Αυτο που περιγραφεις ειναι ο κλασικος καγκουρας, Γριλε. Προσωπικα, με ενοχλει κι εμενα οτι κανεις μα κανεις δε σεβεται τον αντικαπνιστικο νομο και χωριζουν τον εσωτερικο χωρο στα μαγαζια σε θεσεις καπνιζοντων και θεσεις μη. Δηλαδη, στα 3 μετρα, καπνίστε. Πατεντες της κακιας ωρας. Εγω, οταν θελω να καπνισω, βγαινω εξω και δε με ενοχλει καθολου ουτε και παραπονιεμαι. Οτι οι μαγαζατορες εχουν βρει την πιπιλα της μειωσης της πελατειας, ειναι μια βλακεια και μιση (μιαμιση, δηλαδις). Ο κοσμος εκπαιδευεται και προσαρμοζεται. Και κακως που δεν γκρινιαζουμε εμεις οι ιδιοι γι' αυτο το χαλι, καπνιστες και μη καπνιστες. Οτι οφειλουμε να σεβομαστε τους γυρω μας, ειναι αυτονοητο οσο αυτονοητο ειναι οτι δεν θα επρεπε να ανεχομαστε να μας καπνιζει κανενας την ωρα που πχ τρωμε, σε εναν κλειστο χωρο οπου δεν θα επρεπε να επιτρεπεται το καπνισμα και αυτο μαλλον θα επρεπε να στρεφεται πρωτιστως στο καταστημα και δευτερευοντως στον καπνιστη.
Επισης, αυτο που πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτου ειναι η χρηση, ή καταχρηση, της ΛΕΑ. Κι εκει, σεβασνος κανενας, ολοι πονηρουληδες κι εξυπνουληδες, λες κι οι υπολοιποι δε βιαζομαστε, μονο γουσταρουμε να ειμαστε κολλημενοι στην κινηση. Δηλαδη, κατι τετοια, ξυπνουν τον δοσιλογο μεσα μου, ρε παιδι μου. Οτι χρειαζεσαι τον βουρδουλα ή τον τσοπανη για να συμμορφωθεις, μου μοιαζει αδιανοητο.
Επισης, αυτο που πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτου ειναι η χρηση, ή καταχρηση, της ΛΕΑ. Κι εκει, σεβασνος κανενας, ολοι πονηρουληδες κι εξυπνουληδες, λες κι οι υπολοιποι δε βιαζομαστε, μονο γουσταρουμε να ειμαστε κολλημενοι στην κινηση. Δηλαδη, κατι τετοια, ξυπνουν τον δοσιλογο μεσα μου, ρε παιδι μου. Οτι χρειαζεσαι τον βουρδουλα ή τον τσοπανη για να συμμορφωθεις, μου μοιαζει αδιανοητο.