Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Οπότε Μητσοτάκη λες να έχουμε για τα επόμενα 30 χρόνια;;
Καλά θα πάει αυτό!:))))

Δλδ όταν θα είμαι κοντά στα 45 θα τα ξαναπούμε;;

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Τα τελευταία βράδια βλέπω ντοκυμαντέρ με νοικοκυρές σε απομακρυσμένα χωριά της Ουκρανίας να μαγειρεύουν δικά τους πιάτα μέσα σε ζεστά σπίτια
Είναι σαν asmr, αλλά πολύ καλύτερα.
Είναι κοζι, με ηρεμούν, αισθάνομαι θαλπωρή.

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Οι Θεσσαλονικεις ζειτε μεγαλες στιγμες!!:))))
Χαρηκατε με το μετρό;
Σας εξυπηρετουν οι σταθμοι του;
Καταθεστε εντυπωσεις!

1480

Καταχαρήκαμε! Καμιά δεκαριά χιλιόμετρα, καμιά δεκαριά σταθμοί... Μεγαλεία! Άξιζε η αναμονή δεκαετιών!
Στο μεταξύ, για τις γειτονιές όπου ζουν μυριάδες άνθρωποι (Εύοσμος, Κορδελιό) και που πραγματικά χρειάζονται μια πιο εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, δεν προβλέπεται κάτι στο ορατό μέλλον. Οπότε, ναι... Χαρήκαμε, αλλά...

Με σταμάτησαν στο κέντρο οι γνωστοί γύπες ινστιτούτων ομορφιάς. Τους ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν πρόκειται να αγοράσω κανένα πακέτο, απλώς θα κάτσω να ακούσω τις μπούρδες τους, για να βγάλουν οι άνθρωποι το μεροκάματό τους ή έστω να φανεί ότι φέρνουν κόσμο. Ναι; Ναι, ναι. Λέω, οκ. ήμουν και ντυμένη σαν κάγκουρας, αντίντας πάνω-κάτω. Τι να μου πουν; Φαίνομαι χαμένη υπόθεση. Με πάνε πάνω στα γραφεία (που αμφιβάλλω αν τα ενοίκια πληρώνονται από ανασφαλείς ανθρώπους, πολύ ύποπτη η φάση) και η συζήτηση είχε, πέρα από πλάκα, ενδιαφέρον.
Στην αρχή σου κάνουν ερωτήσεις για να τεστάρουν τα νερά, τονίζουν τα δυνατά/ωραία σου σημεία, ακόμη και το περσοναλιτέ. Μετά πάμε στο μια ζωή την έχουμε, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Είσαι νέα ακόμη, είσαι εκείνο, είσαι το άλλο. Γιατί να μην γίνεις πιο όμορφη; Θα σου κάνουμε αυτό, εκείνο, το άλλο. Κόστος πακέτου 800 ευρώ.
Εγώ Λαυρεντία Μπισμπίκη από την ανάποδη: Ααα είναι πάρα πολλά (κι αν είχα ήδη 800 για μποτέ, θα πήγαινα σε δερματολόγο, συγγνώμη κιόλας).
Στο πάρα πολλά έφεραν την προϊσταμένη μέσα, κατ' εξαίρεση, δεν συνηθίζεται αυτό. Γίνεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (μα πόσο σπέσιαλ είμαι, ρε παιδί μου!)
Η προϊσταμένη έπαιξε τον κακό μπάτσο, κι άρχισε να μου λέει τα άσχημά μου. Έλα, όμως, που εγώ τους μαύρους μου κύκλους π.χ τους λατρεύω. Άρχισα τα συγγνώμη δεν. Κι από 800 ευρώ, έπεσαν στα 300 :μουάχαχα: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ (L'oreal).
Η πλάκα είναι ότι η προϊσταμένη που νόμιζε ότι θα με διπλάρωνε επειδή βγάζω προς τα έξω ότι βλακοφέρνω είχε, αντικειμενικά, χάλια δέρμα. Και δεν μιλάω για ψεγάδια, που καλύπτονται με λίγο μεικαπ ή φτιάχνονται με λέιζερ, μιλάμε για επιδερματίδα λιπαρή και αφυδατωμένη ταυτόχρονα. Σα να μην είχε νιφτεί (που έλεγε και η γιαγιάκα μου) ποτέ.
Εν τέλει τους απογοήτευσα που δεν θα φτιάξω τα ματάκια μου και τα μαγουλάκια μου. Με τσίτα δέρμα πληρώνεται η εφορία; Δεν πληρώνεται!