Μου αρέσουν τα νήματα που ανοίγεις
@Φαροφύλακας. Δεν ξέρω τι να πρώτο πιάσω.
α) Το θίασο με του καραγκιοζοπαίκτες που (θέλουν να) κυβερνούν τον πλανήτη, όλοι διαλεγμένοι με κάστινγκ 1) να έχουν εντελώς ακραίες φωνές 2) παρελθόν αντιπαράθεσης με τη δικαιοσύνη και 3) καμία σχέση με τα πόστα τους;
β) τη λογοκρισία που μειώθηκε πώς ακριβώς; 1. Πετάγοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. σε πανίσχυρες σόσιαλ πλατφόρμες που οι ίδιοι κατέχουν; (το Χ του Μασκ) και λέγοντας ακραία τύπου: α) "επίτηδες κε Πρωθυπουργέ της Αγγλίας κάλυψες την υπόθεση με τους ομαδικούς βιασμούς από μετανάστες" (ναι έγιναν χοντρομλκίες στο ζήτημα από την Αγγλική δικαιοσύνη, αλλά από εκεί μέχρι αυτό που λέει ο Μασκ απέχει έτη φωτός. β) αήθεις επιθέσεις (στην ουσία μπούλινγκ) στον Τριντό "Κοπελιά, δνε είσαι πια κυβερνήτης" γ) ποιον να ψηφήσουν οι πολίτες Ευρωπαϊκών χωρών - που φυσικά είναι όλα τα ακροδεξιά κόμματα afd, τον ακροδεξιό Νορβηγό, τον Φάρναντζ κ.ο.κ
2. Κατά τα άλλα θες να μου πεις ότι ο ίδιος ο Μασκ δε λογοκρίνει το Χ; (χάχα)
Σημείωση: Όλες οι σοβαρές εφημερίδες (π.χ Guardian) και όλα τα καλά πανεπιστήμια στη Βρετανία (ναι όλα όσα είναι στο τοπ 10 παγκοσμίως) σταματούν να χρησιμοποιούν Χ
γ) η λογοκρισία μειώνεται και ως ακολούθως: "Γαλλικές εφημερίδες, ανάμεσά τους οι Le Figaro, Le Monde, Le Parisien, Les Échos, ανακοίνωσαν ότι προσφεύγουν στην δικαιοσύνη κατά του κοινωνικού δικτύου Χ του
Ιλον Μασκ για την χρησιμοποίηση του περιεχομένου τους χωρίς πληρωμή και, κατά συνέπεια, για παραβίαση της αρχής των «συγγενικών δικαιωμάτων»" - δηλαδή δεν σέβομαι ούτε πνευματικά δικαιώματα ούτε τίποτε.
ΥΓ: Μου αρέσει που έβαλες εξώφυλλο τη Mirror το μεγαθήριο σοβαρότητος.
Ο Τραμπ και η παρέα του με λίγα λόγια ξεκινήσαν δυναμικά να κάνουν ακριβώς αυτό που ξέρουν και μπορούν. Έκαστος εφ ω ετάχθη!
Θα γελάσουμε (ή θα κλάψουμε - θέμα ερμηνείας) πολύ.
ΥΓ: Μαντέψτε ποιος θέλει να καλέσει τον Μασκ να απευθύνει ομιλία στην Ελληνική Βουλή με επιστολή του στον πρόεδρό της; Ναι σωστά μαν΄τεψατε ο Κυριάκος Βελόπουλος
![μουάχαχα :μουάχαχα: :μουάχαχα:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/mouaxaxa.gif)