Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

@ΜιΛάμπρος νομίζω το βιβλίο είναι συλλογή διηγημάτων, μια εκ των οποίων έχει να κάνει με ένοπλη επίθεση μαθητή σε σχολείο.
Επειδή θεωρήθηκε ότι μπορεί το συγκεκριμένο βιβλίο να λειτουργήσει ως κίνητρο και λόγω των μαζεμένων παρόμοιων περιστατικών που έγινα στις ΗΠΑ πριν καμιά δεκαετία, ο ίδιος ο Κινγκ το απέσυρε από την κυκλοφορία.
Οπότε, το βιβλίο είναι όντως συλλεκτικό μιας και δεν πρόκειται ποτε να επανακυκλοφορήσει, εκτός αν πεθάνει ο Κινγκ και οι κληρονόμοι των δικαιωμάτων των βιβλίων του επιτρέψουν κάποια επανέκδοση.

150 ευρώ οπότε για κάποιον συλλέκτη ή οπαδό του Κινγκ είναι λογική τιμή.
900 ευρώ, απλά για σφαλιάρες ο πωλητής.
 
@ΜιΛάμπρος οχι ότι η τιμή δεν είναι αδικαιολόγητα πολύ υψηλή αλλά πριν λίγο καιρό θυμάμαι ξεκινούσε από 400-500 και πάνω. Ίσως αυτό ακριβώς, το ότι μαζεύτηκαν αρκετά αντίτυπα ρίξανε και την τιμή που φαντάζομαι θα φτάνει σε εξωφρενικα επίπεδα.
 
@ΜιΛάμπρος [...] λόγω των μαζεμένων παρόμοιων περιστατικών που έγινα στις ΗΠΑ πριν καμιά δεκαετία, ο ίδιος ο Κινγκ το απέσυρε από την κυκλοφορία.
Οπότε, το βιβλίο είναι όντως συλλεκτικό μιας και δεν πρόκειται ποτε να επανακυκλοφορήσει, εκτός αν πεθάνει ο Κινγκ και οι κληρονόμοι των δικαιωμάτων των βιβλίων του επιτρέψουν κάποια επανέκδοση.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ιστορικό!! Δεν το γνώριζα. Υπ'αυτό το πρίσμα, συμφωνώ ότι τα 150 είναι λογική τιμή. Μάλλον όχι για το δικό μου πορτοφόλι, ωστόσο λογική, αν ληφθεί υπόψη η απόφαση του συγγραφέα για απόσυρση.
Τα 900 είναι για πολλές σφαλιάρες, πράγματι.
 
Μου αρέσει (καλά, δεν τρελαίνομαι) όταν μου εμπιστεύονται τα μυστικά τους, αλλά όταν γίνεται η αποκάλυψη συνεχίζω να κάνω την ανηξερη –με μεγάλη αποτυχία, οι ματάρες μου με δίνουν στεγνά– για να αποφύγω το: "ήξερες και δεν μιλούσες;". Με φέρνει σε άβολη θέση.
 
συνεχίζω να κάνω την ανηξερη –με μεγάλη αποτυχία, οι ματάρες μου με δίνουν στεγνά– για να αποφύγω το: "ήξερες και δεν μιλούσες;". Με φέρνει σε άβολη θέση.
Επειδη ειναι κατι που μου ειναι οικειο και φερνει και μενα σε δυσκολη θεση να μην μπορω να το διαχειριστω, αφου κοκκινιζω και σκαω, τους παραταω συξυλους με ενα ωραιοτατο Βρειτε τα μεταξυ σας ή Cut your necks και ξεφορτωθειτε με.🤗
 
Μη λες τέτοια, θα πέσει έξω το γραφείο πριν καν ανοίξει!
Δεν μου αρέσουν τα μαλακά στρώματα, ξυπνάω με πόνους παντού. Μου αρέσει να κοιμάμαι στο πάτωμα.
Μου αρέσει να πίνω ανθρακούχα σε μακρόστενο ποτήρι, στα άλλα με το φαρδύ στόμιο μου φαίνεται ότι φεύγει το ανθρακικό γρηγορότερα.
 
Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια.

Δεν γκρινιάζω. :πανικός:
 
Top