Χρυσένια
Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Πριν μια δεκαετια είχε στον Άλφα μια σειρά ,που γυρίστηκε τη δεκαετία του '90, το Judging Amy.
Το θέμα ήταν οι δικαστικές υποθέσεις της Αmy , οι υποθέσεις κοινωνικου τύπου της μητέρας της που ήταν κοινωνική λειτουργός και οι ιατρικές υποθέσεις του αδερφού της που ήταν ιατρός.
Οι υποθέσεις ανάλογα με το είδος εναλλάσσονταν στην πλοκή ή κάποιες φορές εκτυλίσσονταν παράλληλα στο ιδιο επεισόδιο.
Αρκετό χώρο στο σενάριο είχαν και οι ζωές των μελών της οικογένειας.
Για την δεκαετία του '90 η σειρά ήταν ΠΟΛΥ μπροστά!
Θεωρώ, πως κοντραρει στα ίσα ακόμη και σύγχρονες δουλειές.
Είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ.
Είμαι συναισθηματικα συνδεμένη και αν την έβρισκα σε καλή ανάλυση, γιατί την έχω αναζητήσει αλλά μάταια, θα την έβλεπα πάλι με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς δυστυχώς δεν την ειχα δει μέχρι τέλους λόγω συγκυριών.
Το θέμα ήταν οι δικαστικές υποθέσεις της Αmy , οι υποθέσεις κοινωνικου τύπου της μητέρας της που ήταν κοινωνική λειτουργός και οι ιατρικές υποθέσεις του αδερφού της που ήταν ιατρός.
Οι υποθέσεις ανάλογα με το είδος εναλλάσσονταν στην πλοκή ή κάποιες φορές εκτυλίσσονταν παράλληλα στο ιδιο επεισόδιο.
Αρκετό χώρο στο σενάριο είχαν και οι ζωές των μελών της οικογένειας.
Για την δεκαετία του '90 η σειρά ήταν ΠΟΛΥ μπροστά!
Θεωρώ, πως κοντραρει στα ίσα ακόμη και σύγχρονες δουλειές.
Είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ.
Είμαι συναισθηματικα συνδεμένη και αν την έβρισκα σε καλή ανάλυση, γιατί την έχω αναζητήσει αλλά μάταια, θα την έβλεπα πάλι με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς δυστυχώς δεν την ειχα δει μέχρι τέλους λόγω συγκυριών.