Πονεμένες Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κεντρικά Πλαίσιο Αθήνα ή: Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να καθυστερήσουμε την παραγγελία σας

Η καθημερινότητα του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου έχει τις δικές τις πονεμένες ιστορίες εξυπηρέτησης.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, αποφασίζω να παραγγείλω τηλεφωνικά καινούργιο σταθερό υπολογιστή. Παίρνω τηλέφωνο στα Public, μου λένε πως θα με καλέσουν από Δευτέρα, αλλά λέω «γιατί να περιμένω» οπότε παίρνω (ο αθώος) τηλέφωνο στο Πλαίσιο. Ένας εξυπηρετικός υπάλληλος με βοηθάει επιτόπου και κάνουμε μια καλή σύνθεση γύρω στα 1500 €. Βάζω έξι δόσεις στην πιστωτική, παίρνω κι έναν κωδικό να παρακολουθώ την παραγγελία (πικρό γέλιο του μετέπειτα). Η παραγγελία λέει θα παραδοθεί μέχρι τις 3 Μαρτίου! Υποθέτει κανείς πως θα την στείλουν με γαϊδουράκια. Όμως ο κύβος ερίφθη, οπότε... περιμένω.

Στις 18 του μηνός με καλεί το Πλαίσιο και μου εξηγεί πως από την παραγγελία μου στείλανε μόνο την κάμερα, την οθόνη και το χαμπάκι usb διότι δεν βρίσκανε ένα από τα κομμάτια της σύνθεσης. Το οποίο όμως στο μεταξύ το βρήκανε! (Ξέρω, δεν βγαίνει ιδιαίτερο νόημα). Οπότε οριστικοποιήσανε μόνο το ποσό για τα συγκεκριμένα 3 προϊόντα και θα πρέπει να κάνω εκ νέου πληρωμή για τα υπόλοιπα τα οποία τελικώς έχουνε παρότι νομίζανε πως δεν έχουν.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν μπορώ να προβώ σε νέα πληρωμή πριν βεβαιωθώ πως από την άλλη πράγματι κρατήθηκε μόνο ένα μέρος. Οπότε τηλέφωνα στην τράπεζα, στο Πλαίσιο, over and over again, που λένε και στο χωριό μου.

Την επόμενη μέρα, 19 του μηνός, με αρκετά τηλέφωνα και πάλι, και έναν βαθύ εκνευρισμό για την παντελώς άσκοπη περιπέτεια, προβαίνω (εκ νέου) σε πληρωμή με πιστωτική ώστε να μου στείλουν τον υπολογιστή επιτέλους. Στο μεταξύ, θέλω να προσθέσω ένα πατάκι για ποντίκι και εκεί σκέφτομαι πως δεν μου έχουν βάλει ένα δωράκι, τόσο μεγάλη παραγγελία. Το ζητώ και όντως μου προσθέτουν ένα ποντίκι γύρω στα 30€ κι ένα πατάκι.

Στο μεταξύ, λαμβάνω τα τρία πραγματάκια. Στήνω την ωραία οθόνη άσκοπα μόνη της και περιμένω να έρθει ο υπολογιστής.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ένας υπάλληλος πήρε την ανόητη απόφαση να ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της παραγγελίας, αντί να φροντίσει αυτή να ολοκληρωθεί κανονικά.

Πρέπει να ήταν 23 Φεβρουαρίου που η μεταφορική με ενημερώνει για νέο δέμα. Παραλαμβάνω ένα μικρό κουτί και ρωτάω ξανά και ξανά: μα είστε σίγουρος πως είναι μόνο αυτό; Είναι το ποντίκι και το πατάκι. Την ίδια μέρα λαμβάνω τηλέφωνο από το Πλαίσιο που με ρωτάει... αν θέλω να μου στείλουν το υπολογιστή (!) Νιώθω ένα μείγμα εκνευρισμού και απογοήτευσης με την ατόφια ανοησία της εταιρείας. Δηλαδή γιατί πιστεύουν πως τον αγόρασα; Για να στολίζει την αποθήκη τους;

Βεβαιώνω την υπάλληλο πως ναι, το αγόρασα για να μου τον στείλουν και να τον λάβω ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.

Σήμερα που γράφω είναι 26 Φεβρουαρίου. Δεν έχω λάβει ακόμη υπολογιστή ύστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες. Τρέμω πως θα με καλέσουν τηλεφωνικά να με ρωτήσουν αν πράγματι είμαι σίγουρος πως θέλω να μου στείλουν τον υπολογιστή.

Βέβαια, στην ουσία οι άνθρωποι ξέρουν πως δεν τα καταφέρνουν. Αλλιώς δεν θα έβαζαν ημερομηνία παράδοσης στα βάθη του χρόνου.

Το πρόβλημα είναι, βέβαια, τα κεντρικά του Πλαίσιο, στην Αθήνα. Πολύ κακή οργάνωση και τεράστια ασυνεννοησία ανάμεσα στους υπαλλήλους.

Κατά τ’ άλλα δεν πήρα από το Public για να μην καθυστερήσω. :ρ

Α, και περιττό να πω πως η "παρακολούθηση παραγγελίας" είναι παντελώς άχρηστη. Είναι ο ίδιος κωδικός με την ίδια άσχετη ημερομηνία (θα λάβετε μέχρι 3 Μαρτίου), χωρίς να διαφοροποιεί τα διάφορα κομμάτια που στέλνουν στο άσχετο κάθε τόσο. Οπότε, στην πραγματικότητα, δεν έχεις καμιά εικόνα για το τί βρίσκεται πού και θα φτάσει πότε.

Τα γράφω εδώ για να τα εκτονώσω από μέσα μου. Όποιος πιστός, ας προσέλθει.
 
Last edited:
Καλημέρα Φαροφύλακα. Κατανοώ απόλυτα αυτά που περιγράφεις και φυσικά ο εκνευρισμένος σου είναι λογικός.

Να σου πω την γνώμη μου αν θές.
Το πλαίσιο είναι η χειρότερη εταιρεία ever. Δεν έχω πάρει ούτε γομολάστιχα από εκεί. Κάποια στιγμή άκουσα οτι εβάλαν στο κατάστημα τους βιβλία και γέλασα. Στα public απο την άλλη είμαι πελάτισσα. Αν και προτιμώ τα βιβλία μου να τα αγοράζω άπο βιβλιοπωλεία για να τα βοηθάω, καμιά φορά αγοράζω και από εκεί. Εξεπλάγην πολύ ευχάριστα τώρα αυτή την περίοδο... αγόρασα κάποια βιβλία και μου τα έστειλαν 3η μέρα δεν το περίμενα με τπτ και φαντάσου οτι από πολιτεία που παραγγέλνω η αναμονή είναι τουλάχιστον 3ης εβδομάδες.

Την εποχή που διανύουμε θεωρώ πως πρέπει όσο δυνατόν να είμαστε ως πελάτες ευγενικοί μιας και όλοι μας έχουμε τα νεύρα μας ωστόσο αν δεν πάει καλά κάτι από την άλλη μεριά δεν το θεωρώ κακό να βάλω τις φωνές (όσο το δυνατόν πιο ευγενικά) επειδή δεν κάνουν κάτι σωστά.
Έχω υπάρξει υπάλληλος και πραγματικά τους καταλαβαίνω αλλά αν χρειαστεί να μιλήσω επειδή δεν κάνουν κάτι σωστά, θα το κάνω.

Εντο μεταξύ κάθε φορά σου χρεώνουν κούριερ;
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Εάν το τελευταίο είναι ερώτηση προς εμένα, τα κομμάτια τα στέλνουν με μεταφορική και δεν μου χρεώνουν κάτι. Κάθε φορά πάω να δω την νέα έκπληξη, ποιο πραγματάκι της παραγγελίας έλαβα, ασκόπως μόνο του.

Διαχρονικά αγοράζω καί από το Πλαίσιο καί από τα Public, στα φυσικά τους καταστήματα στην Θεσσαλονίκη δίχως πρόβλημα. Νομίζω πως προτιμώ ελαφρώς τα Public, γενικότερα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, παρότι δεν έβαλα τις φωνές, φταίγανε αρκετά και οι υπάλληλοι. Αρχικά φταίει το modus operandi, που δεν είναι έξυπνα στημένο, και από την άλλη οι υπάλληλοι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και βρίσκονται σε πλήρη ασυνεννοησία μεταξύ τους.
 
Last edited:
Περιπέτειες ηλεκτρονικής τρέλας
@Φαροφύλακας νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι εκνευρισμένος και απαγοητευμένος. Είναι πράγματι εξοργιστικό να μην μπορείς να εξυπηρετηθείς, να κάνεις κάτι, και να πληρώνσεις τις αβλεψίες / ανικανότητες άλλων.
Πρόσφατα (εδώ και τέσσερις μήνες είχα τη δυσάρεστη εμπειρία και την ανόητη έμπνευση να παραγγείλω καινούρια τηλεόραση. Δεν ξέρω τι με έπιασε, αφού η παλιά μου, μόλις δεκαοχτώ χρονών - ίσα που είχε ενηλικιωθεί (εντάξει μπορεί να είχε μετατραπεί με τα χρόνια σε ψιλοασπρόμαυρη αλλά δούλευε). Για να μην πολυλογώ, παρήγγειλα μια ωραία τεράστια (55΄) samsung μοντέρνα και επίπεδη από πολύ γνωστή εταιρία (αλυσίδα) ηλεκτρονικών ειδών.

Όταν μου την έφεραν μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν για ανακύκλωση την παλιά και ότι θα έπρεπε να κάνω αίτημα για να την πάρουν για ανακύκλωση (πράγμα που έκανα κατόπιν - αφού δεν το γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα έπρεπε να το είχα κάνει). Και έτσι μου έχει ξωμείνει 4 μήνες τώρα, στο σαλόνι στο πάτωμα και δεν έρχονται οι τύποι (γιατί να έρθουν αφού έχουν πουλήσει την καινούρια χε@#καν να πάρουν την παλιά. Ζυγίζει και διακόσια κιλά και δεν μπορώ να την κουνήσω.
Νομίζεις ότι αυτός είναι ο καημός μου μόνο; Όχι! Η καινούρια τηλεόραση ήρθε χωρίς να έχει μέσα στη συσκευασία τηλεκοντρόλ και καλώδιο ρεύματος!!!! Εν μέσω σκληρού λοκ ντάουν να προσπαθώ δυο μήνες να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας που το αγόρασα χωρίς να μπορώ, αφού ούτε εμειλ βρίσκεις και τηλ κάποιο από αυτά τα 1800κάτι με αναμονή χωρίς απάντηση (για να πωλούν online ξέρουν για να επικοινωνήσεις μαζί τους για πρόβλημα αδυνατούν).
Ξέρετε πως λήθηκε το πρόβλημα. Μέσω γνωστού-γνωστού (συνεργάτη τους) που τους μπρίζωσε !!! Μόλις επιτέλους ειδοποιήθηκε η αντιπροσωπία samsung (σοβαρή καθόλα) από αυτούς, μέσα σε τρεις μέρες μου είχαν στείλει τηλεκοντρόλ, καλώδιο και μάνουαλ. Πήρε δυόμισι μήνες σύνολο για να ξαναποκτήσω λειτουργική τηλεόραση! Ευτυχώς που προτιμώ το διάβασμα :).
 
Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ε μα πες ποια είναι η εταιρία. Βάλε κι έναν τίτλο στην εμπειρία σου. :))))
 
Εγω γενικα δεν ειχα προβληματα σε ηλεκτρονικες παραγγελιες περα απο καποιες καθυστερησεις. Μεχρι τον προηγουμενο μηνα που ειχα μια απογοητευτικη εμπειρία απο το Παμπλικ. Να πω οτι εχω κάνει παρα πολλες παραγγελιες απο το Παμπλικ και ποτέ δεν είχα προβλημα, ημουν απόλυτα ικανοποιημενος.
Τον περασμενο μηνα λοιπον στις 28/01 ειχε γενεθλια ο μικρος μου γιος. Μπαινω στις 6/01 στο παμπλικ να παραγγειλω ενα παιχνιδι που ηθελε για δωρο γενεθλιων. Λεω οκ μεχρι τις 28 θα εχει ερθει. Εκτος απο το παιχνιδι βάζω άλλο ενα παιχνιδι για την κόρη μου, προσθετω δυο βιβλία (οχι που θα έχανα την ευκαιρία) και ενα ποντικι που ήθελα. Συνολο 5 προιοντα, η τιμη τους περιπου 70 ευρω. Ολα εμφανιζονταν σαν αμεσα διαθεσιμα. Κανω την παραγγελια, πληρωνω με καρτα και περιμενω. Καμια εβδομαδα μετα γυρω στις 14 λεω να μπω στον λογαριασμο μου να δω τι γινεται. Μπαινω και βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας τα τρια προιοντα ετοιμα προς αποστολη και τα δυο παιχνιδια σε διαδικασία συλλογης. Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι τα παιχνιδια δεν ηταν διαθεσιμα και θα τα παραγγειλουν απο τον προμηθευτη. Θα! Δεν τα ειχαν παραγγειλει ακόμα. Ποσο λεω θα παρει αυτο; γυρω στις 10 μερες απαντανε. Βλέπω οτι σιγουρα δεν θα προλαβαινα τα γενεθλια γιατι βασικα αυτο ηταν που με εκαιγε και τους λεω να ακυρωθει η παραγγελια. Μου λενε οκ και θα επιστραφουν τα χρηματα.
Τρεις μερες μετα αφου χρηματα δεν ειχαν επιστραφει ακομα μπαινω στον λογαριασμο μου να δω αν έχει ακυρωθει. Η κατασταση ηταν ακριβως ιδια, σε διαδικασια συλλογης. Συπληρωνω μια φορμα επικοινωνιας που εχουν και ζηταω εκ νεου ακυρωση και επιστροφη χρηματων. 2-3 μερες μετα ξαναμπαινω τα ίδια. Στο μεταξυ τα παιχνιδια αφου ειχαν ανοιξει εδω τα καταστηματα ειχα παει και τα ειχα προμηθευτει. Και τα βιβλία επισης τα παραγγειλα απο αλλου. Παιρνω τηλεφωνο και τους ξαναλεω να ακυρωθει η παραγγελια. Μου λενε οκ. Μετα απο 4-5 μερες μου τηλεφωνουν και μου λενε τι θελω να κανω με την παραγγελια. Τους λεω ακυρωστε την την ρημαδα επιτελους, ελεος!! Οκ μου απαντανε και θα επιστραφουν τα χρηματα.
Και τωρα παμε στο πιο τραγικο. Γυρω στις αρχες Φλεβαρη μου ερχεται μηνυμα και μου λεει η παραγγελια σας ετοιμαστηκε και παραδοθηκε στην εταιρια κουριερ για παραδοση!!!:πανικός:Μετα απο δυο τηλεφωνα που τους πηρα εγω, ενα μηνυμα που τους εστειλα και μια φορα που με καλεσανε αυτοι για ακυρωση, εν τελει στειλανε την παραγγελια!!! Τους ξαναπαιρνω τηλ και τους λεω οτι ειχα ζητησει να ακυρωθει. Μου λενε οκ τωρα εφυγε μην την παραλαβετε θα γυρισει πισω αλλα θα χρεωθειτε τα εξοδα αποστολης!!! Τους λεω οχι δεν θα μου χρεωσετε τιποτα αν εσεις εκει δεν μπορειτε να συννενοηθειτε δεν φταιω εγω. Θελανε να τους πληρωσω και τα εξοδα αποστολης. Εντελει η παραγγελία ηρθε και πηγε πάλι απο εκει που ήρθε και τα λεφτα επιστραφηκαν ακεραια στις 23/02 πριν τρεις μερες.
 
@Χρυσόστομος τώρα καταλαβαίνω γιατί έχεις αυτό το βλοσυρό ύφος! Ίδιος ο προφήτης του Παπακωνσταντίνου, ρε παιδί μου!:αργκ:
Πέρα από την πλάκα, είναι άπαιχτοι οι τύποι! Κάνω τη μλ@κια πλήρωσε τα έξοδα αποστολής!
 
@ΚρίτωνΓ καλα αυτό με τα έξοδα αποστολης ήταν τελειως ακυρο. Αν στο τελος μου τα κραταγανε απο την επιστροφη θα έχανα πάσα ιδεα. Μα δεν μπορω να καταλαβω τόσο δυσκολο ηταν να την ακυρωσουν; Δηλαδη η παραγγελία εξελισσοταν κανονικά, τεσσερεις φορές επικοινωνησα μαζί τους και κανενας δεν έκανε τον κόπο να την ακυρωσει. Ακατανοητο! Ασε που αν περιμενα εξαρχης να έρθει η παραγγελια θα περναγαν τα γενεθλια και δωρα δεν θα ειχα αφου εφτασε εδω περιπου στις 10/02.
 
@ΚρίτωνΓ
Σε φανταζομαι να είχες δύο γκουμούτσες τηλεοράσεις μέσα στο σαλόνι
να μην μπορουσες να δεις ούτε τις ειδήσεις!:χαχα::θρρρ::χαχα:
Ακόμα τις έχω! Απλώς τώρα η μία παίζει κιόλας!
Ειδήσεις δεν βλέπω - ταινίες (αλλά είχα το λάπτοπ αγκαλιά γι' αυτό).
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πήρα τηλέφωνο και ο υπολογιστής είναι ακόμη εκεί. Μου είπαν πως θα τον παραδώσουν αύριο στην μεταφορική.

Πλαίσιο κυρίες και κύριοι!
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Εν μέσω πανδημίας δεν προτίμησα και ευτυχώς δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα -γιατί υπήρχε εναλλακτική από τον απευθείας αντιπρόσωπο- να μπλέξω με πολυκαταστήματα τύπου Public, Πλαίσιο κτλ. Αν ψάξετε δε στο διαδίκτυο για συνθήκες εργασίας θα διαπιστώσετε τι συμβαίνει στην διοίκηση μέχρι τον απλό εργαζόμενο που δουλεύει με μηνιαίες συμβάσεις. Οπότε καταλήγει σ' αυτό το μπάχαλο που δυστυχώς έγινε στις περισσότερες των παραγγελιών και των δικών σας και φίλων, ειδικά αν έπρεπε να συνεννοηθούν δύο και τρία διαφορετικά τμήματα, για να συμπληρωθεί η παραγγελία. Κάποια υποκαταστήματα υπήρξαν και υπάρχουν πιο οργανωμένα εξαιτίας των οργανωτικών υπευθύνων τους και των συνεννοήσιμων υπαλλήλων, αλλά είναι σταγόνες στον ωκεανό.
Αν έχετε τη δυνατότητα να τα πάρετε με μικροδιαφορές στις τιμές από μικρότερες έμπιστες επιχειρήσεις ή από τον επίσημο και κύριο αντιπρόσωπο στην χώρα μας, είναι πιο πιθανό να σας έρθουν πιο προσεγμένα και άμεσα, αφήστε που θα αποφύγετε τις αλυσίδες ευθυνών, από υπαλλήλους σε υπευθύνους και από εκεί στα κέντρα διαλογής.
Όταν παραγγείλαμε που λέτε από τον απευθείας αντιπρόσωπο, όχι μόνο ήταν άμεσοι και ευγενικοί να μας βοηθήσουν και να λύσουν απορίες στο τηλέφωνο, αλλά η παραγγελία μια εβδομάδα μετά το black friday που τα καταστήματα και τα courier είχαν φορτωθεί ΤΙΣ παραγγελίες ήρθε μέσα σε τρεις εργάσιμες, τέσσερις μαζί με την ημέρα παραγγελίας.

Και αν ποτέ παραδοθεί στις εταιρίες courier, υπάρχει και εκεί Γολγοθάς. Αν δεν δρομολογηθεί σωστά η παραγγελία ή κάνουν πως περνούν από το σπίτι σου, δεν σε καλούν ποτέ και στον αριθμό παρακολούθησης λέει πως υπήρξε αδυναμία παράδοσης, γιατί ο κούριερ πέρασε/τηλεφώνησε και δεν σε βρήκε εν μέσω πανδημίας στο σπίτι. :μουάχαχα:
Εκεί δυστυχώς θέλει υπομονή και ετοιμότητα, αν αντί να σου πουν την αλήθεια σου λένε δικαιολογίες και ψέματα. Ίδια εταιρία, διαφορετικά υποκαταστήματα και διαφορετική αντιμετώπιση. Στο ένα που είχαν άλλη δική μου παραγγελία μου έλεγαν ΤΑ ψέματα όταν απάντησαν στο τηλέφωνο, ενώ στο άλλο η υπάλληλος μου εξηγούσε με ειλικρίνεια και ευγένεια ό,τι τη ρώτησα (είχα πάρει μιας και είχε ευρύτερο ωράριο λόγω κεντρικότερης περιοχής για απορίες σχετικά με το δέμα).
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Λοιπόν, η ιστορία με το plaisio βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, οπότε θα τα γράψω εδώ μαζεμένα όταν/αν με το καλό φτάσει ο υπολογιστής.


Άσχετο. Σας έχει τύχει ή μόνο σε εμένα συμβαίνει το ακόλουθο μοτίβο;

Κατάστημα με ηλεκτρολογικά. Βρίσκεις την γυναίκα του ηλεκτρολόγου (αυτός μάλλον σε δουλειές σε σπίτια). Αυτή ντιπ άσχετη. Δηλ. στα πάντα.

— Θέλω ένα μπριζάκι ethernet.
(μισή ώρα ψιλοτυχαίο ψάξιμο εδώ κι εκεί, ενδεχομένως το κινητό στο αφτί προσπαθώντας να βγάλει και να ρωτήσει τον άντρα της)
— Αυτό;
— Αυτό είναι τηλεφωνίας.

Χθες μου έτυχε σε δύο διαφορετικά καταστήματα, σε μία μέρα. (Στο τρίτο ήταν και πάλι η άσχετη γυναίκα, αλλά έτυχε να είναι και ο άντρας παρών.)

Και μου κάνει βαθιά εντύπωση. Δηλ. κάθε μέρα 8ωρο εκεί μέσα, δυο απλά, πολύ απλά, ντιπ σουπεραπλά πράγματα γιατί δεν τα μαθαίνεις, χρόνος μπαίνει χρόνος βγαίνει;

Το να ετοιμάσει καλώδιο ethernet, βέβαια, είναι πέρα από την φαντασία. Αφήνω πως μάλλον πρέπει να το πεις "καλώδιο ίντερνετ" για να καταλάβει. :ρ

Το να ρωτήσεις αν είναι κατηγορία 5 ή 6, το αφήνω στην μπάντα, βέβαια. Ελπίζεις απλά πως θα καταφέρει να το βρει και θα δεις εσύ τι γράφει επάνω.


Εντωμεταξύ, ούτε στο 3ο κατάστημα πήρα αυτό που ήθελα και πήγα σε 4ο, σε άνθρωπο που κατασκευάζει και τηλεοράσεις. Μιλούσε στο τηλέφωνο, εξηγούσε σε κάποιον κάτι. Όλη η τεχνική ορολογία σωστή, σωστό και το περιεχόμενο. Γλυκάθηκαν τα αφτιά μου. Δάκρυσα λιγάκι.

Α, και ούτε εκεί βρήκα. Θα παραγγείλω από το ίντερνετ.

Ναι και το απίστευτο πράγμα που έψαχνα:


Θέλω να φέρω εσωτερικά μέσα από τον τοίχο, νοικοκυρεμένα, δυο καλώδια από τον ρούτερ.
 
Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Σχετικά με την πρώτη ιστορία και το πλαίσιο, η παραγγελία μου πήρε γύρω στις 27 μέρες για να φτάσει ολόκληρη σε εμένα. :τρέλα:

Στο σύνολο πλήρωσα 3 φορές, σε διαφορετικές ημερομηνίες. :τρέλα:

Πέρασα πολύ χρόνο σε τηλέφωνα.

Εχοντας αίσθηση της τραγικής εξυπηρέτησης, μου κάνανε έκπτωση 200 € και δώρο ένα καλό ποντίκι Corsair (το οποίο είναι, βέβαια, για gamers, και εμένα δεν με βολεύει καθόλου) και ένα mousepad.

plaisio computers :κάτω::όχισουλέω:
~~~~~~~~~~~~

Για το Πάσχα, η κυβέρνηση και οι γιατροί, αφήνανε έμμεσα να εννοηθεί πως θα ανοίξουν τα πράγματα, οπότε έκλεισα ταξίδι. Τελικώς, με τα κρούσματα, όλο αυτό ήρθε τούμπα, και έχουμε απαγόρευση στις υπερτοπικές μετακινήσεις και σούπερ αυστηρούς ελέγχους. Οπότε, ανέβαλα το ταξίδι μου για μετά τις 15 Μαΐου, που ανοίγουν οι υπερτοπικές, και προσπαθώ τώρα να αλλάξω τα εισιτήρια. Για τον πηγαιμό βλέπω πως έχω έξτρα επιβάρυνση... 35 €, όταν η συγκεκριμένη πτήση αυτή-καθαυτή κοστίζει... 28,58 €. :τρέλα:

Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά: αναμονή δίχως ενημέρωση για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας. Ο χρόνος κυλά βασανιστικά, οι μονάδες πέφτουν αδιάκοπα, και έπειτα από πολύ χρόνο, βγαίνει κάποιο άσχετο αυτόματο στα Αγγλικά για να με ενημερώσει πως ο αριθμος που κάλεσα είναι unreachable και να αφήσω ένα φωνητικό μήνυμα μόνο που... αχ, το mailbox είναι γεμάτο.

Εντωμεταξύ, καλώ το αεροδρόμιο Μακεδονία, μήπως και καταφέρω να μιλήσω με την εταιρία εκεί. Το αυτόματο με πάει από εδώ εκεί, ακολουθώντας τις επιλογές μου, επιλέγω να μιλήσω με εκπρόσωπο της εταιρίας (που είναι μαζί με ένα σωρό άλλες) και... με βγάζει στο αρχικό μενού. :τρέλα:

Έστειλα και ημέιλ, δίχως να ελπίζω ιδιαίτερα σε κάποια απάντηση. Απλά θα αγοράσω τα εισιτήρια εκ νέου, χάνοντας παντελώς αυτά αυτής της πτήσης.

sky express:κάτω::όχισουλέω:

~~~~~~~~~~~~

Κι έχω κι άλλες ιστορίες σήμερα, αλλά φτάνει.
 
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ low cost αεροπορικές. Έχοντας φάει τη φόλα @Φαροφύλακας πέρυσι την άνοιξη (είχα κλείσει Ιανουάριο προ covid) για να πάω Βιέννη για τον μαραθώνιο (που φυσικά ακυρώθηκε) - με εμπειρία ίδια (παρόμοια;) με τη δικιά σου. Οι πτήσεις δεν γινόταν καθόλου, λόγω καθολικού απαγορευτικού για τα ταξίδια. Ζήτησα τα χρήματα πίσω.
Για την ιστορία, μου έδωσαν ανοιχτά εισιτήρια (που δεν τα ήθελα) και μόνο κατόπιν υποχρεωτικής οδηγίας της ΕΕ μου επέστρεψαν τα χρήματα (δεν ήταν λίγα 600Ε σύνολο) και όχι όλα- δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό κρατήσαν κάτι φόρους κλπ.
ΥΓ: Πάντα πετάω με κανονικές εταιρίες, Aegean κατά προτίμηση, αλλά η παρέα ήθελε τότε Lauda και Ryanair για φθηνότερα και πιο βολικά σε ώρες. Αλλά όπως αποδεικνύεται το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι!
ΥΓ2: emails και τηλέφωνα στο πουθενά, ακριβώς όπως και εσύ.
 
Last edited:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ low cost αεροπορικές. Έχοντας φάει τη φόλα @Φαροφύλακας πέρυσι την άνοιξη (είχα κλείσει Ιανουάριο προ covid) για να πάω Βιέννη για τον μαραθώνιο (που φυσικά ακυρώθηκε)...
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, για ποιο λόγο θέλεις να τρέξεις Βιέννη;
Γενικά δεν θα πήγαινα εξωτερικό για μαραθώνιο λόγω της αποκατάστασης που χρειάζεται μετά τον αγώνα την οποία δεν θα ήθελα να συμπληρώσω και την ταλαιπωρία του ταξιδιού.
Εκτός βέβαια από τον μαραθώνιο της Eurodisney που δεν με νοιάζει :)))):))))

Άλλη μια ερώτηση με την ευκαιρία. Αν συνδυάζεις τον αγώνα με ταξίδι, θα ήθελα να μου πεις αν τρέχεις τον αγώνα στην αρχή ή στο τέλος του ταξιδιού.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι εγώ τις Low cost τις αποφεύγω γενικότερα. Εταιρίες όπως ryan air και vueling :όχισουλέω:

Τελευταία φορά πέταξα για Αθήνα με Ellinair και μου άρεσε. Τώρα που μπήκε, δεν είχε πια πτήσεις η συγκεκριμένη για Αθήνα. Οπότε πήρα την πρώτη που έβγαζε, αυτήν την sky express. :όχισουλέω:
 
Top