Έλλη Μ
Συντονιστής
Dibs!!! Tα πρόοοολααααβαααα!!!!!!
@Χρυσόστομος, δεν το ξέρω το βιβλίο, αλλά θα του δώσω ευκαιρία γιατι, εξαιτίας σου, διαβασα ενα εξαιρετικο βιβλιο φέτοςΓλυκειά και αγαπημένη μου Ελλη εγώ θα σου έκανα δώρο κατι σε non-fiction αφού ξέρω ότι διαβάζεις και τέτοια βιβλία . Το V13 του Εμανουέλ Καρερ.
@Εστελλ ούτε αυτό γνώριζα και αν δεν το προτεινες, ποτέ δεν θα διαβαζα το πολυ ενδιαφερον οπισθόφυλλο. Θα το αναζητησω, μιας και με αναστάτωσε.Στην @Έλλη Μ Η αυτού ελαφροτης ο Περελα, Παλατσεσκι,
@Νικόλας Δε Κιντ υπόσχομαι, όταν βρω τον Ζωντανο Θρυλο σε υποφερτη τιμή και στην εκδοση του Οξεος, να το δοκιμάσω. Για να μη λες.Φυσικά στη πολυαγαπημένη και λατρεμένη μου @Έλλη Μ θα δώριζα το Ζωντανός Θρύλος του Μάθεσον, γιατί είμαι βέβαιος πως θα της αρέσει, κι ας το σνομπάρει όποτε της το αναφέρω! Επίσης, τους Μπλε Φακούς της Δάφνης Ντι Μοριέ και τη Ζώνη Ερήμωσης του Μποζινάκη για να μην την αφήνω να κοιμηθεί τα βράδια! Κι επειδή ξέρω ότι μουσικά με εμπιστεύεται θα της χάριζα και τον δίσκο των αγαπημένων Arena, Pride (1996).
Η ΝτυΜωριέ, εχει πραγματι μεγάλο ενδιαφερον κι ατμοσφαιρική γραφη. Εχω την Ρεβεκκα αδιαβαστη ακομη.

Ναι, μουσικά, σου εχω τυφλή εμπιστοσυνη και ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική πρόταση.

Last edited: