Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αφου ξυπνησα με λιγες υποθεσεις ακομα απο τον αγαπητο Σερλοκ ηρθε η ωρα για τα Ανεμοδαρμενα Υψη ,με παρακαλαει καιρο τωρα να το πιασω

"Λογοι για τον Αγιο Νεκταριο", τομος Β, εκδ. Ακτη, Λευκωσια 2014, του Αθηναιου Αρχιμανδριτη Ανανια Κουστένη (απομαγνητοφωνημενες ομιλιες)...

Τελείωσα με τον Κάφκα και άρχισα ήδη τον "Έρωτα στα χρόνια της χολέρας".
Κοίτα να δεις που κάθε Αύγουστο, για κάποιο λόγο διαβάζω Μάρκες...

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Τυχερή Ιωάννα με την καλή γνώση Ισπανικών να διαβάζεις τον Μαρκές στο πρωτότυπο...ζηλεύω!

Τελείωσα σήμερα το "Πιάσε με αν μπορείς" του Frank Abagnale, από προσφορά εφημερίδας. Αρκετά καλό αλλά κάπου κάπου κούραζε με την τόση λεπτομέρεια. Συνεχίζω με το "Ο πόλεμος των κόσμων" του Γουέλς. :διάβασμα4:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Τελειωσα το ''Εγκλημα και τιμωρια'' και συνεχιζω με το ''Βρωμικος κοσμος'' του Μπουκοβσκι

(φανταζομαι αυριο θα το εχω τελειωσει..)

Last edited:

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
τέλειωσα το "στοιχειωμένο μοναστήρι" του Robert van Gulik και μάλλον θα συνεχισω με κάποιο του ίδιου..

Τελειωσα τον Μαυρο Πυργο 2( το καλεσμα των τριων ), θα κανω ενα διαλειμα για να μην το παω μονοκοπανια,θα ξεκινησω Το Δωματιο - Έμα Ντοναχιου και υστερα θα συνεχισω την αναζητηση του Πυργου με τον Ρόλαντ και την παρεα του με τον Μαυρο Πυργο 3-Οι Ρημαγμενοι Τοποι!

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Τελειωσα το ''Βρωμικο κοσμο'' και συνεχιζω με το ''Η μητερα του σκυλου'' του Παυλου Ματεσι

Το κουτζο θελω να το διαβασω και γω καποια στιγμη!! Περιμενω εντυπωσεις Χανκ!

Τελειωσα τα Ανεμοδαρμενα Υψη το οποιο στεκει ανταξιο της φημης του με μια πιο ρομαντικη νοτα στο τελος ετσι για να μη βυθιστουμε πληρως στο σκοταδι(πολυ μ'αρεσε και πολυ με μαγεψε) και τωρα συνεχιζω με αγαπημενη Αγκαθα (Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρες,Εγκλημα στη Μεσοποταμια,Ενα αλλοθι για τρια εγκληματα)

Τελείωσα χθες το Σπαθί της Αυγής, το τρίτο βιβλίο της ιστορίας του Χόκμουν από τον Μάικλ Μούρκοκ που δεν με ενθουσίασε αλλά ήταν αρκετά καλύτερο από το δεύτερο (Το φυλαχτό του Τρελού Θεού). Συνεχίζω με το Ο αιώνας μου από τον Γκίντερ Γκρας ενώ προχωρώ και με το Βίλα Θλίψη του Μοντιανό

Παράλληλα με τα άλλα δυο... (που δεν λένε να διαβαστούν μόνα τους...:ρ) ξεκίνησα και το βιβλίο "η ανατροπή" του Νίκου Θέμελη... το οποίο μάλλον λόγω της μεγάλης μου αδυναμίας στα ιστορικά μυθιστορήματα, δείχνει να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να διαβαστεί αυτή την εποχή.

Τελειωσα τον β' τομο του "Ο ατλας επαναστατησε" της αυν ραντ και συνεχιζω με τον γ' τομο. Στην συνεχεια θα παω σε τζακ κερουακ, να ταξιδεψω λιγο καλοκαιριατικα

Μου εμειναν περιπου 100 σελιδες απο την " Ονειροπαγιδα" του Στιβεν Κιγκ οποτε λογικα αποψε θα το τελειωσω. Επομενο βιβλιο το " Middlesex" του Ευγενιδη. :)

Μετά τον αόρατο άνθρωπο του Wells και μέχρι να βρω κάποιο άλλο κλασικό scifi , διάβασα τον Ανθρωπο που έτρωγε πολλά του Κορτώ, διασκεδαστικό και πολύ ευανάγνωστο αλλά δεν θα το πρότεινα και τώρα διαβαζω τον Μαιτρ και την Μαργαρίτα του Bulgakov που από τα πρώτα 2-3 κεφάλαια φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

Αφου τελειωσα χθες αργα την Αγκαθα, αναρωτιομουν να τον πιασω τωρα τον Σωσια του Ντοστο ή να το αφησω για τις διακοπες ; Τελικα νικησε το συναισθημα

Τελειωσα σήμερα τη "Βίλα της θλίψης" του Μοντιανό, ωραίο σαν φωτογραφία, σαν υπόθεση δεν ήταν και ότι καλύτερο. Επίσης σήμερα τέλειωσα τη "Νυχτερίδα" του Νέσμπο, υπέροχο σαν πρώτη επαφή, τέλεια καλοκαιρινό, δεν με σόκαρε τόσο ο δολοφόνος, μου άρεσε η εξέλιξη που δεν την περίμενα έτσι ακριβώς και είχε αρκετή αγωνία προς το τέλος.

Συνεχίζω τους "Ναυαγούς του Ιπτάμενου Ολλανδού" του Μπράιαν Ζακ που μέχρι στιγμής δεν είναι αυτό που περίμενα, και μπορεί να πιάσω κάτι πολύ πολύ χαλαρό τύπου "Βασίλισσα της σαπουνόφουσκας" ή κάτι τέτοιο για αυτή τη βδομάδα. Από βδομάδα πιάνω τη "Λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων" για τον Αύγουστο.