Πάντως έχω ένα καλό προαίσθημα ότι θα μ' αρέσει αυτό το βιβλίο 
Συνεχίζω χαλαρά το "Βιλετ" της Μπροντέ και το "Κελάρι της Ντροπής" της Δημουλίδου που το έπιασα στα χέρια μου πριν δυο μέρες να το δω και το έφτασα στη 200 σελίδα . Κάτι με έπιασε τελευταία και διαβάζω 2 βιβλία ταυτόχρονα ενώ παλαιότερα το έκανα σπάνια .Ίσως είναι τόσα τα αδιάβαστα πλέον που απλά δεν μπορώ να περιμένω . Πάντως δεν διαβάζω και απο τα δυο την ίδια μέρα κι αν το κάνω θα είναι το ένα το πρωι με τον καφέ και το άλλο στο κρεβάτι το βράδυ .Το νου σου Μαργαριτα...Τελείωσα το "Σκοτάδι βαθύ , δίχως άστρα" του Κινγκ και , εντάξει , ότι και να πω θα είναι λίγοΣυνεχίζω χαλαρά το "Βιλετ" της Μπροντέ και το "Κελάρι της Ντροπής" της Δημουλίδου που το έπιασα στα χέρια μου πριν δυο μέρες να το δω και το έφτασα στη 200 σελίδα . Κάτι με έπιασε τελευταία και διαβάζω 2 βιβλία ταυτόχρονα ενώ παλαιότερα το έκανα σπάνια .Ίσως είναι τόσα τα αδιάβαστα πλέον που απλά δεν μπορώ να περιμένω . Πάντως δεν διαβάζω και απο τα δυο την ίδια μέρα κι αν το κάνω θα είναι το ένα το πρωι με τον καφέ και το άλλο στο κρεβάτι το βράδυ .

Χαχαχα μα τι χαζοί που ειναι αυτοί απο το Luben
Πέρα απο την πλάκα είναι τέρμα υπερβολικοι , εγώ μέσα απο το διαγωνισμό της είδα πολύ καλές φωτογραφίες με θέμα το συγκεκριμένο βιβλίο . 'Εχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και καμιά φορά μιλάει χωρίς να το έχει σκεφτεί πρώτα αλλά γράφει ωραία η άτιμη και αυτό νομίζω το λένε οι περισσότεροι . 

Ίζι , αν θες ρίξε μια ματιά εδώ. Το πρωί έγραψα δυο λόγια για το βιβλίο στο goodreads όπου εξηγώ τι μου άρεσε στην κάθε ιστορία .Μαργαρίτα, ποια ιστορία ξεχώρισες; Εγώ, έχοντας περάσει πια κάποιοι μήνες απ' την ανάγνωσή του, ξεχωρίζω περισσότερο το "Ένας Καλός Γάμος".