Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει που εν οψει Γιουροβιζιον, οποτε η τηλεοραση δειχνει την Αμαντα ή προβαλει το τραγουδι της ελληνικης συμμετοχης, δειχνει πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, να λεει την ιδια, μα ΙΔΙΑ φραση, σε σημειο να πιστευω οτι ολο το τραγουδι ειναι η ιδια μουσικη φραση επαναλαμβανομενη (δεν το εχω ακουσει ολοκληρο)

Μου αρεσει αρκετα, το τραγουδι της Κυπρου.
 
Φέτος η Γιουροβίζιον πραγματικά δεν βλέπεται. Έκατσα τις προάλλες και άκουσα λίγο από όλα τα κομμάτια, ούτε ένα δεν μου άρεσε. Ενώ περσυ χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και Φινλανδία έκαναν παπάδες, φέτος είναι πιάσε τη μία χώρα και χτύπα την άλλη. Άσε που θ κερδίσει η Ουκρανία έτσι κι αλλιώς , άρα δεν υπάρχει ούτε το σασπένς του ποιος θα νικήσει. Όχι πως καίγομαι, αλλά κουβέντα να γίνεται. :))))
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Εδώ και δεκαετίες δεν βλέπεται.

Δηλ. εδώ, στην Ευρώπη, την κοιτίδα του Δυτικού Πολιτισμού, που γέννησε και γέννησε τέχνη, και ποπ τέχνη, ένας τέτοιος θεσμός, με τόση προβολή, και τόσα φράγκα, αυτά τα τζούφια χαζοτραγουδάκια έχει να προσφέρει, κάθε χρονιά;

(Να πω την αμαρτία μου, δεν άκουσα ούτε ένα από τα φετινά και πια γενικά, χάνω επεισόδια. Ευτυχώς.)
 
Δεν μου αρέσει η αδικία, όπως σε όλους, αλλά ταραζομαι, λες και σε προηγούμενη ζωή ήμουν ο Ντρέιφους. Τις προάλλες πρόλαβα να δω μισό ντοκιμαντέρ σχετικά με τον Alstory Simon, ο οποίος καταδικαστηκε για κάτι που δεν έκανε, και σπαραξα. Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση για όσους χειραγωγουν μάρτυρες και μαγειρεύουν διάφορα, για να πιάσουν όποιον να ναι, ώστε να κλείσει η υπόθεση και να έχουν πολλές "νίκες" στην καριέρα τους. Καλύτερα να μην πιαστεί ποτέ ο ένοχος ενός εγκλήματος, παρά να μπει φυλακή ένας αθώος.
 
Top