Προσωπικά, μεγάλωσα (και) με μαντολάτα, χαλβαδοπιτες, και λουκούμια. Στα ταξίδια, η αγαπημένη μου στιγμή στο πλοίο ήταν όταν έμπαιναν οι πλανόδιοι πωλητές με τις άσπρες καλαθουνες γεμάτες από Συριανα γλυκά
σαν τις ακρίδες πέφταμε. Είμαι πολύ του γλυκού, ή μάλλον είμαι εθισμένη στη ζάχαρη, και το κατάλαβα όταν χρειάστηκε να περασω πολλές ώρες στο σπίτι φιλης που το μόνο γλυκό στο σπίτι της είναι η ζάχαρη στο βάζο. Νόμιζα ότι οι δικές μου διατροφικές συνήθειες είναι "κοινές" αλλά μετά κουμπωσαν και οι αναμνήσεις όσων έρχονταν στο παιδικό μου δωματιο, έβλεπαν μια τσαντα κρεμασμένη στην καρέκλα, γεμάτη γλυκά, και με ρωτούσαν: για σένα είναι αυτά;
Τωρα έχω φάει κόλλημα με τα γλυκά του κουταλιού. Σε 2 μέρες τελειώνω ένα βαζάκι κεράσι ή πορτοκαλι (νεράντζι δεν βρίσκω
). "Μου αρέσει" που δεν αγοράζω τα βαζάκια 5-5. Καθόλου πρακτικό.
σαν τις ακρίδες πέφταμε. Είμαι πολύ του γλυκού, ή μάλλον είμαι εθισμένη στη ζάχαρη, και το κατάλαβα όταν χρειάστηκε να περασω πολλές ώρες στο σπίτι φιλης που το μόνο γλυκό στο σπίτι της είναι η ζάχαρη στο βάζο. Νόμιζα ότι οι δικές μου διατροφικές συνήθειες είναι "κοινές" αλλά μετά κουμπωσαν και οι αναμνήσεις όσων έρχονταν στο παιδικό μου δωματιο, έβλεπαν μια τσαντα κρεμασμένη στην καρέκλα, γεμάτη γλυκά, και με ρωτούσαν: για σένα είναι αυτά; Τωρα έχω φάει κόλλημα με τα γλυκά του κουταλιού. Σε 2 μέρες τελειώνω ένα βαζάκι κεράσι ή πορτοκαλι (νεράντζι δεν βρίσκω

, γιατι: