Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Τις προηγούμενες δυο ημέρες αγόρασα τα κάτωθι:

Εξώφυλλο
Εξώφυλλο
Εξώφυλλο
Εξώφυλλο
Εξώφυλλο

Σήμερα, στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού, στο τράνζιτ από το ΚΤΕΛ στο Ελ. Βενιζέλ., αγόρασα από το γνωστό βιβλιοπωλείο αυτό (γιατί δεν κρατήθηκα)

ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Εχω ενα βασανιστικό δίλημμα εδω και καιρό που με κρατα άγρυπνη τα βραδια (γιατι, τη μερα, με κρατα η φασαρια). Αν επιλεξω αυτο του Λεμ ή την Κυβεριάδα.
Και το υποδιλημμα, απο ποια εκδοση.
Για το ημερολόγιο, σε αυτη προσανατολιζομαι

Και τα δυο.
Κατα βαθος, ειμαστε πολυ φιλοι εμεις. 🤗
Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη έκδοση, παρά αυτή των εκδόσεων Ποταμός.
Και να εχω μπερδευτει απο τα διαφορετικα εξωφυλλα λες; Διολου απιθανο. 😁😁

Και να εχω μπερδευτει απο τα διαφορετικα εξωφυλλα λες;
Ναι!
Υπάρχουν 3 διαφορετικά εξώφυλλα από τις ίδιες εκδόσεις:
1458 2021 1459 2005 1460 2005

Η έκδοση του 2021 έχει 448 σελίδες, σε αντίθεση με τις δυο εκδόσεις του 2005 που έχουν 440.

Κατα βαθος, ειμαστε πολυ φιλοι εμεις. 🤗
Αύριο-μεθαύριο τελειώνω ξέρεις-ποιο-βιβλίο, ας δούμε αν θα το εξακολουθείς να το λες :χαχα:

Αύριο-μεθαύριο τελειώνω ξέρεις-ποιο-βιβλίο, ας δούμε αν θα το εξακολουθείς να το λες :χαχα:
Δεν εχω τετοια προβληματα. Πες οοοο,τι θες. Για οποιο βιβλιο θες.:ναι:
Αρκει να μην πιασεις στο στομα σου τον Αρανιτση. Και τον Μπερνχαρντ. Και τον Steiner. Ή τον Εκο. :))))
Ελλιτσα_ψυχραιμη_και_συνεπης #not :)))):))))

Εχω ενα βασανιστικό δίλημμα εδω και καιρό που με κρατα άγρυπνη τα βραδια (γιατι, τη μερα, με κρατα η φασαρια). Αν επιλεξω αυτο του Λεμ ή την Κυβεριάδα.
Και το υποδιλημμα, απο ποια εκδοση.
Για το ημερολόγιο, σε αυτη προσανατολιζομαι
Έλλη το συνέδριο για το μέλλον, σολάρις και χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα τα έχεις;

Cage closed!:))))
Ι wouldn't go that far ωστε να σε κλεισω σε κλουβι.
Έλλη το συνέδριο για το μέλλον, σολάρις και χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα τα έχεις;
Eχω κι εχω διαβάσει μόνο το Σολάρις. Γενικά, δεν ειναι το δυνατο μου σημειο η ΕΦ. Πρεπει να εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικά, για να μου αρέσει. Οπως ο Λεμ κι ο Μπραντμπερυ. Τα υπόλοιπα μου προκαλουν :νύστα:

Πηρα την Κυβεριάδα, του Λεμ
Πήρα το Cloud Atlas
Πήρα το Πατέρες και Γιοι του Τουργκενιεφ, γιατι τον εκραζε ασυστολα ο Ντοστογιεφκσι στους Δαιμονισμένους
Πήρα το Φλέγομαι του δεν ξερω πώς να τον προφέρω
Πήρα κάτι αλληλογραφίες (sic) του russell
Πήρα την Ανθρώπινη Δουλεία του Μώμ
Πήρα το Αξολότλ του Κορτάσαρ
Ε και καπου οπου να 'ναι, θα πάρω και τα βουνα. :)))):))))

Τελευταίες αγορές ήταν τα
Το πρωί που ηρθαν να μας παρουν
Το τραγούδι του χιλμπιλη
Στο χακι - πρόσφατη κυκλοφορία, το μοναδικό βιβλίο του Κερ της σειράς με τον Μπέρνι Γκούντερ που είχε μείνει αμετάφραστο
Έξοντωστε όλα αυτά τα κτήνη (πρόταση της @Έλλη Μ , χωρίς το ταίρι του).

Μεσα σε δυο αναρτήσεις, θιγεις τα ιερά και τα όσια αυτού του κόζμου, δηλαδή, παρτο απόφαση, πρέπει να τα φτιάσουμε
Μιας που λέμε για ιερά, αγόρασα τις προάλλες το τεύχος 874-875 του Αντι, Αφιέρωμα στον Ηλία Λάγιο.
Και το «Η διασκευή του εαυτού μου στις 6:30» του Θ. Σταθόπουλου.

Όταν το διαβάσεις γράφεις και ένα μικρό σχόλιο!
Διαβάζω με απελπιστικά αργό ρυθμό αυτη τη περίοδο - είμαι ακόμη στις Χαμένες Ψευδαισθήσεις - το έχω υπόψιν όμως!

Μιας που λέμε για ιερά, αγόρασα τις προάλλες το τεύχος 874-875 του Αντι, Αφιέρωμα στον Ηλία Λάγιο.
Θυμάμαι να μου μιλάν και να διαβαζω αρχικά τον Λαγιο, λιγους μηνες πριν αυτοκτονησει, καπου το 2004-2005 νομίζω;
Και θυμάμαι τη μερα που αυτοκτόνησε, παραδόξως στα γενέθλια του Αρανίτση.
Ε, ναι, δεν ειμαι τοσο γκρουπι, αλλά ο γιος μου καπου εκει εχει γενεθλια και, για κάποιο λογο, θυμαμαι ασήμαντες λεπτομερειες για τις ζωες σημαντικών μου, on and off, ανθρωπων
Και το «Η διασκευή του εαυτού μου στις 6:30» του Θ. Σταθόπουλου.
Τη συλλογή εννοείς;

Εχω διαβάσει μονο την Ιστορία της μουσικης, το ενδεκατο βιβλιαράκι μιας σειρας του Ικαρου που επιμελήθηκε ο Αρανίτσης και η οποία σειρα για μενα ειναι βερι πρέσιους την οποια συγκέντρωσα σε βαθος χρόνων, σκέψου το πρώτο ειναι το Βιβλίο της Μαριάννας ενώ ατυπα ειναι η Φυσική του Αρανιτση, κάποια μερα θα σου πω για τότε που εντοπισα 3 αντιτυπα της σε διαφορετικους χωροχρόνους,
το έκτο η Πετρα του Ηλιου (κι όχι η Ηλιοπετρα, όπως κυκλοφορει πια) που ειναι το αγαπημένο μου ποιημα,
και τι έλεγα; Α, ναι! Δεν μου αρεσε να σου πω την αληθεια :ντροπή:

Θέλω να αγοράσω όλα τα αγαπημένα μου βιβλία σε εκδόσεις Folio Society, κάθε φορά που τα βλέπω δακρύζω, είναι τόσο όμορφες και προσεγμένες εκδόσεις. Βέβαια, μετά βλέπω τις τιμές και εκεί αρχίζει το κανονικό κλάμα. :ένοχος: