Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Τυχερός.

Εμένα μου συμβαίνει σχετικά συχνά. Τελευταία φορά η οικοδέσποινα στην aribnb, που έγραψα πιο πάνω. Επέμενε σε small talk, ενώ εγώ είχα πιαστεί να τρώω δαμάσκηνα (καθώς παθαίνω στέρηση αν μείνω κάποιες ώρες δίχως φρούτα), βιαστικά ώστε να φύγω όσο πιο σύντομα σαν με δρασκελιές σαν μπαλαρίνος. Ομοίως κι όταν της παρέδιδα το διαμέρισμα. Μάζευα βιαστικά τις τελευταίες λεπτομέρειες, απαντώντας μονολεκτικά, ενώ επέμενε, κι εγώ έσπευδα διψώντας για την έξοδο όπως διψά για νερό ο ναυαγός της ερήμου.

Πριν από αυτό, μια άγνωστη κυρία εδώ στην βάση μου, η οποία έμοιαζε να με γνωρίζει καλά εμένα και όλη μου την οικογένεια, με έπιασε σε σμολ τοκ καθώς μπήκα στην αυλή και περπατούσα προς την είσοδο. Επέμενε να μου θέτει ερωτήσεις, ενώ απομακρυνόμουν, τις οποίες απαντούσα μονολεκτικά με "καλά" και "ναι" μέχρι να χαθώ από το οπτικό της πεδίο.

Πριν από αυτό ένας ακαθόριστα γνωστός, που του λέω απλά "καλημέρα" όταν διασταυρωθήκαμε τυχαία στο σταυροδρόμι. Πάσχιζε να πιαστεί σε σμολ τοκ, ξεκινώντας με "πώς μας κάνανε" κτλ. ομως είμαι έμπειρος, I got moves, και γλίστρησα και πάλι σαν χέλι.

Δεν φοράω axe. Κάτι άλλο είναι.
 

Τσίου

Μύστης
Μου αρέσει ο Ρίκυ Ζερβέ(Ζ), μου αρέσει και ο τρόπος που γελάει. Το γέλιο του είναι μεταδοτικό ❤
 

Ιαβερης

Κοινωνός
Μου αρέσει ο Ρίκυ Ζερβέ(Ζ), μου αρέσει και ο τρόπος που γελάει. Το γέλιο του είναι μεταδοτικό ❤
Κι εμένα μου αρέσει πολύ το χιούμορ του, Τσίου, πιο μαύρο πεθαίνεις. :)))) Επίσης ενώ δεν τρελαίνομαι για το περιβόητο βρετανικό accent η δική του προφορά μου ηχεί ευχάριστα.
 

Τσίου

Μύστης
@Ιαβερης ,ο άνθρωπος δεν παίζεται. Επίσης
ενώ δεν τρελαίνομαι για το περιβόητο βρετανικό accent η δική του προφορά μου ηχεί ευχάριστα.
Αυτο! :σύμφωνοι:
Πρώτον, χαίρομαι διότι βρήκα άνθρωπο να του γκρινιαξω για την βρετανική προφορά που κακοποιει τα αυτάκια μου (αυτή +2 γλώσσες, απαλευτη, για μένα, η κατασταση).
Δεύτερον, όντως, η δική του προφορά δεν με ενοχλεί καθόλου.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Ρίκης Ζερβέ στα στανταπ του κι όταν είναι καλεσμένος σε τοκ-σόου. Οι ταινίες του καθολου όμως.

Μαζι σας και στο μπρίτις άξεντ. Οπαδός της αμερικανικής προφορας...
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
( Και χθες σμολ τοκ, από έναν κατασκευαστή αναμνηστικών με ξύλο, σε νησί, αλλά το έκανε σε όλους. Πήγα να κοιτάξω λίγο αφηρημένα τις κατασκευές, και ξαφνικά έπρεπε να απαντώ από πού είμαι κτλ... :γρμβ: )

Μου αρέσει όταν επικοινωνώ με κάποιον φίλο σε κάποιο "τσατ" (π.χ. Whatsapp) και τα Ελληνικά είναι υποδειγματικά, παρά το εφήμερο της συνομιλίας. Ελληνικά γράμματα αντί για γκρικλις, τόνοι, σωστή στίξη, σωστή ορθογραφία και σύνταξη. Διότι τελικά είναι απλό και γίνεται.
 
Top