Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@Έλλη Μ χαρά μου! Δεν μπαίνω συχνά στη λέσχη, ομολογώ, αλλά τυχαίνει να συγχρονίζομαι τις κομβικές στιγμές που γίνεται αναφορά στους αγαπημένους μου :τρέχω:
Αγόρασα σήμερα το «Ιδεολογία και Ουτοπία» του Μανχάιμ και τις Προδομένες Διαθήκες του Κουντερα

Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα στον σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού κι επειδή έχει γίνει έθιμο να αγοράζω κάτι τις από το βιβλιοπωλείο του σταθμού, πήρα την επιχείρηση Άλμπεριχ του Kutscher (κι έτσι ολοκλήρωσα τη σειρά Babylon Berlin) και τις γκρίζες μέλισσες του Κούρκοφ.

Δεν θα αναφέρω οοοολα τα υπόλοιπα που είχα παραγγείλει στην Πολιτεία και πέρασα τη Δευτέρα το μεσημέρι και τα πήρα....

Παρήγγειλα και περιμένω με ανυπομονησία να μου έρθουν "τα ρέστα" του Ταχτσή, βιβλίο με διηγήματα που είχα διαβάσει στην βιβλιοθήκη του πατέρα μου στο χωριό και πολύ μου άρεσαν, όμως δεν είχα μπορέσει να το πάρω τότε, την αυτοβιογραφία του Μπουνιουέλ (μ' έκαψες, κυρία Έλλη! :)))):αγαπώ: ) και τον "Ζυθοποιό του Πρέστον" του Καμιλέρι.

Σε ενα όμορφο νεοκλασικό κτίριο στο κεντρο της πόλης του Ηρακλειου άνοιξε ένα νέο βιβλιοπωλείο των Πανεπιστημιακων Εκδόσεων Κρήτης. Μεχρι τώρα το μοναδικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στεγαζόταν μέσα στον χώρο του Ι.Τ.Ε. λίγο έξω από την πόλη. Την περασμένη εβδομαδα πέρασα μια βόλτα απο το νεο βιβλιοπωλείο και έφυγα με αυτο.

@Χρυσόστομος δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις...
Επειδή τον προηγούμενο μήνα βρέθηκα στο βιβλιοπωλείο των ΠΕΚ στην Αθήνα, για να παραλάβω παραγγελία, σε πληροφορώ ότι εκβίασα τον εαυτό μου και πιέστηκα αφόρητα να βγω από τον χώρο χωρίς να αγοράσω κάτι επιπλέον, παρά το γεγονός ότι τα χέρια μου έτρεμαν και μια φωνούλα μέσα μου παραλίγο να υλοποιηθεί και να με πιάσει απ'τον λαιμό, ειδικά όταν είδα αυτό και αυτό... τα οποία φοβάμαι ότι δεν θα γλιτώσω όταν θα επισκεφθώ την επόμενη Τρίτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έναν πολύ ωραίο χώρο σε μια άλλη χώρα που φέρνει βιβλία των ΠΕΚ
...και έρχεσαι και μ'ανάβεις φωτιές γιατί κάνει μόνο 14 ευρά :μπρ:

Ψάχνω εδώ και πολλή ώρα να βρω το νήμα (που τελικά δεν το βρήκα), στο οποίο μέλος της λέσχης, φίλτατο και αγαπητό, πρότεινε αυτό, για να σας πω ότι το αγόρασα σήμερα.
Αγόρασα και αυτό, γιατί είχα διαβάσει σχετικά στον Εκκλησιαστή και μου κέντρισε την περιέργεια.

Για τον Αρανίτση μου έχει μιλήσει πολύ η αδερφή μου, τον γνώριζε και θυμάμαι να μου λέει ιστορίες από συζητήσεις τους.
Τότε ήμουν αρκετά μικρή για να το εκτιμήσω και τώρα που είδα το σχόλιο σου και τον σκέφτηκα, μου φάνηκε τρομερό ότι δεν ακολούθησα σε κάποια από τις συναντήσεις.
Είχα διαβάσει την μαθήτρια που έγινε αμύγδαλο, και μου άρεσε πάρα πολύ, το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Όταν διαβάσεις τις ιστορίες θα ήθελα πολύ να μάθω πως σου φάνηκε.