μ'έκαψες με δαύτο. Το'βαλα ήδη στον κάλαθο της αμαρτίας και της δημοσιονομικής κατρακύλαςτην Παρέγκλιση του Greenblatt (Aυτό, στο προτεινω ανεπιφυλακτα).

- Στον πολυαγαπημένο μου Νικόλα, θα κάνω δώρο ένα από τα καλυτερα της φετινής πεντάδας, το Ομπαμπακοάκ. Ή, αν εβρισκα, τα παραμυθια τξς Angela Carter, μιας και του αρεσουν τα παραμύθια. Εναλλακτικά, με σκοπο να τον διαβασω να γραφει ότι στοχευω στην εξόντωσή του, τους αριθμους του Αντοντά. Α, κι οπωσδήποτε ένα καπέλο. Για το κρύο. Και μια βοτκα. Για τον ιδιο λόγο.

Ποιο CD; Μα φυσικά το Images and Words από τους Dream Theater!
Οκ, ας σοβαρευτώ! Το Βίος και Πολιτεία του Γάτου Μουρ του ΕΤΑ Χόφμαν και το Μαύρο Νερό του Μακρόπουλου, ώστε να έρθει σε επαφή με 2 πολύ καλούς συγγραφείς.

.... πασών των Ρωσιών.της αμαρτίας και της δημοσιονομικής κατρακύλας και...

Αν δεν κάνω λάθος, πέρασε σχεδόν 10ετία από τότε που διάβασα τον γάτο, τον οποίον δεν θυμάμαι και μου θύμισες να το ξαναδιαβάσω στην πρώτη ευκαιρία.Το Βίος και Πολιτεία του Γάτου Μουρ του ΕΤΑ Χόφμαν και το Μαύρο Νερό του Μακρόπουλου, ώστε να έρθει σε επαφή με 2 πολύ καλούς συγγραφείς.
και των παραδουνάβιων ηγεμονιών..... πασών των Ρωσιών.![]()
Να που χρειάζονται οι κάρτες αλλαγής τελικά @Έλλη ΜΑν δεν κάνω λάθος, πέρασε σχεδόν 10ετία από τότε που διάβασα τον γάτο,
.

Αχ, παρε ενα και για μένα!Παρ' όλα αυτά, θα επιχειρούσα άλλο ένα δώρο, κι αυτό θα ήταν το Τζουντ ο Αφανής, του Τόμας Χάρντι!

Αν σου δείξω το καλάθι μου στο μεταμπουκ, @Έλλη Μ φωνάζει!Διαβασε το και θα με θυμηθείς όπως ειχα θυμηθει εγώ την Ελλη που μου το ειχε προτείνει.![]()
@ΜιΛάμπρος μου γλυκιε, το ειδα και το ηράσθην σφόδρα. Εντυπωσιακή η ευστοχία σου, εχω τεράστια αδυναμια στα BD, κυριως στα hardcover children's books και εχω καταφερει να συγκεντρωσω το μεγαλύτερο μερος των βιβλιων της Ντοτρεμερ στην οποια εχω φοβερή αδυναμια, με αποκορύφωμα αυτό. Θα το παραγγειλω πολύ πολύ άμεσα
:καρδούλ:^ν
Διαβασε το και θα με θυμηθείς όπως ειχα θυμηθει εγώ την Ελλη που μου το ειχε προτείνει.![]()
Mε συγκινειτε, βρε παιδια!!Αν σου δείξω το καλάθι μου στο μεταμπουκ, @Έλλη Μ φωνάζει!