Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει, βασικά πολυ, που έχω απαλλαγεί οριστικά απο τον ψυχαναγκασμό να θυμάμαι ονόματα κλασικών κομματιών που συνηθως ειναι κάπως ετσι: Piano Septet N.1 in F minor, Op. 41, C. 172 (βιολι για μονόχειρα, βιολα, τσέλο, κοντραμπάσο, πιάνο, εναν μονόκερο και εναν ναρκαλιευτή) :))))
Άρα λογικά αν σε ρωτήσει κάποιος ποιά είναι τα αγαπημένα σου κλασικά κομμάτια θα αρχίσεις το τραγούδι!! 🤦‍♂️ :))))

Τσιου, αν ενδιαφερεσαι, φτιαχνω σουπερ κεηκ με χουρμαδες, κοκονατ όηλ, κακαο και κατι αλλα που δεν θυμαμαι.

Νικολα, επειδη το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες, μαλλον θα αποκρινομουν οτι παει καπως ετσι: Τουρου ρου ρουυυυ, λαλαλα λαααα, τσιριτρομ.

Μου αρέσει που κάποιοι θλιβεροί stalkers, πραττουν ανάλογα με τις κινησεις/λόγια αυτών που παρακολουθούν. Αξιοπρέπεια καμία. Γέλιο, όμως, άπλετο :ναι:

Μου αρέσει που κάποιοι θλιβεροί stalkers, πραττουν ανάλογα με τις κινησεις/λόγια αυτών που παρακολουθούν. Αξιοπρέπεια καμία. Γέλιο, όμως, άπλετο :ναι:
Χμμ, ναι, το κακό όμως είναι ότι οι εν λόγω στάλκερς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι για τους παρακολουθούμενους. Υπάρχουν αρκετές ιστορίες όπου εμμονικοί stalkers/θαυμαστές σκότωσαν ή επιτέθηκαν στους τραγουδιστές/ηθοποιούς τους οποίους παρακολουθούσαν.

@Διχασμένη, γνωρίζω, πρόσφατα έβλεπα (άλλο) ένα ντοκιμαντέρ. Γι' αυτό έγραψα "θλιβεροί", το στόκινγκ στο οποίο αναφερόμουν γίνεται από τριτοδεύτερο άτομο, στα πλαίσια του 'εμένα διάλεξε!' και έχει πλάκα. Βέβαια, κάπου εδώ χωράει και ο όρος 'erotomania', που κάνει ζόρικα τα πράγματα για τον στόχο ☹

Ενδιαφέρομαι μόνο αν φτιάξετε τα κέκια, και μου τα στείλετε. Έτσι όπως είμαι τσακωμένη με τα κουζινικά, θα βλέπω την συνταγή και θα κλαίω.
Μου αρέσουν οι φρυγανιές Σαμαριά, που είναι με μέλι, αμύγδαλα και σταφίδες. Μου θυμίζει το ψωμί που παίρναμε από το costco. Το τσάκιζα μόνη μου σε 2 μέρες.

Τσιου σου μιλαει μια γνησια τεμπελα. (Πια)

Ειναι τοσο ευκολο να το φτιαξεις (αν το θυμηθω) που μετα θα πλασαρεσαι ως Σωτηρης (αχ, sotiris, kardoul) Κοντιζας.

Δεν μου αρέσει που έπρεπε να μείνω σχεδόν ακίνητη με ορό και στα δύο χέρια από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα και ότι αυτό θα επαναληφθεί σύντομα κλπ κλπ.

846

Εν τω μεταξύ είχε πιάσει την πάρλα η διπλανή μου και έλεγε ότι ο γιος της είναι μυρμηγκολόγος σε πανεπιστήμιο και είχε την τάση να φέρνει σπίτι φίδια, σκορπιούς και νυχτερίδες για να τα μελετήσει και τι λαχτάρες περνούσε αυτή όταν αυτά το έσκαγαν από το κλουβί τους. Νταξ, πολύ γέλιο.

Δεν μου αρέσει που έπρεπε να μείνω σχεδόν ακίνητη με ορό και στα δύο χέρια από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα και ότι αυτό θα επαναληφθεί σύντομα κλπ κλπ.
Γιατί στο κάνουν αυτό; Τους είπες ότι θα ψήφιζες με χαρά τον Μπογδάνο; Ότι σου αρέσουν οι αισθηματικές κομεντί; Ότι διαβάζεις βιβλία αυτοβελτίωσης; Τι τους έκανες πια; Όπως και να ΄χει περαστικά!

Εν τω μεταξύ είχε πιάσει την πάρλα η διπλανή μου και έλεγε ότι ο γιος της είναι μυρμηγκολόγος σε πανεπιστήμιο
Περαστικα και γρηγορα.

Την τρολλαρες, τουλαχιστον; Ξεκινώντας απο το προφανες: "Μυρμηγκοφαγος, είπατε; Δηλαδη; Τι, δηλαδή; Και δηλαδη τι παθαινει;"