Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβάζω το Όνομα του Ανέμου, βρίσκομαι στα μισά. Μου αρέσει αλλά δεν θα πιάσω άμεσα το δεύτερο βιβλίο. Εχει ενδιαφέρον ο κόσμος που έχει δημιουργήσει ο Rothfuss και σίγουρα μου αρέσει ο τρόπος που γράφει αλλά μάλλον ακόμα δεν μπορώ να πώ οτι έχω δεθεί με τον Κβόθ. Βέβαια ως ενήλικας έχει πιο ενδιαφέρον αλλά τώρα που τον παρακολουθούμε μικρό, με εκνευρίζει ενίοτε.

@Νικόλας Δε Κιντ τι να σε πω δε ξέρω. Δεν έχω πάει ποτέ σε όπερα... μόνο μιουζικαλ στη τιβι...

@Στιλλ ιλλ Ακριβώς το ίδιο με εσένα νιωθω... Στο 2ο βιβλίο με πείράξε περισσότερο κάποια στοιχεία που έβαλε ο συγγραφέας.
Ωστόσο, στο προσεχές μέλλον θα διαβάσω και τη νουβέλα... Όταν τελειώσεις το βιβλίο πες πως σου φάνηκε...

Ξεκίνησα το βιβλίο Τη νύχτα, όλα τα αίματα είναι μαύρα.
Πρώτο κεφάλαιο και ήδη δάκρυσα...
😨
Πολύ ωραίο φαίνεται! Το πρόσθεσα άμεσα στην (ατέλειωτη) λίστα με τα επιθυμητά για διάβασμα.
Εγώ διαβάζω Ιούλιο Βερν, το Καίσαρ Κασκαμπέλ. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είναι όμως μια ευχάριστη περιπέτεια.

Εγώ διαβαζω ενα βιβλιο που έχω ξαναδιαβασει. (Ντόινγκ!)
Αλλα δεν εχω αφησει τον ΜΑ, θα επανακάμψω προσεχως

Terry Pratchett, Moving Pictures
Πρώτο στην σειρά Industrial Revolution.
Δεν έχω να γράψω πολλά επειδή ακόμη γελάω με τα λογοπαίγνια και τις ατάκες. :))))
Προβλέπεται άλλο ένα εξαιρετικό του βιβλίο.

Ξεκίνησα αυτό.
View attachment 1213

Είναι αστυνομικό με μαθηματικό γρίφο. Εικάζω ότι θα είναι ενδιαφέρον.
Α, έβγαλε κι άλλο αυτός ο συγγραφέας. Είχα διαβάσει κι εγώ ένα δικό του, τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα. Πράγματι ωραίο. Να μας πεις και για αυτό.

Καλά είμαι στο 2ο κεφάλαιο της Επαφής. Μπορώ να πω ήδη ότι δεν έχει καμία σχέση με την ταινία.
Στο 2ο κεφάλαιο αναφέρεται στην γυναικείας εκμετάλλευση στα κείμενα της Βίβλου και γενικότερα σε θέματα σεξισμού
με τέτοιο τρόπο που απλά με κάνει να τον θαυμάζω πολύ περισσότερο από ότι πριν :αγαπώ:.
Στο βιντεάκι μιλάει για διαφορετικότητα πολύ πριν υπάρξει η woke εποχή.