Πράγματα που έμαθα σήμερα (ή και χθεςπροχθές)

όντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνω μάλλον περισσότερες λεξιπλαστικές ικανότητες στα πιτσιρίκια απ' όσες πράγματι έχουν

α προπό, βλέποντάς τα να κάνουν δηλώσεις έξω από τα εξεταστικά κέντρα, αυτά τα 17χρονα μοιάζουν πλέον με 14χρονα, όπως κάποτε - σε σχέση με τη δική μας γενιά - οι 18χρονοι των 80s έμοιαζαν τριαντάχρονοι

προφανώς τα γονίδια, σε πείσμα (ή χάρη στη;) της σόγιας και της κρέμας γάλακτος, βελτιώνονται με την πάροδο των δεκαετιών

μία αντίστροφη περίπτωση Τιθωνού άραγε ο σύγχρονος άνθρωπος;

ή Ντόριαν Γκρέη;

(έστω κ αν ο μονόλογος του Σαίσκπηρ είναι πάντα επίκαιρος)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν ξερω σε ποια γενια ανηκεις, αλλα τοτε στα '90ς ηταν ολα "βατα", οποτε αυτη ισως ειναι η εξηγηση (?)

αν εννοείς "βατά" ότι υπήρχε οικονομική άνεση κλπ, ίσα-ίσα αυτό δεν εξηγεί γιατί οι επόμενες γενιές είναι πάντα πιο "νεανικές" από τις προηγούμενες (η τωρινή δεν απολαμβάνει την οικονομική άνεση που απολαμβάναμε εμείς, της Χ)

το ΠΑΣΟΚ οπωσδήποτε μερίμνησε υπέρ το δέον για τη σωματική μας ευημερία, στον αντιστρόφως ανάλογο βαθμό από εκείνον με τον οποίον μερίμνησε για την ψυχική και πνευματική - αν και ο Κωστόπουλος έκανε, πράγματι, υπεράνθρωπο έργο στα της κουλτούρας

Έλλη Μ

Συντονιστής
Χθες, παραγγελνοντας κεφε σε ενα καφέ :)))), εμαθα οτι υπαρχει γαλα (ροφημα) αρακα. Αρχικά, πιστεψα οτι δεν ακουσα σωστα την παταγγελια της διπλανης κυριας αλλοδαπης προελευσεως, αλλα μου επιβεβαιωσε ο εκει μπαριστα πως πραγματι υπαρχει τετοιο ροφημα.

-Κι ειναι καλο αυτο;;
-Εεεε...

ανεκδοτο με γαριδες, σαντιγυ και παντεσπανι.:)))):)))):)))):))))

Έλλη Μ

Συντονιστής
Χθες, παραγγελνοντας καφε σε ενα καφέ :)))), εμαθα οτι υπαρχει γαλα (ροφημα) από αρακα. Αρχικά, πιστεψα οτι δεν ακουσα σωστα την παραγγελία της διπλανης κυριας αλλοδαπης προελευσεως, αλλα μου επιβεβαιωσε ο εκει μπαριστα πως πραγματι υπαρχει τετοιο ροφημα, προφανως καποιο vegan, lactose free προιον ή για κείνους που χουν αλλεργια στο αμυγδαλο, του σατανά δηλαδη. :))))

-Κι ειναι καλο τώρα αυτό;;
-Εεεε...

ανεκδοτο με γαριδες, σαντιγυ και παντεσπανι.:)))):)))):)))):))))

Last edited:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Ήξερα οτι εσυ θα μου εδινες όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι. 😋

Να σου πω, εγω, που πινω εσπρεσσο παγωμένο, δεν θα μπορουσα, ας πουμε, αντι παγακιων (sic), να πεταω μεσα μια δυο χούφτες αρακα κατεψυγμένου; Και να ψυχεται το καφεδακι μου και να τσιμπολογω κατι υγιεινο, αν πεινασω...

:σαςευχαριστώ::σαςευχαριστώ:

Last edited:
Ναι, τότε δεν θα χαρακτηρίζεται ως bloody Mary(από τη γνωστή γαλαζοαίματη) αλλά bloody drink (γενικότερα) από την Αγγλική βρισιά του τύπου (τι σκ@τ@ πίνω - αν και αυτοί πίνουν το ο,τιδήποτε κυριολεκτικώς).

Ήδη ακύρωσε σχεδόν όλα τα Βαλκάνια ο μεγαλύτερος στιχουργός (της γενιάς του)

μένει, για το τυπικό της υποθέσεως, η πρωτεύουσα του Ελληνικού κρατιδίου

edit Προφανώς το γεγονός ότι δεν βρήκε κάποια/ον στη ζωή του να του καλύψει τις ανάγκες το πληρώνουν οι οπαδοί του. Μέρος της δημιουργικότητάς του (το μεγαλύτερο;) το αντλεί από την ευχαρίστηση που νιώθει να απορρίπτει. Φτηνοί μελοδραματισμοί μίας ντίβας άλλης εποχής. Κ λείπει κ ο Φασμπίντερ, που το είχε μελετήσει το θέμα

Last edited:
Ο Moz είναι ο Morrissey, τραγουδιστής κ στιχουργός των The Smiths, που έπειτα έκανε solo καριέρα - ο μεγαλύτερος ποιητής (της γενιάς του, κατ' άλλους γενικά, ever). Ο Moz είναι ιδιότροπος κ αμφιλεγόμενος, κ τον αποδέχεσαι όπως είναι - ανάμεσα σε άλλα, με την πιθανότητα να αναβάλει τη συναυλία στην οποία θες να πας επειδή... έτσι.

Σε αντίθεση με τον Robert Smith λ.χ. των Cure, του οποίου οι συναυλίες κρατούν δυόμιση ώρες περίπου, μέχρι δλδ η μάσκαρα να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα του, και ο οποίος είναι η σημαντικότερη προσωπικότητα στον χώρο του dark wave - από άποψη μελωδίας μέχρι επιρροής στον τρόπο εμφάνισης υπο-ομάδων, των γνωστών κιουράδων.

Αυτοί είναι δύο από τους πολλούς irrelevant πλέον μουσικούς, που έτυχε να βρίσκονται εκεί, όταν η μουσική πλησίαζε στο οριστικό τέλος της, από άποψη εμπνεύσεως - κάτι που συνέβη στο μακρινό 2000

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Α Μοζ το λένε το παλικάρι; οκ.
Νομίζω πως πολλοί έχουν ξυπνήσει από χειμερία νάρκη για να δρέψουν μια τελευταία εσοδεία. Πράγμα το οποίο κατανοώ.
όταν η μουσική πλησίαζε στο οριστικό τέλος της, από άποψη εμπνεύσεως - κάτι που συνέβη στο μακρινό 2000
Ποτέ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με αυτό, βέβαια. :))))

Last edited: