Μουσικές διαφημίσεων

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Νομιζα οτι εχουμε ενα τετοιο νημα αλλα δε βρηκα. Τεσπα ηθελα να το γραψω καπου και δε σκεφτηκα καποιο καταλληλο νημα και ανοιξα αυτο. Ισως πρεπει να συγχωνευτει καπου

Το λοιπον, εψαξα και βρηκα το γλυκουλι τραγουδακι της διαφημισης-κοινωνικο μηνυμα του Σκιπ. Απο οτι βρηκα, ειναι παραγωγη της αγαπημενης Μαριεττας Φαφουτη. Παντως το τραγουδι δεν υπαρχει ολοκληρο στο καναλι της, αλλα βρεθηκε σε ενα ασχετο. Εχει τιτλο olders world (δεν εχω ιδεα τι σημαινει) και το τραγουδαει η μυστηριωδης Μαριαννα Κουππα (δε βρηκα καμια πληροφορια)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν ήξερα πως το σκιπ έχει κι αυτό την κοινωνική του διαφήμιση. ("Μην αφήσεις τους λεκέδες να κλέψουν κανενός την ευτυχία! Ευαισθητοποιήσου τώρα!" )

και το τραγουδαει η μυστηριωδης Μαριαννα Κουππα (δε βρηκα καμια πληροφορια)
Ούτε αναζητήσεις για Maria-Anne K σε βγάλανε κάπου;

Δεν είμαι η μόνη, τελικά.
1) το τραγούδι το ήξερα πριν βγεί σε διαφήμιση της Apple...και παρά για την βαθειά απαξίωση προς αυτή την εταιρεία, παραδέχομαι ότι το τραγούδι αλλάζει κάπως τα δεδομένα (come along)

2)
3)
(Στο δύο και στο τρία ακούγεται ένα αγαπημένο τραγούδι. Run boy run από woodkid). Η δε διαφήμιση της Reebok αγαπημένη.

Τις προάλλες, ένα απόγευμα που έφτιαχνα καφέ και ανοιγόκλεινα τα ντουλάπια της κουζίνας, έπιασα τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει (Με εκείνο το φάλτσο τρόπο μου) το que sera sera. Εντομεταξύ εντελώς άκυρη η φάση, γιατί έχω να ακούσω το τραγούδι από τότε που βγήκε στην Ελλάδα η διαφήμιση. Ίσως να είναι το πνεύμα των ημερών το "ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει"

Από τα αγαπημένα μου τραγούδια και από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις. Θυμάμαι όταν την πρωτοείδα, μετά περίμενα πως και πως ποτέ θα την ξαναπετύχω :)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ξερουμε τιποτα γι'αυτο το κομματακι;

Τα λυρικς που μπορω να καταλαβω
Did he see/sing me before he walked away oh? on that summer day.
I sang? sweetly when he recalled my name, I knew ... to sing. Singing oooh my love... aah aah....

Η πλακα ειναι οτι οταν γραφω του γουγλη did he see me before he walked away... συμπληρωνει μονο του "on that summer day", αλλα δεν επιστρεφει κανενα αποτελεσμα :χμ:

Last edited:
@Αντέρωτας το τραγούδι λέγεται “Doo Wop Does He” και είναι από τους Grace Mesa. Πληροφορίες για αυτούς κατάφερα να βρω μόνο σε αυτή τη σελίδα Grace Mesa -PremiunBeat όπου υπάρχουν και τα τραγούδια τους για να τα ακούσεις. Αν ψάξεις λίγο στη λίστα θα βρεις και το συγκεκριμένο. Το οποίο δεν κατάφερα να το βρω πουθενά άλλου...

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Μέσα αναφέρει ότι γράφουν μουσική για διαφημίσεις και αυτό το site είναι μέρος του shutterstock, που ήξερα ότι μπορείς να αγοράσεις φωτογραφίες (πχ για την επαγγελματική σελίδα σου), και τώρα μαθαίνω ότι μπορείς να πάρεις μουσική και διάφορα άλλα.

@Αντέρωτας μυστικά του επαγγέλματος 😂 Απλά ένα από τα βασικά στοιχεία του να είσαι βιολόγος είναι να ψάχνεις πληροφορίες...
Ε, και μάλλον το ανέπτυξα σε καλό βαθμό 😁

@Πεταλούδα άρα για αυτό δεν υπήρχε πουθενά αλλού, όσο και αν έψαχνα... Επειδή προορίζονται για διαφημίσεις...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
βρε αθεόφοβε, πες μου τώρα πως δεν έχεις περασμένο το Shazam στο κινητό σου...

(Ο κύριος στα κουακερ είναι φτυστός ο μπαμπάς μου. Τον είχα κάνει και κολάζ, τη φωτογραφία από τα δημητριακά και μια του μπαμπά μου και του λέω θα σου πάρω μια τετοια περούκα και στις απόκριες θα ντυθείς κύριος Κουακερ :φιρουλί::χαχα:)
Ασχετο, ξέρω, φταίει η διαφήμιση!

Έχω φάει κόλλημα με τραγούδι από τρέιλερ του crime and investigation network, και δεν μπορώ να βρω ποιο είναι. Μέχρι στα σόσιαλ του καναλιού έψαξα, τίποτα. Έχει vibes από Florence and the machine και οι στίχοι είναι:
see it in your eyes, eyes, ooh my blood runs cold in the darkest night, night, ooh my blood runs cold when I see you fight, fight (...)
ΕΔΙΤ: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ :γιούπι: Γουρλίδικη η λέσχη. Ψάχνω 10 εκατομμύρια ευρώ, και δεν μπορώ να βρω που είναι (Για να δούμε).
Μέχρι να έρθουν τα λεφτά, πάω να κοιτάξω τους στίχους και να μουτζωθώ αν τους έγραψα λάθος.

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης

Ξέρει κανενας ποιο ειναι αυτο το τραγουδι, που συμφωνα με τα λιγα που ξερω πρεπει να ειναι πανκ με αυτη την αντιπαθητικη βρετανικη αλήτικη προφορα;

(Χωρια του οτι αυτες τις μερες αυτες οι διαφημισεις με το μωρο, λογω της συχνης επαναλαμβανομενης προβολης τους, προσομοιαζουν το μαρτυριο της σταγονας)