Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει που το τρεντ στο Ινσταγκραμ ονοματι shmile (shut eyes smile), ενω στην ουσια ειναι μια καλη ιδεα και λυση για πιο φυσικες φωτο, καποιες ινφλουενσερς βγαζουν φωτο ΜΟΝΟ με shmile καθιστωντας το εντελως αφυσικο και προσποιητό, ή παραπεμπει σε Ημερα Λευκου Μπαστουνιου τυπου.

http://instagr.am/p/CP84pDGrwZK/ http://instagr.am/p/CMxpp87Jx95/
ΥΓ. η λεξη ειναι portmanteau και ΔΕΝ μεταφραζεται στα ελληνικα. Οποιος επιχειρησει να κανει calques τυπου "κλεισταματόγελο" θα του κανω βουντου Νεας Ορλεάνης, μα την Ερζιλί δηλαδή.
 
Last edited:

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Όταν δεις όλες τις φωτογραφίες μαζί, σου δίνεται η εντύπωση πως ζει την ζωή της με κλειστά τα μάτια. :))))


άσχετο: να και μια είδηση για φωτιές, στην Ισπανία, όμοια με αυτές που είχαμε εδώ, πριν λίγο καιρό. Καπου το συζητούσαμε. Ξέρω πως ειδικά όταν κινδυνεύει το σπίτι σου υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, απλά θέλω να πω πως έχω παρατηρήσει πως διαχρονικά τα ίδια ψιλοσυμβαίνουν παντού, και όσον αφορά τις φυσικές καταστροφές, εκεί υπάρχουν... φυσικές καταστροφές, με τους ανθρώπινους μηχανισμούς να πασχίζουν, να ιδρώνουν και να μην φτουράν.
 
Last edited:

Ασάρα

Κοινωνός
Δεν μου αρέσει που οι περισσότεροι ειδησεογραφικοί ιστότοποι (σχεδόν όλοι) αντί να καταγράφουν ξερά τις ειδήσεις, έχουν κατακλυστεί από άρθρα γνώμης, τα περισσότερα με ένα δήθεν προβοκατόρικο τίτλό, ώστε να έχουν περισσότερα κλικ. Επίσης δεν μου αρέσει που όλο και περισσότεροι ιστότοποι έχουν άρθρα τύπου- δείτε πως είναι σήμερα ο τάδε από την τάδε σειρά ή συγκλονιστικές αποκαλύψεις γνωστής παρουσιάστριας. Ποτέ μα ποτέ δεν είναι συγκλονιστικά, απλά προσπαθούν με γελοίο τρόπο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. :τσκτσκ:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Μαζί σου @Ασάρα

Επίσης, πολλοί ιστότοποι μπερδεύουν τις ειδήσεις με διαφημίσεις που μοιάζουν με ειδήσεις. Κατά τα άλλα, να μην διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση για να μην μπερδεύεται ο κόσμος.
 

ΚρίτωνΓ

Κοινωνός
Μου αρέσει που ο Σεπτέμβρης είναι μήνας καλοκαιρίας και έχει και τόσα δρώμενα.
Δεν μου αρέσει που ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που όλοι βρίσκονται σε ένα παροξυσμό και οι περισσότεροι συμπεριφέρονται σαν παλαβοί επειδή έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους και πρέπει να κάνουν τώρα όλοι μαζί τα πάντα που τους έρχονται στο μυαλό ως υποχρέωση, ως ανάγκη ή ως επιθυμία, λες και δεν θα υπάρξει άλλος μήνας, άλλη ημέρα ή άλλο έτος. (Αυτό που χυδαία θα έλεγα, κυκλοφορούν κ@υλ&μ3νοι στους δρόμους μέχρι να ρθει ο Οκτώβρης και να ηρεμήσουν κάπως - ίσως αποκαμωμένοι).
 
Μαζί σου @Ασάρα

Επίσης, πολλοί ιστότοποι μπερδεύουν τις ειδήσεις με διαφημίσεις που μοιάζουν με ειδήσεις. Κατά τα άλλα, να μην διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση για να μην μπερδεύεται ο κόσμος.
Εδώ μπερδεύουν τις ειδήσεις με την προπαγάνδα. Η κάθε ιστοσελίδα και ο κάθε αρθρογράφος έχει διαλέξει μια ιδεολογία, ένα κόμμα, μια ομάδα και γράφουν άρθρα χωρίς να τους πτοούν μικρές λεπτομέρειες όπως η αλήθεια και η πραγματικότητα.
 

Ροκμαντικ

Κοινωνός
Στο πνεύμα του ποστ που έκανε η Ασάρα, δε μου αρέσει που οι διαφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες προβάλλουν τον/την κάθε πικραμένο/η wannabe σελεμπριτι από τη μια κι από την άλλη αναρωτιούνται "γιατί δε γνωρίζει η νεολαία το Μίκη" πχ.
Μα αφού εσύ, ΜΜΕ, του/της δίνεις βήμα και τον/την αναγάγεις σε πρότυπο!
Και η δικαιολογία είναι: αυτά ζητάει ο κόσμος.
Μάλιστα...:γρμβ:

Ας πω κι ένα ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ
Μου αρέσει λοιπόν που πήρε παράταση η καλοκαιρία!! Ίσως προλάβω κανά δυο μπανάκια ακόμη! :γιούπι:
 
Μου άρεσε που μετά από πολύ καιρό(πάνω από τρεις-τέσσερις μήνες) ξανακατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας και βρήκα πωλητές της "Σχεδίας". Ήταν μια ανάσα παλιάς καλής κανονικότητας και μια αίσθηση επανασύνδεσης με παλιούς φίλους
 

Ροκμαντικ

Κοινωνός
Δεν μου άρεσε το νέο Αστερίξ, Η κόρη του Βερσινζετοριξ (Βερκινγκετοριξ τον προσφέραμε στα λατινικά, αλλά μάλλον εδώ ακολουθεί τη γαλλική προφορά και λογικό). Κάνει ό,τι μπορεί το νέο δίδυμο, αλλά Γκοσινί και Ουντερζό δεν είναι. Για να πω την αλήθεια οι εικόνες είναι καλές, το κείμενο δεν με πείθει. Δε γελάω με τον αυθορμητισμό των παλιότερων τευχών.

Μου αρέσει που ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος της σειράς Έτερος εγώ!
Μου άρεσε επίσης πολύ (και χαμογέλασα μες στη μέση του δρόμου σαν να μην υπήρχε άνθρωπος) που άκουσα τζιτζίκι σε κεντρικό δρόμο. :))))
 
Top