Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Χρυσόστομος

Κοινωνός
Την περασμενη εβδομάδα ανέβηκα για τρεις μέρες Αθήνα και δεν έχασα την ευκαιρία να περάσω απο Πολιτεια και Ποθητό. Πηρα τα "Η τεχνη της λεπίδας" και "Ecstacy" του Ιρβιν Γουελς, το "Η Ελενορ Ολιφαλντ είναι απολύτως καλά", το "Ορυξ και Κρεικ" (Ποθητος 3 ευρώ!! :ααργκ: ) και το "Σε ειδα" της Κλερ Μακιντος. Επισης σε ένα περιπτερο που σταμάτησα τυχαια είχε ενα σταντ με μπελάκια και πήρα την "Ετυμηγορια" του Γκρισαμ και το "Χαμενος για πάντα" του Κομπεν.
 

Λούνα

Όμορφο Νιάτο
Παρήγγειλα απ τον Ψυχογιό "το δωμάτιο του κακού" και το 'η πεινασμένη φωτιά' απ τον jerjer eriksson. Αστυνομικό-ψυχολογικό τύπου με αντιφατικές κριτικές στο goodreads λόγω των ωμών περιγραφών και του ευαίσθητου θέματος (παιδική κακοποίηση) όπως αναφέρουν πολλοί που το διάβασαν. Η περιέργεια μου νίκησε και το παρήγγειλα καθώς δεν είμαι μυημένη στο είδος :ντροπή:
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Βρήκα εντέλει το Μολυβένιοι στρατιώτες της Αλεξιεβιτς από τις εκδόσεις σύγχρονοι ορίζοντες (παρ' ότι εκδοτικά έχουν κλείσει, κρατάνε μια αποθήκη στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, αν κάποιος ενδιαφέρεται για βιβλίο τους ας μου στείλει να του δώσω τη διεύθυνση). Μετά πετάχτηκα μια βόλτα και στην πρωτοπορία και πήρα το Έθιμα ταφής της Κεντ, που έχω διαβάσει καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.
 

Σελεφά

Κοινωνός
το Έθιμα ταφής της Κεντ, που έχω διαβάσει καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.
Και εμένα μου άρεσε, Αρκετά περιγραφικό, με την καλή έννοια. Ελπίζω να το απολαύσεις και εσύ το ίδιο.
 

Προφέσορας

Όμορφο Νιάτο
Παρήγγειλα από τα Public το βιβλίο "Η Εκδίκηση" της Yrsa Sigurdardottir καθώς ήθελα να διαβάσω ένα λογοτεχνικό βιβλίο τρόμου-φαντασμάτων και το βρήκα σε καλή τιμή.
 
Top