Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Έλλη Μ που είσαι;
Ειναι η ωρα που η Ελλη αποσυρεται διακριτικα γιατι (στην πραγματικοτητα) δεν μου αρεσουν οι σεντονοκαυγαδες.

Εσας, σας τσιγκλουσα πριν γιατι με επαιρνε aka ξερω οτι θα καταλαβετε ποτε σας τρολαρω και σας πειραζω. Και, νομιζω, αυτο εκανε κι ο ετερος Καππαδοκης

:):)

Last edited:
Εσύ τι δέκα είπες ότι ξέρεις; Ε, από αυτούς είμαι ο εντέκατος. (Σαφέστατα!)
Παναθεμα σε, δεν ημουν αρκετα σαφης;;!:))))
Δεκα νοματαιους. Ολους κι ολους.
Με το να κάνουμε τα νήματα έτσι, θα μας αποβάλουν από τη ΛτΒ στο τέλος.
Αυτο σκεφτομουνν μολις. :ντροπή:

Με καθησυχαζει που ο καθενας λεει τα δικα του και στο τελος συνεννοουμαστε. Ασχετο, αλλα με καθησυχαζει

Last edited:
Σου χω ξαναπει στην κουβεντα με τα μαλάκια και τα χταποδια, εχω απο μικρη ενα εντονο ενδιαφερον για οτιδηποτε marine life, για τα πλασματα της αβυσσου, μπλα μπλα μπλα....
Πανω σε αυτό, λοιπόν, ειδα ενα ντοκιμαντερ στο Νετφλιξ, απο το οποιο απομόνωσα ό,τι εβλεπα σε σχεση με το μαλάκιο, ειδάλλως ο τυπος που το εφτιαξε ειναι ενας απιθανος 50αρης που διανυει κριση μεσης ηλικίας και δεν αφηνει σε χλώρο κλαρι το ερμο το χταποδακι ενω διανθιζει την κινηματογραφησή του με ενα καρο μπαναλ και κλισε μπούρδες, προφανως για να κερδισει και το οσκαρ.
Τα πα και ξεθυμανα! :))))

Εμένα μου άρεσε. Και ο λόγος που μου άρεσε είναι ότι εμφανίζει πραγματικά πόσο ευφυή είναι τα χταπόδια και δεύτερον και κυριότερο διότι πέρασε στη μάζα (τον μέσο άνθρωπο) την ανησυχία για τα ζητήματα ευζωίας των κεφαλόποδων (σε αυτά ανήκει το χταπόδι). Μέχρι πριν δυο χρόνια, σχεδόν κανείς δεν ασχολούνταν (και δεν θεωρούσαν άξιο ζήτημα εφαρμοσμένης ηθικής) τη θανάτωση τους. Τα είχαν τσουβαλιάσει μαζί με τα σκουλήκια και τα άλλα ασπόνδυλα που τα έχουμε κοινώς "γραμμένα". Η όλη αυτή κουβέντα κατέληξε πρόσφατα στη σαφή συμπελίληψη αυτών των ζώων στα ζώα με ανώτερη αντίληψη και για τα οποία πρέπει να υπάρχει ηθική και δεοντολογία στο πως τα αντιμετωπίζουμε (πειράματα, τρόπος αλίευσης, τρόπος θανάτωσης, ενόχλησής τους από τις δραστηριότητές μας).
Η βρετανική επιτροπή ηθικής πρόσφατα (πριν από λιγότερο από έξι μήνες) τα συμπεριέλαβε και επίσημα στα "animals under ethical consideration".
Οπότε το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ το ψηφίζω από τα πιο επιδραστικά και ουσιαστικά (ακόμα και με το μπανάλ και τις κλισέ μπούρδες) - Όλα αυτά τα λες επειδή έχεις θέμα με τους πενηντάρηδες με κρίση μέσης ηλικίας; Να ξέρω να παρεξηγηθώ προσωπικά, μια και υπάρχει διάθεση να κάνουμε τα νήματα Κούγκι - το Κούγκι στην Κρήτη λέω, δεν είναι όρος gaming)

Last edited:
Αφου τα θες, λοιπόν, άκου τα. (:αγκαλιά:)
αλλα το αγαπώ πολύ αυτό το κομματι. Ασχετο
Ειχα την εντυπωση (βεβαιότητα, βασικά, μιας και αφου το γνωριζω εγω, συμπεραινω οτι το γνωριζουν όλοι) οτι ειναι γνωστη τοις πάσι η ανωτερη αντιληψη των χταποδιων. Με εντυπωσιαζει αυτό που λες, για το πρόσφατο του πράγματος. Θυμάμαι, απο μικρή κιολας, ντοκιμαντερ και βιβλία στα οποία εκαναν απίθανα πράγματα (ποσο μαλλον για μενα που τοτε ημουν στο δημοτικο*).
Εχω θεμα με αυτόν που δεν με πειθει για τις προθεσεις του. Δεν με επεισε ο Foster, αλλα σου ξαναλεω η κινηματογραφηση της συμπεριφοράς του χταποδιου μου αρεσε παρα πολύ.

*τωρα που το σκεφτομαι, απιθανα πράγματα ανεξάρτητα απο τη βαθμιδα εκπαίδευσης :ρ

Last edited:
Θυμάμαι, απο μικρή κιολας, ντοκιμαντερ και βιβλία στα οποία εκαναν απίθανα πράγματα (ποσο μαλλον για μενα που τοτε ημουν στο δημοτικο).
Κάτσε να καταλάβω. Τα χταπόδια έκαναν απίθανα πράγματα που δεν μπορούσες να κάνεις εσύ όταν ήσουν δημοτικό!
(Γιατί τώρα που μεγάλωσες μπορείς να ξεφύγεις από καρχαρία ή να φας καβούρι και αστακό με το "τσόφλι" τους;)

(Γιατί τώρα που μεγάλωσες μπορείς να ξεφύγεις από καρχαρία ή να φας καβούρι και αστακό με το "τσόφλι" τους;)
Δεν εχω πέσει ακομη πάνω σε καρχαρία, ισως γιατι κολυμπώ εξω έξω με μπρατσακια, σαμπρέλα, μασκα-αναπνευστηρα και βατραχοπέδιλα. Ομως, a moose once bit my sister (1:44) :)))):)))):)))).
Οχι, δεν τα τρώω με το τσόφλι τους, τι με πέρασες; τιποτε παμφάγο;!

Σοβαρά τώρα, μετά το η Αθήνα είναι ειλικρινής γράφτηκε και αυτό http://www.katiousa.gr/politismos/mme/helene-et-les-garcons-mia-parea-pou-den-allakse-ta-tileoptika-dedomena-sta-sigoura/ ; Μήπως η κατανάλωση ναρκωτικών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γράφει κανείς άρθρα στο ίντερνετ;
(Για να μη σας κουράζω μεταξύ άλλων κατηγορεί τη σειρά επειδή δεν αναφέρεται στο Μάη του 68. Το λέει σοβαρά, δεν κάνει χιούμορ).

Last edited:
Είδα στον δρόμο μια συνάδελφο μαυρουλα, που κάναμε μαζί 2 βάρδιες στη δουλειά (επειδή μιλάω αγγλικά και δεν είμαι ρατσίστρια), αγκαλιές, φιλιά, ο Τσίου πίσω να απορεί, κάτι είπε, δεν άκουσα, και του λέει η συνάδελφος για μένα: She's my sistah.
ΤΙ; ρώτησα σε άπταιστα ελληνικά, για να πάρω την απάντηση: you are my sistah (και ξανά αγκαλιά)

Δεν χρειάζομαι φιλοφρόνηση για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ακούει η μισσυ; Σιστα λέμε με λένε!
Εγώ σε 15 χρόνια στο άλσος Ν. Σμύρνης.

Γιατί στο Μανωλιό στην Ευρώπη κάνουν body shaming στην Τιτίκα Στασινοπούλου; Αφού είναι αδύνατη :χαχα:!!!

ιδίως εάν δεν έχει πρόβλημα ο αναγνώστης με γλαφυρές ερωτικές σκηνές.
Εδω, σου λέει ο αλλος οτι θα μας καταβυθισει (sic) σε δυσκολες εννοιες και δεν θα μπορουμε να βγουμε ατην επιφανεια, στη γλαφυρότητα των ερωτικων σκηνων θα κολλησουμε;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Σκέφτομαι, πως μπορείς να δώσεις μια θολή έμμεση απάντηση "π.χ. μια παρέα από τρεις φίλους που αγαπιούνται πολύ, παιδί μου" αλλά μετά θα σου γυρίσει συστημένο όταν ακούσεις το παιδί σου να φωνάζει στους αγαπημένους του φίλους π.χ. "Μαρία, έλα με τον Μάκη να κάνουμε τρίο!", και η μαμάδες στην πλατεία να γυρνάνε γουρλωμένες.
:))))