Δεν ξέρω, δεν έχω φάει ποτέ κουκιά (ούτε κουόκα - είμαι βετζετέριαν).Πες μου οτι σου αρεσουν τα κουκια!!
Τα κουόκα ειναι κατι μαρσιποφορα κι αυτα.
Δεν ξέρω, δεν έχω φάει ποτέ κουκιά (ούτε κουόκα - είμαι βετζετέριαν).Πες μου οτι σου αρεσουν τα κουκια!!
Τα κουόκα ειναι κατι μαρσιποφορα κι αυτα.
Ειναι η ωρα που η Ελλη αποσυρεται διακριτικα γιατι (στην πραγματικοτητα) δεν μου αρεσουν οι σεντονοκαυγαδες.@Έλλη Μ που είσαι;
Παναθεμα σε, δεν ημουν αρκετα σαφης;;!Εσύ τι δέκα είπες ότι ξέρεις; Ε, από αυτούς είμαι ο εντέκατος. (Σαφέστατα!)
Αυτο σκεφτομουνν μολις.Με το να κάνουμε τα νήματα έτσι, θα μας αποβάλουν από τη ΛτΒ στο τέλος.
Πανω σε αυτό, λοιπόν, ειδα ενα ντοκιμαντερ στο Νετφλιξ, απο το οποιο απομόνωσα ό,τι εβλεπα σε σχεση με το μαλάκιο, ειδάλλως ο τυπος που το εφτιαξε ειναι ενας απιθανος 50αρης που διανυει κριση μεσης ηλικίας και δεν αφηνει σε χλώρο κλαρι το ερμο το χταποδακι ενω διανθιζει την κινηματογραφησή του με ενα καρο μπαναλ και κλισε μπούρδες, προφανως για να κερδισει και το οσκαρ.Σου χω ξαναπει στην κουβεντα με τα μαλάκια και τα χταποδια, εχω απο μικρη ενα εντονο ενδιαφερον για οτιδηποτε marine life, για τα πλασματα της αβυσσου, μπλα μπλα μπλα....
Κάτσε να καταλάβω. Τα χταπόδια έκαναν απίθανα πράγματα που δεν μπορούσες να κάνεις εσύ όταν ήσουν δημοτικό!Θυμάμαι, απο μικρή κιολας, ντοκιμαντερ και βιβλία στα οποία εκαναν απίθανα πράγματα (ποσο μαλλον για μενα που τοτε ημουν στο δημοτικο).
Δεν εχω πέσει ακομη πάνω σε καρχαρία, ισως γιατι κολυμπώ εξω έξω με μπρατσακια, σαμπρέλα, μασκα-αναπνευστηρα και βατραχοπέδιλα. Ομως, a moose once bit my sister (1:44)(Γιατί τώρα που μεγάλωσες μπορείς να ξεφύγεις από καρχαρία ή να φας καβούρι και αστακό με το "τσόφλι" τους;)
Εδω, σου λέει ο αλλος οτι θα μας καταβυθισει (sic) σε δυσκολες εννοιες και δεν θα μπορουμε να βγουμε ατην επιφανεια, στη γλαφυρότητα των ερωτικων σκηνων θα κολλησουμε;ιδίως εάν δεν έχει πρόβλημα ο αναγνώστης με γλαφυρές ερωτικές σκηνές.
Μεροληπτεις. Σε μας δεν εχεις μιλησει ποτε ετσι. Θεια η μια, γερος.ο αλλος..Α συγγνώμη δεν ήξερα ότι μιλάω σε 15χρονο.
Να δεις που στον τιτλο τον διαβαζα GDPR Martin.Επίσης, ο συγγραφέας είναι G.R.R. Martin.