Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Έπεσα τυχαία πάνω σ' αυτό «30 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν απ’ τη ζωή μέσα στο 2019» και όσο διάβαζα το σύντομο κείμενο που συνόδευε το κάθε όνομα, μου προκλήθηκε η εντύπωση ότι αρκετοί είχαν φύγει από τον καρκίνο ή ήταν η αφορμή για να επιβαρυνθεί αρκετά περισσότερο ο οργανισμός τους. Ναι όντως αν μέτρησα καλά και δεν μου ξέφυγε ή δεν διπλομέτρησα 16 στους 29 (μία είναι σκυλίτσα) πέθαναν από καρκίνο. Κάτι παραπάνω από 1 στους 2. Οι άλλοι από φυσικά αίτια (ηλικία κ.ά.), άλλες ασθένειες και ατυχήματα. Και σκέφτομαι πραγματικά πόσο μεγαλώνει σιγά σιγά το ποσοστό των ανθρώπων -χρόνο με τον χρόνο- γύρω μας που νοσούν και πεθαίνουν από αυτό ή αν το παρατηρώ εγώ τώρα και πάντα ήταν έτσι...
 

Βασίλισσα

Κοινωνός
Καλημέρα σας και καλή χρονιά.!!

Για όσους με θυμούνται, χάθηκα για λίγο απο το φόρουμ και απο τα βιβλία. Δυστυχώς μπήκε ένας φίλος μου στο νοσοκομείο οπότε έκανα ένα διάλλειμα. Τώρα όμως ξαναγύρισα και θα χαρώ πολύ να σας διαβάζω και φυσικά να τελειώσω την μέγαλη μου λίστα με τα αδιάβαστα.
Ξεκίνησα με ένα αστυνομικό που το είχα αγοράσει απο το παζάρι Κοτζιά. Το Ευαγγέλιο των Δολοφόνων του Adam Blake εκδόσεις Διόπτρα.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Περαστικά στον φίλο σου και καλώς μας ξανάρθες :)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Στην Κινηματογραφική Λέσχη παίζουμε παραδοσιακά ένα παιχνίδι όπου κάποιος βάζει σταδιακά μέχρι τρία καρέ από κάποια ταινία, κάθε φορά με ένα κλου, και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν για πια ταινία πρόκειται. Εδώ το νέο καρέ.

Όποιος πιστός, ας προσέλθει ;)
 

Τσίου

Κοινωνός
Από αντιδράσεις έχω μόνο το "μ'αρεσει", μου λείπει το :αγαπώ: και το χαχαχα. Ήθελα να το πω καιρό. Δεν το αναφέρω ως παράπονο, απλως μην απορήσει κάνεις γιατί είμαι αγέλαστη ή γιατί δεν βγαίνουν καρδούλες από τα μάτια μου :))))
 

Βάγγυ

Κοινωνός
@Τσίου Αν είσαι από κινητό πρέπει να το κρατήσεις πατημένο κάνα 2 δευτερόλεπτα. Αν πάλι είσαι από υπολογιστή, νομίζω πρέπει να το αφήσεις λίγο πάνω του; Δεν είμαι σίγουρη για τον υπολογιστή.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Παιδιά, πήγα είδα χθες την ταινία "Γκουβερναντα", όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά για ανεξήγητο λόγο. Μαθαίνω σήμερα ότι είναι βασισμένη στο βιβλίο "Το στρίψιμο της βίδας". Οποιος/α το έχει διαβάσει, ας βάλει σε πλοκή το τέλος μπας και βγει κανένα νόημα.

ΥΓ: Αν κάποιος/α επηρεαστεί από την ανάρτηση και μπορώ να τον/την σώσω, να ΜΗ δει την ταινία!
 

Τσίου

Κοινωνός
Αφού βλέπω ότι δεν μπορώ να βάλω σποιλερ, λέω θα της στείλω μήνυμα. Γράφω, γράφω, γράφω, αποστολή πουθενά. Μετά σκέφτομαι, με το καταπληκτικό μυαλό που διαθέτω, ότι η "αποστολή" μπορεί να εμφανιστεί μόνο αν πατήσω προεσκοπιση. Τίποτα. Θα αναγκαστώ να αλλάξω τίτλο στην αυτοβιογραφία μου, από "33 χρόνια αποτυχίες" σε "όλα λάθος".
Λοιπον το τέλος στο βιβλίο είναι αμφισημο, και το κατάλαβα πάνω σε σχετικη συζήτηση. Διάβασε το να μας πεις την άποψή σου, είναι ατμοσφαιρικό και κυλάει γρήγορα. (στείλε μου μήνυμα γιατί μόνο έτσι μπορώ να απαντήσω και να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες)
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Γιατί ματιά μου, νομίζεις ότι εγώ μπορώ να σου στείλω μήνυμα; 😂 Η πλοκή πάντως ξέρω σίγουρα πως κάπου υπάρχει, την έχω δει να τη βάζουν. :ρ Ας μας πει λοιπόν κάποιος.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
για την πλοκή: κλικ στις τρεις τελίτσες στα κουμπιά μορφοποίησης και έπειτα spolier

;)
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Είναι κομμάτι της κατεύθυνσής μου η ιστορία της τέχνης. Έχεις κάποια απορία που θα μπορούσα να σου λύσω;
 

Γρίλος

Κοινωνός
Αντέρωτα, προσπαθώ να θυμηθώ πόσες ιστορίες τέχνης είχαμε στη σχολή! Είχαμε σίγουρα, αρχαιότητας, βυζαντινή και σύγχρονη. Αν μπορώ να βοηθήσω...
 
Top