Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Εννοείς το βιβλίο του Μίτσελ;

Τώρα που βρεθήκαμε, τι λες για μια ωραία συνανάγνωση;;;;;;;;:))))
Κάτι σε Πύργο του Κάφκα..
Κάτι σε Πετρούπολη του Μπέλι...
Κάτι τέλος πάντων!!:)
Ναι,του Μιτσελ. Ο ντε Ζουτ μας βγηκε λιγο μαζουτ. (Κρυαδα).
Συναναγνωση τον Πυργο; Δεν καταπινω καλυτερα ενα μαγκαλι καρβουνο; :))))
Θες κανα μικυμάου; (Ασε με να σκεφτω, κοίτα μηπως εχεις καμια καλύτερη εμπνευση, πχ Πητ Παπαδακος, Πώς έφαγα τον σατανα, και να το δουμε. Σου χαλαω εγω χατηρι; )

Αν γίνει συνανάγνωση της Πετρούπολης - αν και θα πρότεινα το 2666 τώρα που επανακυκλοφόρησε - είμαι μέσα :)

Νικολα, αν καιι καπως στραφταλιζε και παγιετα για τα γουστα μου, σε περιπτωση που συμμετασχουν οι Τσιου και Κόρτο, το παω ανετα. Σοβαρολογω.

Ξέρω ότι σε ιντριγκάρει ένα τέτοια ανάγνωσμα αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί...:λυγμ:

Τι θα έλεγες για τις αρχικές μου προτάσεις, τις οποίες θα ακολουθήσουν (δημοκρατικά πάντα) ο Κόρτο και η Τσίου;;;

Έλεγα να βασανιστούμε μέσα στον Πύργο του Κάφκα, ίσως να περιπλανηθούμε στα στενά και τις πλατείες της Πετρούπολης...

Μπορούμε ακόμα να ανακαλύψουμε τις οδηγίες χρήσης για την ζωή μαζί με τον Περέκ ή να βυθιστούμε στις μελωδίες του Δόκτορα Φάουστους...

Η επιλογή είναι δική σας (μας)!

Τι ποιητικά τα είπα ο άνθρωπΑς!:))))

Τι ποιητικά τα είπα ο άνθρωπΑς!:))))
Αν φορουσα καπέλο, θα στο εβγαζα.
Εισαι σιγουρος οτι θες να διαλεξεις κατι απο ΟυΛιΠο (βλ Περεκ); :μουάχαχα: (Ειναι νωπες οι μνημες ακομη).
Να βρουμε κατι που να μπορουμε να το ξεπουπουλιασουμε, για να το θεσω κομψα. :ναι:
Σκεψου το μεχρι να φτιαξω τις φακές. :))))

Last edited:
Ευχαριστώ :σαςευχαριστώ:

Αν κατάλαβα καλά κλείνεις προς "La vie mode d'emploi" - George Perec; (για να πιάσω και την προφορά:)))) )

Βάλε το κρεμμύδι ολόκληρο και βγάλτο μετά το βράσιμο :))))

Έλλη έχω και κάποιες ακόμα ιδέες!!

- Περι ηρώων και τάφων - Ερνέστο Σάμπατο
- Μαλντορόρ - Κόμης του Λωτρεαμόν
- Επιτάφιος για έναν μικρό νικητή - Μασιάντο Ντε Ασίς

Δεν έχω φοβερές ιδέες ; ε;ε;ε;ε;:))))

Με την ελπίδα πάντα ότι θα ακολουθήσει ο Κόρτο και η Τσίου!!!:)

Είμαι μέσα για τον Πύργο του Κάφκα, Έχω διαβάσει τα περί ηρώων και τάφων και Τον επιτάφιο για έναν μικρό νικητή (αλλά είναι όντως φοβερές ιδέες)

Αν επιλέξετε κάποιο από τα: 2666, Ζωή - Οδηγίες χρήσεως, Περι ηρώων και τάφων και Δόκτωρ Φάουστους θα συμμετέχω και εγώ στη συνανάγνωση. Τον Πύργο των έχω διαβάσει.

Έλα ρε Νικολα!! Μη με σκλαβώνεις ετσι!!

Με βαθύτατη θλίψη (:))))) διαπιστώνω πως οι προτάσεις σου διαπνέονται από έναν αέρα αισιοδοξίας και ζωντάνιας.
Πέρα από την πλάκα, εχω διαβάσει τους τυφλούς και τους τάφους, όμως έχω τον επιτάφιο. Δεν έχω διάθεση για Κάφκα, το καλοκαίρι ξαναδιάβασα κάμποσα σημειώματά του και λέω να περιμένω το επόμενο season. Ήθελα να διαβάσω σε συνανάγνωση κάτι που να σηκώνει πολύ δούλεμα και γέλιο. Αυτό.
Εγώ λέω να πάτε με τον Πύργο που θέλετε κάμποσοι, γιατί δεν είμαι σε μουντ σοβαρής συνανάγνωσης.

Last edited:
Την ακούω που να μην την άκουγα!
Δεν έχω διάθεση για Κάφκα, το καλοκαίρι ξαναδιάβασα κάμποσα σημειώματά του και λέω να περιμένω το επόμενο season. (...) γιατί δεν είμαι σε μουντ σοβαρής συνανάγνωσης.

Έλα ρε συυυ! Μη με κάνεις να ανοίξω άλμπουμ και να σου μπομπαρδίσω το ίνμποξ με το μικρό Τσίου θλιμμένο.
Και συ Στιλλ, μπρος. Από το αφτί θα σας αρπάξω όλους! :γκρμφ:

Παιδιά μου και γώ αγαπώ Κάφκα αλλα δεν έχω όρεξη αυτό το διάστημα. Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω απο την επιστολή στον πατέρα του.

Μαζευτείτε όσοι είναι και για όποιο βιβλίο θέλετε, και αμα μου αρέσει θα ακολουθήσω.