Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ναι, το μισό για την ακρίβεια, τα μαγαζιά είναι μικρά - μεγάλα και βρίσκονται αριστερά, δεξιά και στη φάτσα που βλέπει το στενάκι και δεξιά όταν στρίψεις το King’s Theater ανήκει κι αυτό στο Λιτλ Κουκ.
 
Last edited:

Τσίου

Μύστης
Έχεις δίκιο (το παιχνίδι "αυτός μοιάζει με αυτόν" το παίζω χρόνια :αγαπώ:)
Η Τζούντυ από το Dead to me

φερνει στην Βάνια ΤουΝίκου


Λοιπον, πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ η κινοα. Σήμερα έκανα κουνταλινι γιόγκα (κανονικά με δασκάλα). Αν ελαττωσω και το κάπνισμα, δεν θα είμαι αυτή που ηξερα :))))
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Λοιπον, πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ η κινοα. Σήμερα έκανα κουνταλινι γιόγκα (κανονικά με δασκάλα). Αν ελαττωσω και το κάπνισμα, δεν θα είμαι αυτή που ηξερα :))))
Πνεύμα!; Ναι, εσένα λέω τσαχπίνικο πνεύμα, που έχεις καταλάβει την Τσίου! Μια φορά θα σε ρωτήσω και άκουσέ με πολύ προσεκτικά!

Πως σου φαίνεται εκεί μέσα; Περνάς καλά; :))))

Είναι ψευδής η πεποίθηση ότι μπορούμε - μόνιμα - να ελαττώσουμε το κάπνισμα, στο λέω εκ πείρας, η καλύτερη ελάττωση είναι το κόψιμο - μαχαίρι :ναι:
 

Τσίου

Μύστης
*Οομμμμμ* Με φώναξε κάνεις;

Δεν είναι και η καλύτερη μου. Νόμιζα θα είχα άπλα, δυστυχώς έχει κι άλλα πνεύματα εδω μέσα :γρμβ:

Το ξέρω :( είπα τουλάχιστον να το μειώσω, για να το κρατήσω ως απόλαυση, προς το παρον. Θα είναι σημαντικό βήμα αν δεις πόσα τσιγάρα κανω
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Το ξέρω :( είπα τουλάχιστον να το μειώσω, για να το κρατήσω ως απόλαυση, προς το παρον. Θα είναι σημαντικό βήμα αν δεις πόσα τσιγάρα κανω
Πάντα όπως το πέρασα εγώ, τον φαύλο κύκλο σκέψεων γύρω από την απόλαυση τον υπαγορεύει η εξάρτηση.. Εύχομαι στην παρούσα φάση να το μειώσεις και αργότερα βλέπεις πως θα κινηθείς..)
 

Τσίου

Μύστης
Στα γενέθλια μου θέλω δωρο κούπα που από την μία πλευρά να λέει: "Okay, Boomer" και από την άλλη να λέει: "Okay, Becky". Έτσι, κάθε φορά, αντί να μπαίνω στον κόπο να απαντώ, θα σηκώνω την κούπα, πότε με το δεξί, πότε με το αριστερό, και κρύβοντας το ειρωνικό μου χαμόγελο θα πίνω μια γουλιά καφέ.
Κάτι τέτοια σκέφτομαι και θέλω να με κάνω παρέα.
 

Τσίου

Μύστης
@Αντέρωτας... Εσύ! Εσύ δεν ξέρεις; 😮

@Αντίβαρο ,θέλω να με περιμένουν 2-3 παπαράτσι για να με φωτογραφισουν αγκαλιά με τον φίκο που θα μου έχεις προσφέρει (τέρμα συγκινημένη), κι ένας βοηθός για να μου κρατάει το σταχτοδοχειο. Άλλη απαίτηση δεν έχω, γιατί είμαι ταπεινή και καλόβολη.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
@Αντέρωτας... Εσύ! Εσύ δεν ξέρεις; 😮
Μόλις πέρασα το ίδιο σοκ. Ο άνθρωπος που γνωρίζει την κάθε εξειδικευμένη ποπ έννοια... Αυτό φαίνεται πως του ξέφυγε.

η λέξη "boomer" αναφέρεται, στα Αγγλικά, γενικά στην περασμένη γενιά. Δυστυχώς, μάλλον στην δική μου.

Για το "ok boomer" δες κι εδώ.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Η Μπεκυ ποια ειναι ομως; και ποια η υποθετικη τους σημασια για το φλιντζανι της Τσιου;
 

Τσίου

Μύστης
Εδώ η ανάλυση της Μπέκυ.
Στην παρέα την λέμε και Σουλίτσα, έμπνευση του Κοντοφιούριους (Κοντοπίδη).
Αυτή φαίνεται Σουλιτσα. ΑΛΛΑ! Για να πάρει τον τιτλο, πρώτα πρέπει να ακούσουμε τι (δεν) έχει να πει και να δούμε πως συμπεριφερεται. Εκεί βρίσκεται η "ομορφιά" της Μπέκυ/Σουλιτσας. Η βασίλισσα πχ της πρωινής ζώνης (και οι πριγκιπισσουλες) είναι ντιπ κατά ντιπ Σουλιτσες.
 

Στιλλ ιλλ

Κοινωνός
Καλά, φαντασία έχουμε κι εσύ κι εγώ. Άνθρωποι της τέχνης είμαστε. :)

Ο σεξισμός δεν με ενοχλεί απλά γιατί δεν ενοχλούμαστε όλοι από τα ίδια πράγματα. Πολλά πράγματα που ήταν και είναι η νόρμα, με ενοχλούν πολύ (π.χ. θρησκευτικά θέματα).

Τώρα, βέβαια, έχει σεξισμό και σεξισμό. Αν δω κάποιον σε κάποια συζήτηση να μιλάει προσβλητικά σε μια γυναίκα, υποτιμώντας το φύλο της, γνωρίζοντάς με, θα επέμβω πολύ δραστικά και μάλλον επιθετικά. Αλλά αυτό ίσως είναι και πέρα από το φύλο και το σεξισμό. Γενικά έχω την τάση να παίρνω μέρος όταν βλέπω κάποιον να βάλλεται άδικα.

Αυτό που εννοούσα σαν σεξισμό που δεν με ενοχλεί είναι π.χ. κάτι σαν αυτό: αν δω μια διαφήμιση όπου παρουσιάζεται μια πανέμορφη γυναίκα, ντυμένη σέξι, να πλένει μέσα σε σαπουνάδες ένα σπορ αμάξι, κάποιος με μια αντίστοιχη αντίληψη που βλέπω π.χ. σε εσένα, φαντάζομαι πως μπορεί να διαμαρτυρηθεί για σεξισμό. Εμένα αυτό δεν με ενοχλεί. Εν αντιθέσει, πιστεύω πως θα το απολαύσω για την εικαστική του αξία. Ομοίως δεν με ενοχλεί καθόλου αν κάποιος ημίγυμνος, γυμνασμένος άντρας διαφημίσει κάτι άλλο, και παρουσιάζεται απλά για το αρρενωπό του σεξ-απίλ. Δεν με ενοχλεί. Απλά δεν θα απολαύσω το εικαστικό. :))))
Μα πρέπει να φτάσουμε στην βία, σωματική και μη, για να θεωρηθεί κάτι σεξιστικό ? Καλλιεργείται κάθε μέρα, πολύ απλά, ενίοτε και με εικαστικό ενδιαφέρον. Επειδή σ'αρέσει κάτι δεν σημαίνει οτι απαλλάσσεται απο το περιεχόμενο και το υπόβαθρο του και απο τον στόχο που ίσως έχει (ο οποίος στόχος δεν ορίζεται τυχαία αλλα με βάση μια λογική που δεν θα ταράξει την πλεοψηφία και θα είναι οικεία με κάποιο τρόπο). Είναι τα undertones για μένα στην διαφήμιση με τον Λούλη, ο τρόπος που μιλάει, στέκεται και το ύφος που έχει. Το κλείνω εδώ όμως κι ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε απλά με ενόχλησε το πως ξεχείλωσε το θέμα και υπήρξε ένας γενικότερος κανιβαλισμός και πολλά σχόλια περι λογοκρισίας και πολιτικής ορθότητας. Απλά ήθελα να το πώ επειδή είμαι χρόνια στην λέσχη. Απο εκεί και πέρα υποθέτω οτι μπορώ απλά να αποχωρήσω και να σας αφήσω να τα βρίσκετε μια χαρά οι υπόλοιποι μεταξύ σας.
 

Νιλς

Κοινωνός
@Στιλλ ιλλ δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης. Ο καθένας λέει τη γνώμη του και ως εκεί. Σκέψου εμάς που θα μας λείψεις. Τώρα τι θες; Να αρχίσω να φωνάζω "στάσου που πας; Μύγδαλα!!"??
 

Στιλλ ιλλ

Κοινωνός
Η πρώτη παρόρμηση ήταν να αποχωρήσω απο την λέσχη, αλλα μετα το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα οτι θα συμμετέχω σε αυτά που σχετίζονται αυστηρά με τα βιβλία και στον γενικότερο χαβαλέ που μπορεί να προκύπτει. Τα υπόλοιπα δεν τα σηκώνει ο οργανισμός μου πλέον.
 
Top