Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ειναι πολυ ωραιο, Νικολα, ειναι απο αυτα τα κουκου που σου αρεσουν, αλλα στο τελος ολα εξηγούνται πραγματιστικα, που αρεσουν σε μενα.

Μόλις τελείωσα το Bunny της Μόνα Αγουάντ (Mona Awad) και... Το τέντωσε με αχρειαστες επαναλήψεις (μη βγει το "παιδι" κάτω από 100 σελίδες, ντροπή—δεν είπε ποτέ κανείς) ΚΑΙ τα ταγκς του βιβλίου δεν έχουν σχέση με την ιστορία.
Χόρρορ; Θρίλερ; Έλεγα κάνε υπομονή (🖐), θα αλλάξει. Κάνε υπομονή (🖐) μάλλον το μυαλό σου δεν έχει πιάσει ακόμη την ατμόσφαιρα. Ναι. Πιο σοκαριστική ειναι η βιντεοκασέτα από τα βαφτίσια μου, με τους γονείς μου να τσακώνονται για το ποιο όνομα θα πάρω, παρά το bunny.
Μου φάνηκε χαζό. Πώς θα ήταν αν οι ανατριχίλες έπαιρναν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους; Αυτό.

Ειναι πολυ ωραιο, Νικολα, ειναι απο αυτα τα κουκου που σου αρεσουν, αλλα στο τελος ολα εξηγούνται πραγματιστικα, που αρεσουν σε μενα.
Βασικά είχε πολλές σελίδες με αναφορές σε τοποθεσίες, στρατούς, συμμαχίες και με μπέρδεψε οπότε κάπου έχασα λίγο το ενδιαφέρον μου...

Οπότε ξεκίνησα κάτι από Μπράντμπερι που είναι εγγύηση!

Το Μάρτιν Ήντεν του Λόντον, με πολλά βιογραφικά στοιχεία. Πριν καμιά δεκαετία είχα κολλήσει με το συγγραφέα, τις ζωντανές περιγραφές των χαρακτήρων και της φύσης και φυσικά με την τρέλα που κουβαλούσε, όπως π.χ. την απόφαση του να κάνει το γύρο του κόσμου με ένα ιστιοφόρο που έφτιαξε, ήδη διάσημος και πλούσιος. Ευτυχώς δεν τα είχα διαβάσει όλα του τότε, δυστυχώς έχω δει την ταινία.