Αγαπημένη Στιλλ, σε ευχαριστώ, το είχα σκοπό εδώ και κάποιον καιρό να το διαβάσω!
Στο Φθινόπωρο, τα Ανεμοδαρμένα ύψη
Ε εννοείται αυτό, σου έχω προτείνει ποτέ κάτι που να έιναι μες στην καλή χαράΜα τι δημοκρατική κόρη που έχω! Όλα από την μανούλα τα πήρε! (Θα το αγοράσω επειδή το λες εσύ. Να σου πω, όσο θα το διαβάζω να έχω έτοιμο επεισόδιο από Seinfeld?)
Σε ευχαριστω πολυ Στιλλ. Ο φυλακας μου αρεσε πολυ, δεν εχω διαβασει αλλον Σαλιντζερ μπαινει στα υποψη. Ανταποδιδω με τον Λυκο της στεπας του Εσσε.Στον Χρυσόστομο τις Εννιά Ιστοριες του Σάλιντζερ
Ο Νίκος Δήμου είναι από τους αγαπημένους μου Έλληνες συγγραφείς. Η ευστοχία σου, Έλλη, με εντυπωσιάζει!
- Στον Κόμη θα δωρίσω τις Προσεγγίσεις του Νίκου Δήμου.
Πολύ χαίρομαι που έπεσα μέσα.Η ευστοχία σου, Έλλη, με εντυπωσιάζει!
Νικόλα, το έχω στο ράφι, θα το διαβάσω με τη νέα χρονια.
Στην Έλλη πρώτη και καλύτερη το "Η έρημος των Ταρτάρων" του Ντίνο Μπουτζάτι, διότι θα εκτιμήσει τον καφκικό χαρακτήρα του βιβλίου και θα έχει διαβάσει ένα από τα πολύ αγαπημένα μου βιβλία!
ΔΕν το ξέρω! θα το ψάξω και σ' ευχαριστώ.Ελλη σε σενα "το φως ανάμεσα σε δύο ωκεανούς " τι λες;
Πολύ ωραίο βιβλίο και δεν το έχω.Στην Έλλη το Ο Καθρέφτης μέσα απ' τον Καθρέφτη του Μίχαελ Έντε.
Παράδοξε, με τον Καίσλερ δεν εχω μεγάλη εξοικείωση πέραν κανα δυο βιβλιων. Η ΠτΔ για παράδειγμα, με έβγαλε ολίγον γκόλ.Στην Έλλη: Την Ισπανική διαθήκη του Koestler
Ναι, ειναι όντως εξαντλημένο. Εμένα η χάρη μου έφτασε στην Κύπρο για να το βρώ.Ευχαριστώ που με σκεφτηκες Ελλη και για αυτη την γλυκεια χειρονομια σου.
Γιατι αυτό το βιβλίο δεν ξερω αλλα ουτε και γενικα το βιβλίο δεν το ηξερα. Σκεφτηκα μηπως το παρω καποια στιγμη να το διαβασω αλλα δυστυχως ειναι εξαντλημενο.
Ευκαιρία να το βάλεις στα μελλοντικά σου σχέδια, τώρα που γιναμε πολλοι.Έλλη, το περίεργο είναι ότι το Αστείο μου το έχουν προτείνει κι άλλοι φίλοι μου που ξέρουν τα γούστα μου αλλά δεν τους άκουσα ακόμα.
Συναδει και στην ηλικία μου, αφού!Στην ΈλληΜ: Η δεσποινίδα (Ίβο Άντριτς)
Αν αποφασισεις να διαβάσεις κάποιο, ευχαριστως το κάνουμε συνανάγνωση.Όμως μιας και "your wish is my command", θα έχω σύντομα.![]()
Χρυσόστομε, πολύ ενδιαφέρον φαίνεται, και το αγνοούσα. Ευχαριστώ κι απο δω. ;)Στην Ελλη, που την ευχαριστησα για το δωρο της αλλα δεν της ανταπεδωσα, θα έκανα δώρο το Ο Γερμανος μουτζαχεντιν του Μπουαλέμ Σανσάλ.
Εχω επιλεκτική μνήμη, πές τι θες να διαγράψω.Έλλη και Τσίου, αισθάνθηκα πως έχετε καταλάβει για μένα περισσότερα από όσα ίσως θα ήθελα.
Φετος, εχουμε άλλα δράματα με άλλο κραγιον.....(Και με το μαγικό μου ραβδάκι θα επανέφερα στην κυκλοφορία δια παντός το αγαπημένο της κραγιόν!)
Οχι κάτι του Οζ;; (Ιωάνναααα;;;
Στην Έλλη τον Σκλάβο του Σίνγκερ
Τωρα, αλήθεια;;Το πήρα μια φορά απ' τον Πατάκη αλλά φτάνοντας στο ταμείο είχα ξεχάσει τα λεφτά στη μπαγκαζιέρα κι όταν βγήκα κάτι έτυχε και δεν ξαναμπήκα να το πάρω.
Μην το ψάχνεις, Έλλη! Μόνο εγώ έχω ανακαλύψει τις πιο μύχιες βιβλιο-επιθυμίες σου...Οχι κάτι του Οζ;; (Ιωάνναααα;;;)