Πάει το ρεπό Ιαβέρη!!Μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί ο εργοδότης μας υποσχέθηκε ρεπό για την Δευτέρα σε περίπτωση νίκης.
Δεν μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί είναι από τις πιο άχρηστες ομάδες του φετινού τουρνουά.
Κι αν θες να πιεις ενα καλο κονιάκ, πού θα το πιεις;;Δεν μου αρέσουν τα κολονάτα ποτήρια.
εγώ τα πάντα στο ίδιο ποτήρι: γάλα, νερό, χυμό, κονιάκ...Κι αν θες να πιεις ενα καλο κονιάκ, πού θα το πιεις;;
Εγω, πχ, θα προτιμήσω ενα κοντοφαρδο.![]()
Φαρε επειδη κατα πάσα πιθανοτητα δεν θα παρεις χαμπαρι, να σε ενημερωσω έτσι για την ιστορία πως σε μια εβδομαδα αρχιζουν και οι Ολυμπιακοι αγώνες!διαβάζοντας το σχόλιό σου, σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου, στις 10:08, παίρνω χαμπάρι πως φέτος, και μάλιστα αυτήν την στιγμή, λαμβάνει χώρα το euro.
Κάτι μου λέει ότι το κλαμπ έχει αλκοόλ...Μου αρεσει που ειμαι αντρας και σε καθε ερωτικη μου συνευρεση βγαινω κερδισμενος
Δεν μου αρεσει που δεν ειμαι γυναικα γιατι αν ημουν θα ειχα οσους και οποιους ερωτικους συντροφους θα ηθελα
Σταματηστε πχια να ειστε τοσο εγωιστες και κοιταξτε λιγο τον εαυτο σας!!!Θεωρητικώς, κάθε άνθρωπος - ασχέτως φύλου - πρέπει να βγαίνει κερδισμένος
Θα ρωτούσα το νέο μέλος "με παρτενέρ ή χωρίς" αλλά δε θα το κάνω!!Θεωρητικώς, κάθε άνθρωπος - ασχέτως φύλου - πρέπει να βγαίνει κερδισμένος από μια ερωτική συνεύρεση.