Καλά εδώ έχει πάρει Νόμπελ ο Ομπάμα οκ
συνηθισμένοι είμαστε
συνηθισμένοι είμαστε
Αυτό ακριβώς με ενδιαφέρει κι εμένα κι ακριβώς επί αυτού το σχόλιό μου. Ελευθερία λόγου υπάρχει. Δεν χάνεται εάν σε απολύσουν επειδή είπες κάτι άστοχο ή ψευδές. Μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς, όπως έκανε ο Τάκερ. Να προσληφθείς στο κανάλι 2 ή να κάνεις δική σου εκπομπή. Δεν χάνεις "το δικαίωμά σου να υπάρχεις".Βασικά δεν θυμαμαι να έχω παρακολουθήσει πάνω από 2 εκπομπές του. Αυτό που με αφορά είναι το δικαίωμα στην ελευθερία λόγου.
Πεθαίνοντας από ανίαΑυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι άνθρωποι ψάχνουμε πρωτίστως για ανθρώπους που συμφωνούν μαζί μας .
Η ανάγκη του να ανήκουμε θα έλεγα (που φυσικά δεν αντικρούει τον θάνατο από ανία, που ίσως η συντριπτική πλειοψηφία τον προτιμά από "τη ζωή στη μοναξιά")Πεθαίνοντας από ανία
Το γεγονός το διάβασα αυτές τις μέρες, κάποια άλλα γεγονότα τα διαβάζω από εδώ και με αφορμή την κουβέντα σας, κάνω συμπληρωματικά κάποιες σκέψεις:Η μόνη μου αντίρρηση ήταν ο λόγος πίσω από την απόλυση.

Εχει διαφορετικη απαξια το καθενα στο θυμικο μας. Ναι ο Κερκ δολοφονηθηκε απο καποιον τρελο/φανατικο/εξτρεμιστη/εγκληματια για να τον σιωπησει και να τον εξολοθρευσει. Θλιβερο αλλα ειναι μεσα στα κατανοητα πλαισια της λογικης μας, οποτε οκ, παμε παρακατω.Επίσης, έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσεις πως με την δήθεν τελικά απόλυση του Κίμελ η κουβέντα έφυγε από τον αδικοχαμένο Τσάρλι Κερκ, και μιλάμε για το πόσο κρίμα είναι ο Κίμελ (που αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και τόσο κρίμα).
ο καθένας τα αξιολογεί όπως θέλει.![]()
- Όσον αφορά για τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη και για την υπόθεση του ελιγμού, θα περιμένω να δω ανακοινώσεις από τα πρόσωπα που θίγονται για να αξιολογήσω. Αυτή είναι προσωπική πρακτική που την χρησιμοποιώ γενικότερα.
Έως τώρα πάντως δεν έχω ακούσει κάποιο σοβαρό λογικό επιχείρημα από εκείνον. Χρησιμοποιεί φράσεις του τύπου θα πάρω αυτό, μου αξίζει το ταδε κλπ. Επίσης, χθες παρακολούθησα λίγο κάποιες δηλώσεις του Κερκ. Σε μένα φάνηκε πως ήταν ο κλασικός τύπος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά όπου πχ στις 100 απόψεις του ή μια είχε λογική βάση, οι υπόλοιπες κάπως αυθαίρετες. Αλλά όταν εκπέμπεις τέτοια σιγουριά αρκεί και μια ορθή δήλωση για να αποκτήσει κάποιος ακόλουθους. Βέβαια είναι αυτονόητο ότι η δολοφονία του είναι κατακριτέα το λιγότερο. Είχε δικαίωμα να εκφέρει τις απόψεις του, όπως όλοι μας. Όπως έχω αναφέρει δεν παρακολουθώ τα πολιτικά επειδή δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει να υποστηρίξω σε πολιτικό πάντα επίπεδο. Αλλά με την εκλογή του Τραμπ ένιωσα πως κάποιος πρέπει να μας κάνει πλάκα, δεν το χωρούσε ο νους. Τόσο πολύ φοβήθηκαν οι Αμερικανοί τους ανθρώπους που ένιωθαν διαφορετικά για το φύλο με το οποίο γεννήθηκαν και δεν μπορούσαν να τους παραχωρησουν λίγο χώρο και δικαιώματα. Αλλά βλέπουμε που οδηγεί ο φόβος.
- Από εκεί και πέρα, αν είναι προσωπική σου τοποθέτηση τα παραπάνω, έχεις δικαίωμα να έχεις όποια θέλεις (για το τα είχε κρατημένα, δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, παίρνει αποφάσεις με αυτόν τον τρόπο

)
κι είχα ερωτηθεί εδώ σχετικά, τι εννοώ με το "χτυπήματα κάτω απ' την ζώνη", κι είχα δώσει τότε κι ένα παράδειγμα, και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ερμηνεύσει καλύτερα αυτά που έλεγα. Φαντάζομαι πως όλοι θα είδατε την είδηση για το BBC που κατακρίθηκε για μια πραγματικά κατάπτυστη μονταζιέρα όπου κολλήσαν δύο αποσπάσματα του Τραμπ μαζί (από την ίδια ομιλία, παρμένη από διαφορετικά σημεία) ώστε να μοιάζει πως καλούσε τον κόσμο να κάνει ντου στο Καπιτώλιο. Εδώ μια νηφάλια επεξήγηση: Revealed: How an edited Trump speech exposed BBC biasΜεγάλη μεριδα των μέσων τον πολέμησαν λάβρα, παρατεταμένα, και συχνά με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, και τους τα είχε κρατημένα.