Και τα δυο.Αν επιλεξω αυτο του Λεμ ή την Κυβεριάδα.
Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη έκδοση, παρά αυτή των εκδόσεων Ποταμός.Και το υποδιλημμα, απο ποια εκδοση. Για το ημερολόγιο, σε αυτη προσανατολιζομαι
Κατα βαθος, ειμαστε πολυ φιλοι εμεις.Και τα δυο.
Και να εχω μπερδευτει απο τα διαφορετικα εξωφυλλα λες; Διολου απιθανο.Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη έκδοση, παρά αυτή των εκδόσεων Ποταμός.
Ναι!Και να εχω μπερδευτει απο τα διαφορετικα εξωφυλλα λες;
Αύριο-μεθαύριο τελειώνω ξέρεις-ποιο-βιβλίο, ας δούμε αν θα το εξακολουθείς να το λεςΚατα βαθος, ειμαστε πολυ φιλοι εμεις.
Δεν εχω τετοια προβληματα. Πες οοοο,τι θες. Για οποιο βιβλιο θες.Αύριο-μεθαύριο τελειώνω ξέρεις-ποιο-βιβλίο, ας δούμε αν θα το εξακολουθείς να το λες
Case closed!την Κυβεριάδα.
Έλλη το συνέδριο για το μέλλον, σολάρις και χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα τα έχεις;Εχω ενα βασανιστικό δίλημμα εδω και καιρό που με κρατα άγρυπνη τα βραδια (γιατι, τη μερα, με κρατα η φασαρια). Αν επιλεξω αυτο του Λεμ ή την Κυβεριάδα.
Και το υποδιλημμα, απο ποια εκδοση.
Για το ημερολόγιο, σε αυτη προσανατολιζομαι
Ι wouldn't go that far ωστε να σε κλεισω σε κλουβι.Cage closed!
Eχω κι εχω διαβάσει μόνο το Σολάρις. Γενικά, δεν ειναι το δυνατο μου σημειο η ΕΦ. Πρεπει να εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικά, για να μου αρέσει. Οπως ο Λεμ κι ο Μπραντμπερυ. Τα υπόλοιπα μου προκαλουνΈλλη το συνέδριο για το μέλλον, σολάρις και χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα τα έχεις;
Εεεε ναι!Ι wouldn't go that far ωστε να σε κλεισω σε κλουβι.
Μιας που λέμε για ιερά, αγόρασα τις προάλλες το τεύχος 874-875 του Αντι, Αφιέρωμα στον Ηλία Λάγιο.Μεσα σε δυο αναρτήσεις, θιγεις τα ιερά και τα όσια αυτού του κόζμου, δηλαδή, παρτο απόφαση, πρέπει να τα φτιάσουμε
Διαβάζω με απελπιστικά αργό ρυθμό αυτη τη περίοδο - είμαι ακόμη στις Χαμένες Ψευδαισθήσεις - το έχω υπόψιν όμως!Όταν το διαβάσεις γράφεις και ένα μικρό σχόλιο!
Θυμάμαι να μου μιλάν και να διαβαζω αρχικά τον Λαγιο, λιγους μηνες πριν αυτοκτονησει, καπου το 2004-2005 νομίζω;Μιας που λέμε για ιερά, αγόρασα τις προάλλες το τεύχος 874-875 του Αντι, Αφιέρωμα στον Ηλία Λάγιο.
Τη συλλογή εννοείς;Και το «Η διασκευή του εαυτού μου στις 6:30» του Θ. Σταθόπουλου.