόθηκε το Σπαθί των Σανάρα"

Είδα το 1ο επεισόδιο του 11.22.63 του King.. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο κι έτσι είμαι ανεπηρέαστος, και μπορώ να πω ότι καλά ξεκίνησε..

Παιδια, προτεινετε μου καμια συγχρονη βρετανικη σειρα, εκτος απο το Sherlock που το εχω δει. :)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Το Black Mirror είναι αυτοτελή επεισόδια και λέει πολύ γιατί έχει κι έναν προβληματισμό. Δες κι εδώ: Black Mirror (2011- )

Συμπτωματικά, σήμερα έβλεπα το έξτρα επεισόδιο που γυρίστηκε με τίτλο "White Christmas".

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι,το BBC γύρισε σε μίνι σειρά 6 επεισοδίων το «Πόλεμος και ειρήνη».
Πολύ κοντά στο βιβλίο μόνο που εγώ προσωπικά θα ήθελα περισσότερες μάχες,έχει επικεντρωθεί στις σχέσεις τον χαρακτήρων.

https://www.youtube.com/watch?v=eiPGRRRHg0I

Το Πόλεμος και Ειρήνη έχει φάει πολύ κράξιμο στο imdb για καλούς λόγους. Συνήθως δεν στέκομαι τόσο στο κράξιμο, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Ειδα το and then there were none και το βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ωραια υποβλητικη ατμοσφαιρα, αξιοπρεπεις οι ερμηνειες των ηθοποιων, μου αρεσε απιστευτα. :πάνω: Τωρα ξεκιναω το black mirror που μου προτεινε ο Χρηστος και βλεπουμε. :)