Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εγω παλι δεν εχω δει ποτε πυγολαμπιδες, οπως και ζωντανο σκατζοχοιρο. :/ Ισως ειμαι μικροτερος απο σενα, λου

Ναι και εγώ από παιδί έχω να τις δω.
Θυμάμαι μια τελευταία ανάμνηση να τις κυνηγάμε στο στενάκι δίπλα στο σπίτι με τα ξαδέρφια μου ένα καλοκαίρι όταν ήμασταν μικρά και μετά από αυτό δεν θυμάμαι να τις έχω ξανά δει.
Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν. Κοιτούσαμε το πρωί ένα βιβλίο με ζώα και μόλις τις είδα μου φάνηκε απίστευτο πόσα χρόνια έχουν περάσει.

Ήταν σίγουρα μεγάλο κομμάτι του καλοκαιριού. Δηλαδή όταν εμφανιζόταν ήταν η επιβεβαίωση ότι έχει έρθει το καλοκαίρι <3

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσουν οι κρεμες του κουταλιου, συμπεριλαμβανομένου του ρυζόγαλου

Εντελως comfort food και αφηνουν δροσια και ωραια αισθηση στο στομαχι

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έχω το συνήθειο να ζυγίζομαι κάθε πρωί και να φροντίζω να κρατάω τα κιλά μου σταθερά ακριβώς εκεί που έχω αποφασίσει. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν στην γύρα και δεν είχα ζυγαριά. Από σήμερα είμαι στην βάση μου και σήμερα πρωί ξαναζυγίστηκα κι έχω βάλει 2 κιλά, όπως υποπτευόμουν. Θα χαθούν άμεσα.

Ταξίδια και κιλά! Πότε νομίζω δεν γυρνάς οπως πήγες. Εγω στην Αίγυπτο είχα πάρει πέντε. Τα καλύτερα κεμπάπ της ζωής μου. Αλλά στο Βιετνάμ είχα χάσει πολλά μετά από δηλητηρίαση, στη συνέχεια πήγα Λάος, αρρώστησα ανεβασα 39 πυρετό έχασα κι άλλα και γύρισα πίσω τραγικά.
Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να επέλθει ισορροπία.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μιλάω για 2 κιλά σε 2 χρόνια. :))))
Απλά δεν είχα αριθμητική εικόνα. Θα διορθώσω άμεσα.

Οχι εγώ μιλούσα για πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες :μουάχαχα: μάλλον δεν υπάρχει ταύτιση χαχαχα!! Τα δύο κιλά σε δύο χρόνια είναι για βραβείο !

Μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι γαλλικές κωμωδίες! Εχω δει πάρα πολλές, πιο παλιές και αυτές που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια και παίζουν κυρίως στα θερινά. Αν κάποιος έχει κάποια αγαπημένη να προτείνει, please do :)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Κι εμένα μου αρέσουν οι Γαλλικές κωμωδίες κι έχω καιρό να δω. Πρότεινε τί έχεις στο μανίκι σου, εδώ :))))

Το «Le Placard» (2001) το έχεις δει;

Οχι, δεν το έχω δει αλλά το τσέκαρα μόλις και μπήκε στη λίστα :))))

Le dîner de cons (1998) κλασική γαλλική κωμωδία

Jamais sans mon psy (2024) πρόσφατη, πολύ ευχάριστη, σε θερινό ήταν τέλεια

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (2014) την λατρεύω, γελάω κάθε φορά που την βλέπω! Υπάρχει και 2 και 3 αλλά σαν το πρώτο κανένα!
Επίσης εδώ μου αρέσουν πάρα πολύ τα γαλλικά που μιλάνε!