Χμμ, ναι, το κακό όμως είναι ότι οι εν λόγω στάλκερς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι για τους παρακολουθούμενους. Υπάρχουν αρκετές ιστορίες όπου εμμονικοί stalkers/θαυμαστές σκότωσαν ή επιτέθηκαν στους τραγουδιστές/ηθοποιούς τους οποίους παρακολουθούσαν.Μου αρέσει που κάποιοι θλιβεροί stalkers, πραττουν ανάλογα με τις κινησεις/λόγια αυτών που παρακολουθούν. Αξιοπρέπεια καμία. Γέλιο, όμως, άπλετο![]()

Αν όχι η Τσίου, ενδιαφέρομαι εγώ! Δώσε συνταγή!Τσιου, αν ενδιαφερεσαι, φτιαχνω σουπερ κεηκ με χουρμαδες, κοκονατ όηλ, κακαο και κατι αλλα που δεν θυμαμαι.
Στο νήμα με την Θεία Έλλη;;Δωσε μου λιγο χρονο και θα την ποσταρω.
(Ειναι σουπερ, σου λέω, σουπερ)

Σπικιν' οφ Ασιάτες.(αχ, sotiris, kardoul) Κοντιζας.
Σοβαρα τωρα;;;;;;;Σπικιν' οφ Ασιάτες.
Αχ, Roy Chiu. Μου αρέσει ο Roy Chiu, δεν ξέρω και πως προφέρεται το όνομα του. Τραγικό.

Γιατί στο κάνουν αυτό; Τους είπες ότι θα ψήφιζες με χαρά τον Μπογδάνο; Ότι σου αρέσουν οι αισθηματικές κομεντί; Ότι διαβάζεις βιβλία αυτοβελτίωσης; Τι τους έκανες πια; Όπως και να ΄χει περαστικά!Δεν μου αρέσει που έπρεπε να μείνω σχεδόν ακίνητη με ορό και στα δύο χέρια από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα και ότι αυτό θα επαναληφθεί σύντομα κλπ κλπ.
Δωσε μου λιγο χρονο και θα την ποσταρω.
(Ειναι σουπερ, σου λέω, σουπερ)

Τι διάολο σου έκαναν εκεί;ένα φεγγαρι πηγαινα (ασχετο) σε κεντρο αδυνατισματος και με βαζανε σε ενα κρεβατι με καλωδια ή σε κατι φερετρα με θερμο αερα κλπ.
Φέρετρα λέει α χα χα!