Μια φράση

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
H φιγούρα που δεν ήταν στο δωμάτιο, ξεκίνησε να χοροπηδάει άτσαλα με κινήσεις που θύμιζαν χορό -αν ακουγόταν μουσική είναι σίγουρος πως ο ρυθμός θα ήταν από το "Singing in the rain", όταν άρχισε να νιώθει στάλες βροχής να πέφτουν πάνω του μέσα στο δωμάτιο.

 
Πάντως, μέσα στην υγρασία, τη σύγχυση και την πιθανότητα παράνοιας ή ακόμα χειρότερα των χαλασμένων υδραυλικών δεν μπόρεσε να μη προσέξει το πόσο στυλάτη και καλοντυμένη ήταν η μορφή-σωσίας του Κωνσταντίνου Τζούμα που χόρευε υπό βροχή μέσα και έξω από τον καθρέφτη και ίσως και από κάθε γνωστό μας χωροχρόνο.
 

Ροκμαντικ

Κοινωνός
Κάποιος χτυπούσε την πόρτα (αυτή τη φορά ήταν στ' αληθεια) κι από μέσα του ευχόταν να μην ήταν πάλι η ένοικος του κάτω διαμερίσματος, αλλά η αδερφή της, μια γυναίκα που, όταν την έβλεπε, είχε την τρελή επιθυμία να τη σφίξει στην αγκαλιά του.
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Kαι για μια στιγμη στη ζωή του φανηκε τυχερος, αφού έξω από την πόρτα ήταν η Μελίτα με τα γκριζοπράσινα μάτια της να λαμπουν απο χαρά , καθώς κρατούσε ένα κουτάβι στα χέρια της.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Η χαρα ομως αντικατασταθηκε απο εκπληξη, καθως ηταν ετοιμη να ρωτησει τι ειναι αυτη η παραξενη μυρωδια, και τα ματια της στραφηκαν προς τα κατω, παρατηρωντας τη μουσκεμενη του πιζάμα.
 

ΚρίτωνΓ

Κοινωνός
"Το κουτάβι μου..τη νύχτα, στο κρεβάτι..δεν έχει μάθει ακόμη" ψέλλισε το πρώτο ανόητο ψέμα που του ήρθε, την ώρα που φτερνίστηκε δυνατά, από το αναδυόμενο γαργάλημα κάπου από τα έγκατα της μύτης του.
 

Τσίου

Μύστης
"Ω," είπε η Μελιτα, κάνοντας ένα βήμα πισω. "Γειτσες. Δεν ήξερα ότι έχεις σκ–". Η πρόταση έμεινε μισοτελειωμενη, διότι εκείνη την στιγμή, πίσω από τον Ιωάννη, εμφανίστηκε ένα τεράστιο μαύρο πιτμπουλ.
 
Top