Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Θα αγοράσω τον Πολεμοφόρο (πρόταση της Βάγγυ) στα αγγλικά, αλλά θέλω να παραγγείλω μαζί και κάνα μυθιστόρημα τρόμου/γκόθικ μήπως προλάβω και το διαβάσω τον Οκτώβριο:διάβασμα5:. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Είμαι μεταξύ του Something Wicked this way comes (χαριτωμένο με ωραία γραφή), του White is for Witching της Helen Oyeyemi (gothic fiction με στοιχειωμένο σπίτι), το Drowing Girl της Caitlin R. Kiernan (έχω διαβάσει ένα πολύ ωραίο βιβλίο της, το Red Tree, και μια υπέροχη ιστορία με κθουλικά στοιχεία και κορίτσι ως πρωταγωνίστρια και μ' αρέσει πολύ η γραφή της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί αναξιόπιστους αφηγητές. Δεν είναι όμως αποκλειστικά υπερφυσικό και ίσως να προτιμούσα κάτι πιο μαγικό για το Hallowen:μαναι::μήπως;:). Για να μπερδευτώ ακόμη περισσότερο, μου αρέσει πολύ και η υπόθεση του The Year of the Witching της Alexis Henderson (μου θύμισε την ταινία Witch και κάπου διάβασα ότι άρεσε και στη Σελεφά).
Ή ίσως να παρατήσω τις προσπάθειες, μπας και δεν μου 'ρθουν πάλι, και να διαβάσω ωραία-ωραία τον Πολεμοφόρο στα ελληνικά (όμως με εκνευρίζει που έσπασαν το βιβλίο σε δυο τόμους:κάτω::νατώρα::κατάρα:) παραγγέλνοντας και την ιστορία φαντασμάτων του Στράουμπ για Χαλόουιν;
Βοηθήστε την αναποφάσιστη! :τρέλα:Πώς λέμε "ελεήστε τον αόμματο", αυτό :ρ
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:ευχαριστώ:
ΥΓ: Μήπως έπρεπε να ανοίξω νέο νήμα στις προτάσεις;
 
Last edited:
Αγορασα το βιβλίο του Καστανά "Προς τ'αστρα". Ειμαι ασχετος απο Αστροφυσική και η αλήθεια εινα οτι δεν ειναι ενα πεδιο που με ελκύει ιδιαιτερα. Αλλά εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο βιβλίο, οτι ειναι απλο και κατανοητό και για τον πιο ανίδεο σαν και εμενα και ειπα καποια στιγμή μήπως εμπλουτίσω λίγο τις γνώσεις μου.
 
Top