Προτάσεις για σειρές

Ιαβερης

Κοινωνός
Έχεις πολύ δίκιο @Ιαβερης
Μπορώ να σου πω ότι η σειρά βασίστηκε στη συνέχεια πολύ περισσότερο στην φίλη σου την Βαϊόλα. Και αυτή βέβαια ωρίμασε σαν ηθοποιός και σάρωσε τα βραβεία πρώτου γυναικείου.
Δεν ξέρω βέβαια αν την θυμάσαι και ως Αμάντα Γουόκερ στο προπερσινο Suicide squad..
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει καμία ταινία της! Θα επανόρθωσε όμως. :)
 

Ιαβερης

Κοινωνός
Μα η γυναίκα είναι απίστευτη, πόσο της ταιριάζει ο ρόλος δεν περιγράφεται. Ουσιαστικά, προσωπική μου άποψη, αυτή κουβαλάει τη σειρά στους ώμους της.
 

Νιλς

Κοινωνός
Έχει τους πέντε πρώτους κύκλους στο νετφλιξ.
Υπάρχει και ένας έκτος, που ακόμα παίζεται.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Παιδια μπέρδεψα τα πάντα. Νόμιζα ότι ο Ιαβέρης μιλούσε για τη σειρά Tiger king ότι παίζει η viola Davis κι εγώ σχολίασα ότι επίσης στο how to get away with murder είναι θεαρα. Τώρα που γράφεις @Νιλς οτο έχει 5 κύκλους στο νετφλιξ λέω α κοίτα να δεις όσες το how to get away with murder δηλαδή. :ρ Μετά έκανα το κονεκτ ότι μιλάμε για την ίδια σειρά και γύρισα να ξαναδιαβασω την ανάρτηση του Ιαβέρη. :χαχα:
Οπότε, ναι ξέρω ότι παίζεται στο νετφλιξ, είμαι στα μισά του 5ου κύκλου και είναι μακράν ό,τι πιο εθιστικο έχω δει το τελευταίο διάστημα. Και ναι η γυναίκα είναι ΘΕΑΡΑ!!
Επίσης @Ιαβερης αν το κοιτάς με ελληνικούς υπότιτλους στο νετφλιξ, θα τραβάς τα μαλλιά σου στο δεύτερο κύκλο. Πρέπει να πήραν έτοιμους από τα τορενταδικα, δεν παίζει να πλήρωσαν άνθρωπο να τη μεταφράσει . Το πιο απλό παράδειγμα που μου έρχετι στο μυαλο: "one drink or ten?" μετάφραση : "ένα ή όλο το Βόσπορο".
 

Ιαβερης

Κοινωνός
Σημασία έχει ότι συνενοούμαστε στην τελική , Βάγγυ!
Παρεμπιπτόντως μόλις τελείωσα το 10ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και τα μάτια μου έχουν γουρλωσει περισσότερο κι από του Μητσοτάκη. 😁
 

ΒασίληςΝ

Όμορφο Νιάτο
Πρόσφατα ανακάλυψα και μια δανέζικη που έχει το netflix και λέγεται Rita . Δείχνει μια αντισυμβατική δασκάλα. Σε περίπτωση που αντιπαθείτε τις αμερικανικες.
 

Γρίλος

Κοινωνός
Λοιπόν, σε όσους αρέσει το μπάσκετ και όχι μόνο προτείνω το "The last dance" που αφορά τον μύθο του Michael Jordan. Επίσης προτείνω τις σειρές "Unorthodox" και "When they see us" και οι δύο είναι του NetFlix και οι δύο είναι από τέσσερα επεισόδια και οι δύο είναι πολύ δυνατές!
 

Τσίου

Μύστης
Άφησα λίγο το σοκαριστικο surviving R. Kelly, και πρόλαβα 2 επεισόδια από Mrs. America στο fox, μου άρεσε, οπως και το Dead to me που ξεκίνησα χθες.
 
Top