Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Έλλη Μ

Συντονιστής
Aυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι άνθρωποι ψάχνουμε πρωτίστως για ανθρώπους που συμφωνούν μαζί μας .
Θα συμφωνησω, ετσι μοιαζει να ειναι

Ειναι φορες που δεν συμφωνω με αποψεις σου, ομως εισαι απο τους ελαχιστους συνομιλητες που γνωριζω (διαδικτυακα) του οποίου τις αποψεις θα διαβασω γιατι αυτο, το εχει κερδισει το υφος σου. Σχεδον παντα εκφραζεσαι με πραοτητα, επιχειρηματα παντα, λογικη, διαλογικη διαθεση κι όχι γηπεδικη και δεν θυμαμαι να προσβαλλεις καποιον ενω θυμαμαι το αντίθετο.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δε γινεται ρε παιδια να ακους στο youtube βιντεο με τιτλο "Barbarian music", "Robocop theme - Epic Version" κλπ και να σου διακοπτει για να σου διαφημισει σαιτ με γυναικεια μοδα. Ναι οκ υπαρχουν 25 φυλα και δεν υπαρχουν στερεοτυπα, αλλα Κι αυτος ο αλγοριθμος κανει καποιο profiling. Δηλ. ποσες γυναικες ακουν το Robocop theme?

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κάθε φορά που πέφτω πάνω σε αυτήν την φωτογραφία σκέφτομαι τί φυσικό αστέρι ήταν ο Έλβις Πρίσλεϊ. Δηλ. εδώ έχεις 4 άντρες να περπατάνε κι ο ένας λάμπει σαν ήλιος.

@Φαροφύλακας δεν διαφωνώ με αυτο που λες αλλά εδώ που τα λέμε σε αυτήν την φωτογραφία ο ανταγωνισμός δεν είναι και τόσο σκληρός.. Εδώ ο Έλβις λάμπει και περπατάει σαν βασιλιάς και οι άλλοι σαν να πηγαίνουν να πληρώσουν την ΔΕΗ σκεπτόμενοι αν κλείδωσαν το αμάξι. :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εμενα παλι μου φαινεται οτι τους επαιξε καποιο χουνερι. Σαν οι απο πισω να λενε "ε ρε τι παθαμε" και ο Ελβις μπροστα να λεει "χα, τους την εφερα!"

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ναι, και το χουνέρι είναι πως αυτός είναι έναστρος κι οι άλλοι your average guy.

"Χα, είμαι ήλιος κι είστε νορμάλ homo sapiens!" κάπως έτσι το βλέπω εγώ. :))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ένας λόγος είναι, βέβαια, πως πέρα από το φυσικό χάρισμα ήταν και αληθινός σόουμαν κι είχε πλήρη συναίσθηση του φακού. Ήξερε να στήνεται και να γράφει σε αυτόν.

Π.χ. εδώ η στιγμή που του κάνουν εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα:

Εντωμεταξύ, στην πιο πάνω φωτογραφία, γενικότερα έχουμε συνηθίσει πλέον τις εκκεντρικές ενδυμασίες και λουκ από καλλιτέχνες, ειδικά με τους Beatles από το Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band και μετά (και σκέφτομαι πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάσε η δική τους εικόνα αργότερα τον Michael Jackson όπως ήταν στα grammy για το Thriller) αλλά ο Έλβις ήταν ο πρώτος, ή τέλος πάντων από τους πολύ πρώτους. Μέχρι τότε οι καλλιτέχνες ντύνονταν νορμάλ, κατά κανόνα (βέβαια, είχες ήδη τον Little Richard κτλ.)

Πιο πάνω π.χ. φοράει το σακάκι απευθείας πάνω στο γυμνό του σώμα. Πόσο ωραίο, σεξι, τολμηρό, καλλιτεχνικό, πόσο ρηξικέλευθο τότε, πόσο επηρέασε τους μετέπειτα. Έβαζε βάσεις σε αυτό που ακολούθησε, το ντύσιμο, το εικαστικό του τραγουδιστή να είναι μια τέχνη από μόνο του.

Ο Έλβις ποτέ δεν ήταν πρώτο άκουσμά μου, αλλά τελευταία όταν πέφτω πάνω σε φωτογραφίες του τον θαυμάζω (και για να μην το αδικήσω μιλώντας μόνο για εμφάνιση, έχει φυσικά και πανέμορφα τραγούδια.. In the Getto, Suspicious Minds, Always on my Mind..)

Last edited: