Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Έπεσα τυχαία πάνω σ' αυτό «30 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν απ’ τη ζωή μέσα στο 2019» και όσο διάβαζα το σύντομο κείμενο που συνόδευε το κάθε όνομα, μου προκλήθηκε η εντύπωση ότι αρκετοί είχαν φύγει από τον καρκίνο ή ήταν η αφορμή για να επιβαρυνθεί αρκετά περισσότερο ο οργανισμός τους. Ναι όντως αν μέτρησα καλά και δεν μου ξέφυγε ή δεν διπλομέτρησα 16 στους 29 (μία είναι σκυλίτσα) πέθαναν από καρκίνο. Κάτι παραπάνω από 1 στους 2. Οι άλλοι από φυσικά αίτια (ηλικία κ.ά.), άλλες ασθένειες και ατυχήματα. Και σκέφτομαι πραγματικά πόσο μεγαλώνει σιγά σιγά το ποσοστό των ανθρώπων -χρόνο με τον χρόνο- γύρω μας που νοσούν και πεθαίνουν από αυτό ή αν το παρατηρώ εγώ τώρα και πάντα ήταν έτσι...
 

Βασίλισσα

Κοινωνός
Καλημέρα σας και καλή χρονιά.!!

Για όσους με θυμούνται, χάθηκα για λίγο απο το φόρουμ και απο τα βιβλία. Δυστυχώς μπήκε ένας φίλος μου στο νοσοκομείο οπότε έκανα ένα διάλλειμα. Τώρα όμως ξαναγύρισα και θα χαρώ πολύ να σας διαβάζω και φυσικά να τελειώσω την μέγαλη μου λίστα με τα αδιάβαστα.
Ξεκίνησα με ένα αστυνομικό που το είχα αγοράσει απο το παζάρι Κοτζιά. Το Ευαγγέλιο των Δολοφόνων του Adam Blake εκδόσεις Διόπτρα.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Περαστικά στον φίλο σου και καλώς μας ξανάρθες :)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Στην Κινηματογραφική Λέσχη παίζουμε παραδοσιακά ένα παιχνίδι όπου κάποιος βάζει σταδιακά μέχρι τρία καρέ από κάποια ταινία, κάθε φορά με ένα κλου, και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν για πια ταινία πρόκειται. Εδώ το νέο καρέ.

Όποιος πιστός, ας προσέλθει ;)
 

Τσίου

Κοινωνός
Από αντιδράσεις έχω μόνο το "μ'αρεσει", μου λείπει το :αγαπώ: και το χαχαχα. Ήθελα να το πω καιρό. Δεν το αναφέρω ως παράπονο, απλως μην απορήσει κάνεις γιατί είμαι αγέλαστη ή γιατί δεν βγαίνουν καρδούλες από τα μάτια μου :))))
 

Βάγγυ

Κοινωνός
@Τσίου Αν είσαι από κινητό πρέπει να το κρατήσεις πατημένο κάνα 2 δευτερόλεπτα. Αν πάλι είσαι από υπολογιστή, νομίζω πρέπει να το αφήσεις λίγο πάνω του; Δεν είμαι σίγουρη για τον υπολογιστή.
 
Top