Δευτερο στο καπακι, για οποιον δεν βαριεται.
Ως φοιτητρια ειχα σχεση απο αποσταση για εναν χρονο με εναν φοιτητη σε αλλη πολη, που απειχε 6 ωρες απο την δικια μου. Ειχαμε γνωριστει σε διακοπες και, αφου υπηρχε ενθουσιασμος, ειπαμε να το παμε και οπου παει! Τωρα φοιτητες και οι δυο, εκεινος δουλευε κιολας φουλ ταιμ, συναντιομασταν
καθε μα καθε πουσουκου. Ή σπαγαμε την διαδρομη και βρισκομασταν σε καποια πολη στη μεση ή ερχοταν ή πηγαινα. Μιλάμε για τρελή κουραση, δεν ξερω πώς την ειχαμε δει!
Οποτε μου λεει μια απο τις πολλες φορες "Ερχομαι σε σενα , κλεισε ξενοδοχειο για 3 μερες!" (Δεν ειχα σπιτι ελευθερο). Κλεινω λοιπον ενα ξενοδοχειο με οικονομικη τιμή - όχι ακριβα, αλλα ουτε και τσαμπα- κατι στα μετρα μας, γιατι ημασταν φοιτητοπαιδα και ειχαμε ξεπαραδιαστεί να πληρωνουμε ξενοδοχεια!!
Συνηθως εβλεπα στα σαιτ τα ξενοδοχεια και μετα επαιρνα τηλ και εκανα τηλεφωνικά την κράτηση, για να ρωτησω για θερμανση, να επισημανω, πως θελουμε διπλο κρεβατι, ψυγειακι κλπ! Με τοσα που ειχα κλεισει ειχα γινει εξπερ, οταν μιλουσα με τους ρεσεψιονιστ ημουν στον αυτοματο, δεν αφηνα τιποτα στην τυχη.
Οποτε εκεινη την μερα τον περιμενα γυρω στη 1 την νυχτα. Παω στο ξενοδοχειο κατα τις 12 τα μεσανυχτα και μου δινει ο ρεσεψιονιστ ενα δωματιο με δυο μονα κρεβατια!!!
Παθαινω εγκεφαλικο!!!
Κατεβαινω κατω... "Γκουχου γκουχου!!! Εχουμε κλεισει διπλο, γιατι εχει μονα κρεβατια???"
Μου λεει ο τυπακος "Εχει μεινει μονο ενα με διπλο και ειναι στην ταρατσα, αλλα εχει θερμανση!!!!!"
Δεν ειχα ορεξη τωρα να κανω λογια, λεω "Οκ παμε ταρατσα"!
Εντωμεταξυ εβγαινες απο το δωματιο και ησουν
οντως στην ταρατσα , μεσα Φλεβαρη και γινοσουν παγωτο!!
Φτανει κατα τη 1 εξουθενωμενο το αμορε μετα απο πολυ γεματη μερα --->8 ωρες δουλεια και 6+ωρες διαδρομη με ΚΤΕΛ. Μπαινει στο παγερο δωματιο και ρωταει απορημενος:"Ταξιδευα 6 ωρες για να ερθω να κοιμηθω στην ταρατσα? Τι ξενοδοχειο εκλεισες?
Παιρνει τηλεφωνο ζηταει εξτρα κουβερτες -ευτυχως ειχε και θερμανση- την βγαλαμε εκεινο το βραδυ...
Την επομενη μου λεει "Τα μαζευουμε και φευγουμε!"
Ο ρεσεψιονιστ το επαιζε ανηξερος "Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να φυγετε..." (
)
Του λεω "δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες ανεσεις...."
Πηραμε τα μπογαλάκια μας και "γεια σας"!