Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

@ΜιΛάμπρος νομίζω το βιβλίο είναι συλλογή διηγημάτων, μια εκ των οποίων έχει να κάνει με ένοπλη επίθεση μαθητή σε σχολείο.
Επειδή θεωρήθηκε ότι μπορεί το συγκεκριμένο βιβλίο να λειτουργήσει ως κίνητρο και λόγω των μαζεμένων παρόμοιων περιστατικών που έγινα στις ΗΠΑ πριν καμιά δεκαετία, ο ίδιος ο Κινγκ το απέσυρε από την κυκλοφορία.
Οπότε, το βιβλίο είναι όντως συλλεκτικό μιας και δεν πρόκειται ποτε να επανακυκλοφορήσει, εκτός αν πεθάνει ο Κινγκ και οι κληρονόμοι των δικαιωμάτων των βιβλίων του επιτρέψουν κάποια επανέκδοση.

150 ευρώ οπότε για κάποιον συλλέκτη ή οπαδό του Κινγκ είναι λογική τιμή.
900 ευρώ, απλά για σφαλιάρες ο πωλητής.

@ΜιΛάμπρος οχι ότι η τιμή δεν είναι αδικαιολόγητα πολύ υψηλή αλλά πριν λίγο καιρό θυμάμαι ξεκινούσε από 400-500 και πάνω. Ίσως αυτό ακριβώς, το ότι μαζεύτηκαν αρκετά αντίτυπα ρίξανε και την τιμή που φαντάζομαι θα φτάνει σε εξωφρενικα επίπεδα.

@ΜιΛάμπρος [...] λόγω των μαζεμένων παρόμοιων περιστατικών που έγινα στις ΗΠΑ πριν καμιά δεκαετία, ο ίδιος ο Κινγκ το απέσυρε από την κυκλοφορία.
Οπότε, το βιβλίο είναι όντως συλλεκτικό μιας και δεν πρόκειται ποτε να επανακυκλοφορήσει, εκτός αν πεθάνει ο Κινγκ και οι κληρονόμοι των δικαιωμάτων των βιβλίων του επιτρέψουν κάποια επανέκδοση.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ιστορικό!! Δεν το γνώριζα. Υπ'αυτό το πρίσμα, συμφωνώ ότι τα 150 είναι λογική τιμή. Μάλλον όχι για το δικό μου πορτοφόλι, ωστόσο λογική, αν ληφθεί υπόψη η απόφαση του συγγραφέα για απόσυρση.
Τα 900 είναι για πολλές σφαλιάρες, πράγματι.

Μου αρέσει (καλά, δεν τρελαίνομαι) όταν μου εμπιστεύονται τα μυστικά τους, αλλά όταν γίνεται η αποκάλυψη συνεχίζω να κάνω την ανηξερη –με μεγάλη αποτυχία, οι ματάρες μου με δίνουν στεγνά– για να αποφύγω το: "ήξερες και δεν μιλούσες;". Με φέρνει σε άβολη θέση.

συνεχίζω να κάνω την ανηξερη –με μεγάλη αποτυχία, οι ματάρες μου με δίνουν στεγνά– για να αποφύγω το: "ήξερες και δεν μιλούσες;". Με φέρνει σε άβολη θέση.
Επειδη ειναι κατι που μου ειναι οικειο και φερνει και μενα σε δυσκολη θεση να μην μπορω να το διαχειριστω, αφου κοκκινιζω και σκαω, τους παραταω συξυλους με ενα ωραιοτατο Βρειτε τα μεταξυ σας ή Cut your necks και ξεφορτωθειτε με.🤗

Μη λες τέτοια, θα πέσει έξω το γραφείο πριν καν ανοίξει!
Δεν μου αρέσουν τα μαλακά στρώματα, ξυπνάω με πόνους παντού. Μου αρέσει να κοιμάμαι στο πάτωμα.
Μου αρέσει να πίνω ανθρακούχα σε μακρόστενο ποτήρι, στα άλλα με το φαρδύ στόμιο μου φαίνεται ότι φεύγει το ανθρακικό γρηγορότερα.

Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια.

Δεν γκρινιάζω. :πανικός:

@Βιστέρια ευχαριστω για την ιδέα 😍 (@Ιπποπόταμος κι εσένα ευχαριστώ για την ιδέα, οι καιροί είναι δύσκολοι).
Δεν μου αρέσουν οι όμορφοι και καλοί άντρες (ο Τσίου είναι εξαίρεση). Δηλαδή, για όνομα τι πλεονεξια είναι αυτή; Έχω συνάδελφο που ανήκει σε αυτήν την κατάπτυστη κατηγορία και κλαίω μέσα μου κάθε φορά που μου μιλαει, διότι προσπαθω πολύ να ακούσω τι μου λέει, καθώς το πρόσωπό του μου αποσπά την προσοχή. Και το κακό με εμένα είναι ότι αν δεν υπάρχει οπτική επαφή την ώρα που μου μιλάνε ή μιλάω, είναι σα να μην υπάρχει επικοινωνία, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επίσης, δεν μου αρέσει που όσο τον κοιτάω, τόσο πιο όμορφος φαίνεται.
Στείλε ρε, παιδί μου, στο whatsapp να μην καθυστερώ! Με βλέπεις σε χαζεύω σα να είσαι Κούρος, μη μου μιλάς! Έξαλλη με έχετε κάνει, έξαλλη :))))

Παρακολουθώντας το παγκόσμιο αυτές τις μέρες με στεναχώρησε το πόσες διαφημίσεις και πόσες εταιρείες διαδικτυακών καζίνο υπάρχουν στην Ελλάδα
είναι πραγματικά πολλές
έγινε μάλιστα θέμα συζήτησης και με άλλους θαμώνες
είχα την εντύπωση ότι οι διαφημίσεις τζόγου και τσιγάρων απαγορεύονταν στην ελληνική τηλεόραση

Τέτοιο δράμα, ούτε στον εχθρό σου!
Δεν φαντάζεσαι. Οσο παραπονιομουν στα παιδιά για την κούραση, έβαλα χάρτινο καλαμάκι στο αναψυκτικό μου. Πρώτη φορά ήταν, δεν ήξερα ότι με το χάρτινο αφριζει και χύνεται έξω. Το κατάλαβα λιιιγο αργά, όταν έγινα μαντάρα. Κοίταξα κατω απορημένη, πάγωσα, και με πήρε πλάγια αγκαλιά παρηγοριάς όσο γελούσε αηχα με την μίζερη φάτσα μου.

Μου αρέσουν τα προϊόντα από fresh line. Πήρα ένα σαπούνι με άρωμα πεπόνι και το ξεπαστρεψα σε 5 μέρες (Ναι, εννοείται πήρα το μικρότερο, εκεί δεν μπαίνεις με βασικό μισθό).

Μου αρέσει να αφήνω δώρα κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Οπως, μου αρέσει και σε μενα να δέχομαι.
Μου αρέσει πολύ η αίσθηση του να αδειάζεις τις σκέψεις σου σε εναν όχι και πολύ γνωστό και οικείο σου άνθρωπο, νομίζω οτι αυτοι ειδικά σου προσφέρουν μιαν ελευθερία δυσεύρετη.
Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ να ξεφορτώνομαι άχρηστα πράγματα, άχρειαστα πράγματα, αχρειαστα γενικώς.
Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω υποσχέσεις που υλοποιούνται, κρύβει μια προσπάθεια και κόπο απο πίσω, που δεν καταβάλλουμε ευκολα και ελαφρά τη καρδία.
Μου αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και εχω καλό κριτήριο. Νομίζω οτι αν ειχα ποτέ απελευθερωθει απο τον φόβο της έκθεσης, θα ημουν πολύ καλή σε αυτό.
Μου αρέσουν μερικές φορές τα προσχήματα, ακόμη και σε σχέσεις μακροχρόνιες που έχουν φάει χιλιομετρα και δυσκολιες. Μου αρέσει καποια πράγματα να εξακολουθουν να μένουν αγνωστα και κρυμμένα, η συστολή και το ερυθρίασμα.

Δεν μου αρέσει οταν ο συνομιλητής μου καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει, το οποίο θα οδηγήσει κατα πάσα πιθανότητα και σε κατι ακομη που δεν μου αρεσει, να προσπαθει ο συνομιλητής μου να μου αποσπάσει μια πληροφορία με πλάγιες κι όχι ευθείες ερωτησεις.
Οπως δεν μου αρέσει να ειμαι σιγουρη και βεβαιη για κάτι,το οποιο όμως να μην μπορώ να αποδειξω. Με κανει εξαλλη. :))))
Δεν μου αρέσει που ξυπνάω το πρωί με φοβερή ενεργεια κι όρεξη να κάνω πολλά πράγματα όταν επιστρεψω σπίτι μου και τελικα να μην εχω τη δυναμη να κάνω το παραμικρό. Εντός σπιτιου. Εκτός, μια χαρα λειτουργω. :))))
Δεν μου αρέσει που στο σαλονι μου τα φωτιστικά που κρέμονται από τα ταβάνια ειναι σε λαθος θεση, τα σκασμένα. Εκτός κι αν ειναι σε λάθος θεση τα επιπλά απο κάτω τους, οποτε αλλάζει το πραγμα μάλλον. :ωιμέ:

Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι καλοί, μέχρι να τους πας κόντρα. Μόλις τους ξεβολέψεις λιγάκι, φανερώνουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Δεν μου αρέσει που η μπλε βαφή μαλλιών φεύγει τόσο γρήγορα.
Δεν μου αρέσει που ποτέ δεν θυμάμαι αν πρέπει να πατήσω short edge ή long , για να εκτυπώσω αυτό που θέλω, όπως θέλω. :κατάρα:
Μ'αρέσει που επιτέλους έχω χρόνο να οργανώσω τη δισκοθήκη μου.