Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ιαβερης

Κοινωνός
@Χρυσόστομος Σ'ευχαριστω για τη λογοτεχνική πρόταση, θα ριξω μια ματιά περί τίνος πρόκειται. Όσο για τη ταινία που λες, την ξέρω κι επιχείρησα να τη δω όμως δεν προχώρησα καθαρά λόγω κακού τάιμινγκ. Ίσως μετά την ανάγνωση του βιβλίου αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον μου και κατσω να τη δω ολόκληρη.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Αγόρασα το Μικρές φωτιές παντού σε ebook από το μεταίχμιο, γιατί τρέχει μια συνανάγνωση στο ινσταγκραμ και μέχρι το Σάββατο, με τον κωδικό KAILA (κορωνοϊκή αναπάντεχη ινσταγκραμικη λέσχη ανάγνωσης), το δίνουν οι εκδόσεις 1€. Για όποιον/α ενδιαφέρεται. :)
 

Καστάλια

Κοινωνός
@Ιαβερης, πολύ ζόρικο βιβλίο ο Τζόνι, αλλά ναι, ποτέ δεν μετανιώνεις που το διάβασες. Εγώ ήμουν μουδιασμένη για μέρες αφού το τελείωσα, κι ακόμα και τώρα σφίγγεται η καρδιά μου όταν το σκέφτομαι. Δυστυχώς αυτοί που κυρίως πρέπει να το διαβάσουν είναι απασχολημένοι να καταστρώνουν σχέδια για πολέμους όπου θα στείλουν άλλους. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι η ταινία είναι πολύ καλή, ο Κράνστον ζωγραφίζει, και θα άξιζε να της δώσεις μια ευκαιρία. Πέραν όλων των άλλων, με βοήθησε να καταλάβω και λιγο καλύτερα την εποχή και τη θέση του συγγραφέα.
 
Top