Το "ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ" είναι απο τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος. Γενικά η νήσος φέτος έχει βγάλει πολύ καλά βιβλία κατά την γνώμη μου. Όσο για την συνουσία με τα ζώα υπάρχει μια μεγαλειώδης αναφορά στον Μεγάλο Ανατολικό με την κυρία που συνουσιάζεται με τον μολοσσό της (νομίζω δις) το οποίο όχι απλά αφορά σε εκείνη την εποχή αλλά γράφτηκε σ εκείνη την εποχή! :D:D:DΈχω καιρό να μπω στην Λέσχη: Ωστόσο διάβασα κάποια βιβλία.
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ Το βιβλίο αυτό έχει γίνει γνωστό από στόμα σε στόμα... όπως και το γκιάκ. Τα συναισθήματα για αυτό το βιβλίο είναι ανάμεικτα. Δεν έχω ζήσει σε επαρχία ούτε γνώριζα για την συνουσία με ζώα. Προφανώς και το έχω ακούσει αλλά δεν περίμενα οτι την εποχή του 50 υπήρχε κάτι τέτοιο. Προφανώς και δεν μου ήταν μια ευχάριστη ανάγνωση ως προς αυτό το σημείο. Η Κεντρική ιδέα του βιβλίου είναι ωραία και πρωτότυπη. Κάπου διασκεδαστική θα έλεγα. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου ο Φανούρης θα ζήσει περιπέτειες οι όποιες θα τον οδηγήσουν στον έρωτα, τον πόνο, την θλίψη και στην κατανόηση της ζωής. Και μπορώ να πω πως το τέλος του βιβλίου ήταν αρκετά συγκινητικό.
Last edited by a moderator: