Δεν νομίζω ότι έρχεται ο Waters
@Έλλη Μ , "είχε έλθει" λέει ο
@Αδριανός Ζωγράφος , αν κ η αλήθεια είναι ότι κ εμένα με μπέρδεψε, καθώς με το 1989 υπέθεσα ότι όντως αναφέρεται σε αυτόν (δεν γνώριζα ότι τότε πια δεν ήταν στο γκρουπ), αλλά μετά που είπε 2011 υπέθεσα ότι ίσως τελικά αναφέρεται στον Dylan (που αν κ είχα πάει δεν θυμάμαι πότε ήλθε, ήταν το 11;, το 9;), τον οποίον κάποιοι θεωρούν σπουδαιότερο στιχουργό ever, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος ψυχοπομπός καθότι στο τσακ δεν μας πήρε ο ύπνος στη συναυλία του.
Η αλήθεια είναι ότι για τον Waters δεν έχω άποψη, ίσως λόγω ηλικίας, αλλά οπωσδήποτε θεωρώ ότι οι Floyd σαφώς δεν βλέπουν κάτι σκαθάρια και λίθους. Πάντως, το 1989, μερικοί λένε (νομίζω ανάμεσά τους κ οι ήρωες του Southpark) πως βγήκε ο μεγαλύτερος δίσκος της σύγχρονης μουσικής (QED, για μένα είναι όντως μεγάλος δίσκος αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καλύτερος της δισκογραφίας τους - αν κ περιέχει το πιο αγαπημένο μου τραγούδι από τους ίδιους/ίδιο).
Από εκεί κ πέρα, αν κ οι προαναφερθέντες είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα (μαζί με τους Metallica των πρώτων 4 άλμπουμς, δλδ τους κανονικούς Metallica (αν κ βέβαια έχω αναθεωρήσει πλέον για το κατά πόσο καλύτεροι είναι από τους Megadeth (αλλά αυτό οδηγεί σε μία άλλη συζήτηση))), θεωρώ πως ο Morrissey
@Πεταλούδα που έρχεται για συναυλία είναι ο μεγαλύτερος στιχουργός, σίγουρα της γενιάς του.
Κ είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση για μία στιχο(βιο)γραφία του μεγάλου (κ αμφιλεγόμενου - αλλά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει) Moz.
Miserable Lie είναι κομμάτι από τον πρώτο δίσκο των The Smiths, τραγουδιστής κ στιχουργός των οποίων ο Moz.
*Συμφορουμίτης