Προσοχή Έργα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μα τώρα πλέον δεν χρειάζεται tapatalk. Είναι από μονη της χρηστική σε κινητά.

:)

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Τα κατάφερα!!! Καλορίζικη η νέα μας λέσχη. Είναι τέλεια!!! Βάγγυ κι εγώ τα ίδια. :αγαπώ:

Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως έκανε "like" ο Κόρτο στην ανάρτησή μου (μερσί, btw) και δεν βρίσκω άκρη!
Εντάξει, μπορεί να συμβαίνουν και χειρότερα σε κάποιους συνανθρώπους μας στη 1:23 τη νύχτα.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μπορεί να έχει το δικαίωμα λόγω ότι είναι συντονιστής. Θα δώσουμε το δικαίωμα σε όλους.

Απλά τώρα έχω το τεράστιο θέμα της ανακατεύθυνσης που για την ώρα μοιάζει αδιεξοδικό κι έχω αρχίσει να ιδρώνω. (Διότι αν τελικά δεν λύνεται, θα επιστρέψουμε στο παλιό λογισμικό κι από εκεί για διαφορετικό. Πολλή δουλειά και πολύς χρόνος χαμένα. Και νέα δουλειά και πειράματα εμπρός, σε μια τέτοια περίπτωση)

Έχεις ζητήσει βοήθεια στο φόρουμ του xenoforo;
Δεν ξέρω πως το κάνεις αλλά λογικά υπάρχουν κάποια σχετικά addons/extensions που να το κάνουν σχεδόν αυτόματα.

Καλορίζικο και συγχαρητήρια Φαροφύλακα για τη διάθεση σου να δημιουργήσεις κάτι πιο αναβαθμισμένο και αξιόλογο. Χαίρομαι που λειτουργεί και πάλι το φόρουμ!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν είναι καθόλου αυτόματη η διαδικασία, Ιπποπόταμε, παρά τα επιπρόσθετα. Μακάρι να ήταν.

Αν και χρειάζεται λίγο να συνηθίσει κανείς στο νέο λουκ, νομίζω ότι η αλλαγή είναι εξαιρετική! Πολύ καλές προσθήκες, το share στο facebook και τα likes. Πολύ καλή δουλειά!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δυστυχώς, ακόμη εκκρεμεί το θέμα των ανακατευθύνσεων. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην μπορεί να λυθεί και να χρειαστεί να αλλάξουμε και πάλι λογισμικό. Είτε να γυρίσουμε στο παλιό, είτε να δοκιμάσουμε άλλο, νέο. :(

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Καλορίζικο το καινούριο μας σπίτι!
Να ρωτήσω:στο προηγούμενο υπήρχε ένα ψαχτίρι όπου έβαζες π.χ. τον συγγραφέα που έψαχνες κ σου έδειχνε τα αντίστοιχα νήματα.
Τώρα δεν υπάρχει ή είναι κάπου που δεν το βλέπω;

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν νομίζω πως ήταν ακριβώς όπως το λες. Είχες απλά την δυνατότητα να προσδιορίσεις εάν θα ψάξεις στις αναρτήσεις ή μόνο στους τίτλους. Όλα αυτά υπάρχουν κι εδώ. Κλικ πάνω δεξία στο "search" κι αν παίξεις λίγο εκεί με τις δυνατότητες, νομίζω πως θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου.

Στα καλά νέα: το σοβαρότατο ζήτημα της ανακατεύθυνσης φαίνεται να λύθηκε. Πράγμα που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να φύγουμε από αυτό το λογισμικό.
:)

Τώρα θα χρειαστεί παραμετροποίηση που θα πάρει σίγουρα καναν μήνα.

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Κλικ πάνω δεξία στο "search"

Συγγνώμη μα δεν το βλέπω,μήπως δεν το βγάζει σε μένα;

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πολύ πιθανό. Όπως δεν έχετε και το λάικ.

Είναι θέμα δικαιωμάτων που θα κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία. Αληθινά, όμως, βρίσκομαι σε μια φάση με πολύ λίγο χρόνο διαθέσιμο. Θα χρειαστεί υπομονή. Όπως είπα, πιστεύω πως θα χρειαστώ καναν μήνα για να στανιάρω τα περισσότερα.

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Οκ,κατανοητό!
Απλά νόμιζα ότι έχει αλλάξει θέση κ δε μπορώ να το βρω.
Με την άνεσή σου,no problem!!!

Πολυ ομορφο το νεο site!
Προσωπικα θεωρω οτι και αισθητικα και λειτουργικα φαινεται πολυ καλυτερο απο την παλια του μορφη.
Για το θεμα της ανακατευθυνσης, επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερος γνωστης περι πληροφορικης-υπολογιστων κτλ, θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο για το οτι οταν παταω τον συνδεσμο της εικονας στο ιστιολογιο του Σαραντακου δεν μου τον βγαζει...

2

3

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουν πια "άρθρα" (πράγμα που φαίνεται από το "content" στο url)

Κανονικα θα πρέπει να εχουν περασει ως νήματα. Αν τα εντοπίσει κανείς, ας μου πει.

Βασικα τωρα που κοιταξα και σε ενα αλλο μελος τυχαια μου τις βγαζει. Αρχικα ειχα πατησει απο περιεργεια πανω στο προφιλ του κ. Σαραντακου και οντως μου βγαζει ''no result found'', ομως μετα οταν κοιταξα σε καποιο αλλο μελος μου τις εβγαζε :/

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εγώ δεν το βλέπω το άρθρο αυτό καθαυτό.

Αν κάποιος βλέπει τα παλιά άρθρα ας μου δώσει τα url προς αυτά.

Ευχομαι να λυθούν τα προβλήματα, ειναι πολύ όμορφο το νεο φόρουμ και είναι και κρίμα να χαθεί τόσος κόπος.