Δεν παρεξηγήθηκα ούτε ενοχλήθηκα καν.
Mε χαροποιει ιδιαίτερα αυτό που γράφεις
Βασικά εντελώς αδιάφορα μου ειναι τα όσα ειπώθηκαν.
Κι ακομη περισσότερο αυτό
Άμα είναι στον κανονισμό όμως να μου το πει κάποιος admin μέσω pm όχι οποιοσδήποτε δημόσια.
Ο κανονισμός, σε κάποιο φόρουμ, αναρτάται στην αρχική σελίδα συνηθως κι ειναι ευθυνη του μέλους να μπει στον κόπο και να περιηγηθεί σε αυτόν, αν και εφοσον το θέλει. Δεν ειναι ευθυνη του κάθε admin να δείχνει με το δάχτυλο ή να κάνει τον τζομπάνη, με προσωπικο μηνυμα στον καθε εναν. Σαν να λεμε οτι πρεπει να ερχεται σπιτι μας η εφημερίδα της κυβερνησεως για να γνωριζουμε τους νομους
Ουτε υπάρχει περιορισμός απο τους υπερσυντονιστές στα μέλη να μην υποδεικνυουν τους κανόνες ευρυθμης λειτουργίας του φόρουμ.
Επιπλέον στον κανονισμό είναι και ο σεβασμός της κάθε άποψης όπως και το σημαντικότερο να είμαστε on topic και να μην ξεφεύγουμε.
Προφανώς και φυσικά
Το να γελοιοποιείς μια άποψη για την οποία διαφωνείς, πάει να πει πως κάτι σε έχει πειράξει και βγάζεις απωθημένα.
Ομοίως, προφανώς και φυσικά. Αν ενιωσες οτι γελοιοποιηθηκε η άποψή σου ενώ ενας σκασμος ανθρωποι σου λένε το αντιθετο, και πράγματι, κανενα μελος δεν σε αποπήρε, δεν σε χλευασε ή δεν σε εθιξε, θα πρότεινα να ξαναδιαβασεις τις αναρτησεις.
Εγω έχω αυτοπεποίθηση για τα όσα γράφω,
Και πολύ καλά κανεις, αλλά το αυτό ισχυει και δι'
ημας, το η με ήτα
από την αλληλουποστήριξη την οποία βλέπω.
Γιατι, φυσικά, ουδεις εξ ημών, το η με ήτα και πάλι, εχει ιδίαν κρίση.