Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Εγώ θα πω πάλι πάντως ότι είναι από τις πιο κακές μεταφορές. Είναι όντως διαφοροποιημενα πολλά πράγματα κι άσκοπα αργό. Χαρά στο κουράγιο σου που θα την ξαναδείς. :ρ
 
Ξεκίνησα το "όνομα του Ρόδου"! Ήρθε η ώρα του, λοιπόν!
Ταυτόχρονα, έχω στη μέση το "είμαστε αστρόσκονη" του Σιμόπουλου. Είμαι παντελώς άσχετη με αυτά τα θέματα, οπότε σίγουρα θα χρειαστώ κι άλλη μια ανάγνωση...
 
Συνεχίζω με ΦΟΡΜΟΛΗ του Arnaldur Indridason, εκδόσεις Μεταίχμιο. Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά ήδη καταλαβαίνω ότι δεν τον φτάνει τον Νέσμπο με τίποτα.
 
Αφού τελείωσα τον Κίτρινο φάκελο (δεν μπορώ να πω, εντάξει καλό ήταν, αλλά με κούρασε αρκετά), διάβασα το Ταξίδι στην ανατολή του Έρμαν Έσσε που μου άρεσε πάρα πολύ (αν και λίγο μπερδεύτηκα στο τέλος) και τώρα έχω προχωρήσει στο Κουτσό του Κορτάσαρ για το οποίο πραγματικά δεν έχω λόγια... Εξαιρετική γραφή, ο μαγικός ρεαλισμός στο απόγειό του, η φιλοσοφία-υπαρξισμός, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, βαθιοί χαρακτήρες, πολύ ενδιαφέρουσα δομή! Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ καλό (και ιδιαίτερο) βιβλίο και είμαι πολύ χαρούμενος που το ανακάλυψα!
 
Last edited:
Την Δευτέρα ολοκλήρωσα το Αλχημιστής από Paulo Coelho (4 μέρες μου πήρε) και αμέσως μετά ξεκίνησα την Εκδίκηση από Yrsa Sigurdardotir.
 
Ωραίο βιβλίο η εκδίκηση, αν και θα το περίμενα περισσότερο τρομακτικό σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει.
Σήμερα ήταν δεύτερη μέρα που το διάβαζα, και το έχω φτάσει σελ.120/452 οπότε είμαι ακόμα στην αρχή.Εχω δρόμο μπροστά,αλλά όντως μέχρι στιγμής δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα αλλά μου ενέτεινε την περιέργεια.

Θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα όταν το διαβάσω όλο.
 
Παρ' ότι έχει καιρό που το διάβασα, μου έχουν μείνει αρκετά σημεία στο νου, οπότε το παίρνω θετικά για μένα που δε φημίζομαι για τη μνήμη μου. Αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις. :)
 
Χθες ξεκίνησα το "Θαμμένος ζωντανός", του 'Αρνολντ Μπέννετ από εκδόσεις Πατάκη. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. 'Ενας διάσημος ζωγράφος για τον κόσμο. Για τον ίδιο όμως η οποιαδήποτε συναναστροφή με ανθρώπους είναι κόλαση και κάνει ότι μπορεί για να την αποφύγει. 'Οταν όμως πεθαίνει αιφνιδίως ο, για χρόνια πιστός, υπηρέτης του του δίνεται η ευκαιρία να τον υποδυθεί και έτσι να μοιάζει ο ίδιος ανύπαρκτος για τον κόσμο και να ελευθερωθεί. Η συνέχεια έπεται... (φίλε μου, σε νοιώθω κι ας μην είμαι διάσημη :ναι:).
 
'Εχω ξεκινήσει το "Αθώα πλάσματα", του Αλέξη Σταμάτη από εκδόσεις Καστανιώτη. Κοντεύω να φτάσω στη μέση. Νομίζω δεν μοιάζει με άλλα βιβλία του που έχω διαβάσει. Πιο πολύ είναι αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο, σαν τις σκέψεις του που τρέχουν υποσυνείδητα, που και που έχει και κανέναν διάλογο. Τα υπόλοιπα όταν το τελειώσω :)
 
Διαβάζω το The Time of Contempt (The Witcher Series, Βιβλίο 2) του Αντρει Σαπκοφσκ. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πολύ μπλα-μπλά, ονόματα πετάγονται από εδώ και από εκεί και οι σχέσεις των ηρώων είναι λίγο επίπεδες... μέχρι στιγμής. Αρκετά βαρετό για αυτό μου παίρνει τόσο καιρό να το τελειώσω. Το Blood of Elves μου είχε αρέσει...:(

Ευελπιστώ να το τελειώσω μέσαστις επόμενες μέρες και να κλείσω την χρονιά με το Ναυάγιο της Καράντρα του Άγγελου Κυπριάνου.
 
Top