Να Ρωτήσω Κάτι Για το Ψυχογιό;

Καταρχήν να ευχηθώ Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους μου στο φόρουμ!:)))

Μόλις έστειλα ενα νέο μυθιστόρημα στον Ψυχογιό και δεν μου έστειλαν επιβεβαίωση οτι το έχουν λάβει.
Στέλνει αυτός ο οίκος επιβεβαιώσεις οτι έχει λάβει το υλικό ή πέρα βρέχει;
Και όταν αποφασίζει, σε ειδοποιεί πάντα άσχετα αν το δέχτηκαν ή όχι;
Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία;

Δηλ.εχεις ξαναστειλει υλικο; καπου εδω μεσα εχουμε θεμα με εμπειριες παιδιων που εχουν εκδωσει

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πόσες μέρες πέρασαν αφότου το έστειλες;

Το λέει στο site τους Ψυχογιός, το έχει και με bold, θα επικοινωνήσουν αυτοί μέσα σε 6 μήνες να σου πουν ναι ή όχι. Τώρα για επιβεβαίωση δεν αναφέρουν αλλά προφανώς και δεν θα στέλνουν. Εκτός αν έστειλες το εργό μέσω email και σου έρθει αυτοματοποιημένη απάντηση. Που θα λέει τα ίδια, ευχαριστούμε μέσα σε 6 μήνες θα σας ενημερώσουμε....
Όπως και να έχει καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να έρθει η μέρα που θα κρατάς το έργο τυπωμένο στα χέρια σου.

Μηνα εσυ θες για επιστημον.φαντασια απο οτι διαβαζω! Ξενη εμπιστημ.φαντασια εκδιδει ο ψυχογιος αλλα ελληνικη;

Μηνα εσυ θες για επιστημον.φαντασια απο οτι διαβαζω! Ξενη εμπιστημ.φαντασια εκδιδει ο ψυχογιος αλλα ελληνικη;
Aναφέρεσαι στο Πλανήτη Του Χαμένου Παραδείσου. Αυτό το μυθιστόρημα μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι θα εκδοθεί απο την Andy's Publisher's.
Στο Ψυχογιό έστειλα ενα νέο μυθιστόρημα που νομίζω οτι θα τους αρέσει. Ονομάζεται Η Θλιμμένη Πριγκίπισσα Των Θαλασσών. Δεν έστειλα τον Πλανήτη εκεί γιατί μια φίλη μου που εργάζεται σε βιβλιοπωλείο μου είπε οτι ο Ψυχογιός δεν ενδιαφέρεται για ελληνική επιστημονική φαντασία και σιγά-σιγά θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα είδη όπως είναι τα αισθηματικά και τα ιστορικά μυθιστορήματα. Επιστ. φαντασία θα εκδόσει μόνο ξένη και μόνο χτυπητές περιπτώσεις (δηλ μπέστ σέλλερ). Είχα και μια πολύ άσχημη εμπειρία με το Λιβάνη και αποφάσισα να σφίξω το ζωνάρι και να ακολουθήσω την αυτοέκδοση για το Πλανήτη ο οποίος ήδη περνάει απο επιμέλεια και ήδη έχει ετοιμαστεί και το εξώφυλλο.
Για τη Πριγκίπισσα όμως έχω ενα καλό προαίσθημα και λέω να δοκιμάσω τον Ψυχογιό που νομίζω οτι κάτι θα δει που να αξίζει.

Το λέει στο site τους Ψυχογιός, το έχει και με bold, θα επικοινωνήσουν αυτοί μέσα σε 6 μήνες να σου πουν ναι ή όχι. Τώρα για επιβεβαίωση δεν αναφέρουν αλλά προφανώς και δεν θα στέλνουν. Εκτός αν έστειλες το εργό μέσω email και σου έρθει αυτοματοποιημένη απάντηση. Που θα λέει τα ίδια, ευχαριστούμε μέσα σε 6 μήνες θα σας ενημερώσουμε....
Όπως και να έχει καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να έρθει η μέρα που θα κρατάς το έργο τυπωμένο στα χέρια σου.
Μέσω email το έστειλα και δεν έλαβα επιβεβαίωση και μου είχαν πει οτι σε αυτές τις περιπτώσεις, στέλνει αυτή την αυτοποιημένη επιβεβαίωση.

Οποτε καλα εχω ακουσει πως ο ψυχογιος δεν ενδιαφερεται για ελλην.επιστημ.φαντασια ?οπως και να χει καλη επιτυχια

Οποτε καλα εχω ακουσει πως ο ψυχογιος δεν ενδιαφερεται για ελλην.επιστημ.φαντασια ?οπως και να χει καλη επιτυχια
Σ'ευχαριστώ, Αριάδνη μου. Ο Πλανήτης πάντως έρχεται κοντά μας σε λίγο καιρό. Δεν ξέρω που να το αναρτήσω γιατί έχω ανεβάσει και τρέηλερ στη You Tube και θα ήθελα να το γνωστοποιήσω και εδώ αλλά δεν ξέρω που να το βάλω και δεν θέλω να ναστατώσω το φόρουμ οπότε αν μπορούσες να με βοηθήσεις και σε αυτό το ζήτημα, θα το εκτιμούσα πολύ!

Μπες στο φόρουμ, Ελληνική λογοτεχνία. Μπες στην κατηγορία του βιβλίου, δημιούργησε ένα νήμα. Βάλε το βίντεο, την περίληψη και ένα εκπτωτικό κουπόνι από κάτω και έτοιμος!!!
Πλάκα κάνω για το εκπτωτικό κουπόνι, καντο έτσι με το νήμα θέλω να δω το τρέιλερ, δεν είμαι οπαδός της ελληνικής λογοτεχνίας αλλά είμαι της επιστημονικής φαντασίας και με έπιασε μια μικρή περιέργεια :)

Σου εύχομαι το καλύτερο

Last edited:

Δούρης

Διαχειριστής
Στην πραγματικότητα στην ΛτΒ υπάρχει η φιλοσοφία να μην προωθούμε συγγραφείς. Το φόρουμ είναι αποκλειστικά και μόνο για ανγνώστες.

Το νήμα που ανέβασε ο Μηνάς έπεσε.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.