Παιχνίδια τρόμου

Ασάρα

Κοινωνός
Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι τρόμου είναι το πρώτο Blair Witch Project, επίσης θυμάμαι ένα τρομακτικό παιχνίδι όπου ένας συγγραφέας τύπου Στίφεν Κινγκ, πάει σε ένα στοιχειωμένο σπίτι να μείνει. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο αλλά σε μια σκηνή τρόμαξα πολύ!
Εξίσου τρομακτικό και δεν το τελείωσα ποτέ ήταν το Dark Fall Lost Souls.

Έχει παίξει κανείς το The Awakened όπου ο Σέρλοκ Χολμς τα βάζει με τον Κθούλου?
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Το έχω στο PC (το πήρα σε προσφορά πριν κανένα μήνα και μόλις τελειώσω το "DarkWood" θα το δοκιμάσω.
Κρίμα που δεν είναι διαπλατφορμικό να παίζαμε μαζί.

Έχει παίξει κανείς το The Awakened όπου ο Σέρλοκ Χολμς τα βάζει με τον Κθούλου?
Πολύ συνδυασμός :))))
 

Ασάρα

Κοινωνός
Πολύ συνδυασμός :))))
Κι όμως έχω μια ανθολογία με ιστορίες όπου ο Χολμς τα βάζει με τον Κθούλου και μια που το έφερε η κουβέντα και ο Μάρτιν έχει βάλει τον Τζέιμυ Λάννιστερ να μονομαχεί με τον Κθούλου!
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έπαιξα λίγο την αρχή από το Resident Evil. Εντάξει, πολύ ωραίο, αν και νομίζω πως για κάποιον λόγο τα βαριέμαι αυτά τα γραμμικά παιχνίδια (η ιστορία έχει μια πλοκή που παρόλο που έχεις ελευθερία κινήσεων, σε μεγάλο βαθμό εκτυλίσσεται κατά το πώς σκοπεύει).

Είδα και το Friday the 13th στο PS4. Ασύμμετρο σε λογική Dead by Daylight, αλλά η λεπτομέρεια του DbD πολύ απλά, δεν φτάνεται.
 

Στιλλ ιλλ

Κοινωνός
Φάρε τυχαίνει να έχω ξεκινήσει και γώ εδώ και κάποιους μήνες να παίζω παιχνίδια στο PS4 μετα απο αποχή χρόνων...Υπάρχουν τόσες επιλογές που έχουν αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον μου...Σημειώνω το dead by deadlight. Εγώ θα πρότεινα το LA Noire αν και δεν είναι τρόμου αλλα αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός αστυνομικού μετα το τελος του Β' παγκοσμίου και λύνεις υπέροχες υποθέσεις όλες στο κλίμα της εποχής που θα θυμίσουν hard boiled noir αναγνώσματα, πολύ ατμοσφαιρικά. Μαζεύουμε στοιχεία, ανακρίνουμε και πρέπει να ξέρεις οτι χρειάζεται διαφορετικός τρόπος προσέγγισης για να εκμαιεύσεις στοιχεία, κάνουμε συνδέσεις με το μυαλό μας, αποτυγχάνουμε, ξαναπροσπαθούμε, κυνηγάμε τους κακούς, παίξουμε ξύλο κλπ. Σε κάποια φάση κυνηγάμε τον δολοφόνο της Μαύρης Ντάλιας που δολοφόνησε πολλές άλλες γυναίκες και είναι απο τις πιο απαιτητικές υποθέσεις γιατί τα στοιχεία εξαπατούν και παραπέμπουν αλλού.

Το resident evil 5 το έπαιξα και γώ λίγο αλλα δεν μου κράτησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον... Περιμένω να ξεκινήσω όμως το way out... Το οποίο είναι παιχνίδι απόδρασης απο φυλακές.
 
Top